Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

canım 10dk sonra msj yazabiliyorum.biraz bekletcem seni kusura bakma bi tane msjı boş attım sanırım sinir oldum kendime
canım attım bilgilerimi msj olarak.haber ver bana çıkınca faceten

Son düzenleme:

Mune kimseyle polemiğe girmedim. Sadece kötü içerik butonunu kullandım. Haklı veya haksızım demiyorum sadece yardımlaşma vepaylaşım yapıyorum. İncelensin mesajlarmız.
Kolay gelsin..

ayy bana da gelmiş ama geri gitmiş evde yoktum dün.eşim getirecek akşama gelirkenlimangodan 25tllik çekim yüklendi sonunda
güle güle kullan kek yap bize de gönder
süper gelsin bir an evvel :)hehehe :))) bende 25 tllik çek akzandım ama kullanmadım onu kaydadeğer bişi bekliyorum :)) daha yeni kek yaptım zebra kek :)) çok hoşuma gitti onu yapıcam diğer kek kalıbımda onu bekliyorum :)))) burayda resim eklerim artık
canım güle güle kullan kadınlar ister paketinin içinde neler var ve hangi kargoyla geldi

teşekkürler canım

canım yurt içi kargo ile geldi içinde cif sunlight bulaşık deterjanı cif ultra beyaz krem var numune domestos yer temizleyici göndermişler 3 tane 1 tane domestos sprey ve mutfak için yağ temizleyici sprey numunesi göndermişler 1de bulaşık deterjanı limonlu numunesi bu kadardı sanırım :)

Mune kimseyle polemiğe girmedim. Sadece kötü içerik butonunu kullandım. Haklı veya haksızım demiyorum sadece yardımlaşma vepaylaşım yapıyorum. İncelensin mesajlarmız.
Kolay gelsin..
bu konuyu daha fazla uzatmayın lütfen kötü içerik butonu size laf eden biri için kullanılmaz ve milletede söylenmez tıklayın die lütfen konuyu kapatın kimse sizin yüzününzden ceza almak zorunda diil amacımız burda bişeşeyler paylaşmak ve kazanmak ben burda uzun süreden beri vardım böyle çok şifre verip sonra sorun yaşayanlar oldu sonrada şikayet ediyorlar bilgilerimi aldılar diye lafım size deil ama bunlar yaşandı bu arada özel mesajlarınızda yönetim tarafından okunuyor ona göre mesaj atın derim.
iyi paylaşımlar.
Kadınlar ne ister bana hala gelmedi yaaa:26: Güle güle kullan canım

teşlekkür ederim canım bence bugün yarın herkese gider bana yeni geldi zaten :) şirkete geldiği için daha çabuk gelio adamların güzergaha göre beklion işte :) gözün kapıda olsun :)

gogogodan kazanan var mıııııı?????????????????

Kadınlar ne ister :44: demek ki Kadınlar temizlik yapmak istermiş Bize de gelsin de yapalım misss

gogogo da ben de yokum böyle büyük hediyelerde hiç olmam zaten

ertugrul senin mesajın niye 3 kere çıkmış kazandın da heyecan mı yaptın

hangi mesajımdan çıkardınız bunu ?? Kime dedim tıkayın diye Allah aşkına
NEden yazdıklarım Yanlış okunup yanlış anlaşılıyor..

Biscolata Club'tan 7-9 Eylül haftası ödül kazanan takipçiler

Carlos Martin İmzalı Biscolata Önlüğü

Zeliha Pektaş

Mine Nur Bil

Emine Koçum

Hülya Akbay

Ayser Özgür

Devrim Eyüp Karaaslan

Ayşe Sarıçam

Derya Aldemir

Esin Engin

Onder Tatlav

Biscolata Fincanı

Zeliha Pektaş

Rahşan Işık

Çiğdem Serdaroğlu

Utku Çankaya

Gönül Hasip

Yasemin Duru

Eyyup Deniz

Emel Erhan

Şifa Sarıçam

Selda Çoban

Biscolata Stix Sade (12'li paket)

Ayşegül Hasip

Hasan Ok

Gül Yılmaz

Semih Canbolat

Sezai Değirmenci

Tunahan Deniz

Yaman Yaşar Sürmen

Kadriye Okçu

Serpil Sumer

Devrim Eyüp Karaaslan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…