Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bunu yapamadım ben
yardımcı olabilir misiniz arkdaşlr ??

50 tl lik braun indirim çeki bana da geldi..sözde 100 kişi arasından biriymişim..
bence uydurma... herkese yollamışlardır..
nivea, veet hiç çıkmıyo ama...

ayyyyy kızlar ne güzel şeyler kazanmışsınız öylee
bayıldım valla
güle güle kullanın ne güzel böyle şeylerin gelmesiii
bu topiğin müdavimi olucam herhalde çok severim böyle hediye gelmesini
inşallah banada çıkarr

8 tl ödemeli bir kargo gelmiş ben yokken, eşim ödemesi yüzünden geri göndermiş. bir kozmetik firmasıydı diyor. bulamıyorum hangi kampanya olduğunu. bilen var mı aranızda?

günaydın kıslar dün izmir migrostan money tavuklarımı aldım. Kartlara yüklenmiş hiç sorun olmadı.Sizde alın

güle güle kullannn

60 sayfa falan okudum burdan valla ne güzel şeyler kazanmışsınız
yarın operasyonlara başlıyorum bendee

bu newbeuty kremi az önce bana da geldi ama sevinemedim.sanırım son kullanım tarihi geçmiş.üst tarafta E.09/2011 yazıyor sizin de öyle mi.son kullanma tarihi geçmiş ya da yakın ürünleri mi gönderiyolar bize yaa

benimkide öyle gerçekten geçmiş son kullanma tarihi resmen kandırıyolar insanları çok sinirlendim şimdi

tekin acarı yapmayın kızlar dikkatli okuyun satın almamız icin ayırıyorlar ürünü bedava diiiilllllllllllllll

az önce kurye geldi. doğadan bişe göndermiş. boş bir poşet :44: içinde bişe yok. kuryecilermi aldı içinden anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…