artık özelden bilgilerinizi gndermeyin arkadaşlar. canım çok sıkıldı.
gönderenler de şifrelerini değiştirsinler lütfen. PAYLAŞIM veYARDIMLAŞMA için burdayız..
Hepinize kolay gelsin kızlar..
melis özel mesaj yazamadım canım. şimdi bakıyorum..
AlxFa ve LENA26,
birbirinizle polemiğe girmeye devam ederseniz, hanginiz haklı hanginiz haksız bakılmaksızın uyarı alacaksınız...
Bu topikte çekiliş kampanya duyuran, çekilişlere katılan üyeler, kişisel bilgileriniz, şifrelerinizi başkalarıyla paylaşmanız sizin bileceğiniz iş, sitemiz kişisel tercihlerinize karşı sorumlu tutulamaz, ayrıca illaki birileriyle kullanıcı adı, şifre, mail adresi, açık adres, telefon vb. paylaşımlarda bulunacaksanız lütfen bunu özellerden yapınız.
Sonra bize gelip falanca topikte bilgilerimi paylaşmıştım, birileri bilgilerimi ele geçirdi demeyiniz, sorumluluk kabul etmiyoruz.
Kadınlar Kulübü
kızlarrrr kadınlar ne ister paketim geldi bir valla uzuuuunca bir süre deterjan almıcam bu gidişle hehehehe birde limangodan aldığım kek kalıplarımdan biri geldi diğeri yok dah pofff :)
süper gelsin bir an evvel :)hehehe :))) bende 25 tllik çek akzandım ama kullanmadım onu kaydadeğer bişi bekliyorum :)) daha yeni kek yaptım zebra kek :)) çok hoşuma gitti onu yapıcam diğer kek kalıbımda onu bekliyorum :)))) burayda resim eklerim artıkayy bana da gelmiş ama geri gitmiş evde yoktum dün.eşim getirecek akşama gelirkenlimangodan 25tllik çekim yüklendi sonunda
güle güle kullan kek yap bize de gönder
canım güle güle kullankadınlar ister paketinin içinde neler var ve hangi kargoyla geldi
teşekkürler canım
bu konuyu daha fazla uzatmayın lütfen kötü içerik butonu size laf eden biri için kullanılmaz ve milletede söylenmez tıklayın die lütfen konuyu kapatın kimse sizin yüzününzden ceza almak zorunda diil amacımız burda bişeşeyler paylaşmak ve kazanmak ben burda uzun süreden beri vardım böyle çok şifre verip sonra sorun yaşayanlar oldu sonrada şikayet ediyorlar bilgilerimi aldılar diye lafım size deil ama bunlar yaşandı bu arada özel mesajlarınızda yönetim tarafından okunuyor ona göre mesaj atın derim.Mune kimseyle polemiğe girmedim. Sadece kötü içerik butonunu kullandım. Haklı veya haksızım demiyorum sadece yardımlaşma vepaylaşım yapıyorum. İncelensin mesajlarmız.
Kolay gelsin..
Kadınlar ne ister bana hala gelmedi yaaa:26: Güle güle kullan canım
süper gelsin bir an evvel :)hehehe :))) bende 25 tllik çek akzandım ama kullanmadım onu kaydadeğer bişi bekliyorum :)) daha yeni kek yaptım zebra kek :)) çok hoşuma gitti onu yapıcam diğer kek kalıbımda onu bekliyorum :)))) burayda resim eklerim artık
canım yurt içi kargo ile geldi içinde cif sunlight bulaşık deterjanı cif ultra beyaz krem var numune domestos yer temizleyici göndermişler 3 tane 1 tane domestos sprey ve mutfak için yağ temizleyici sprey numunesi göndermişler 1de bulaşık deterjanı limonlu numunesi bu kadardı sanırım :)
bu konuyu daha fazla uzatmayın lütfen kötü içerik butonu size laf eden biri için kullanılmaz ve milletede söylenmez tıklayın die lütfen konuyu kapatın kimse sizin yüzününzden ceza almak zorunda diil amacımız burda bişeşeyler paylaşmak ve kazanmak ben burda uzun süreden beri vardım böyle çok şifre verip sonra sorun yaşayanlar oldu sonrada şikayet ediyorlar bilgilerimi aldılar diye lafım size deil ama bunlar yaşandı bu arada özel mesajlarınızda yönetim tarafından okunuyor ona göre mesaj atın derim.
iyi paylaşımlar.
teşlekkür ederim canım bence bugün yarın herkese gider bana yeni geldi zaten :) şirkete geldiği için daha çabuk gelio adamların güzergaha göre beklion işte :) gözün kapıda olsun :)
gogogodan kazanan var mıııııı?????????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?