kızlar limangoda 7 tl çekim var. isteyen özelden hemen mailini atsın aktarayım kendisine.
forumdan birazdan çıkıcam yanlız. doğuma gitcem de bugün. hazırlık yapmam lazım.isteyen varsa hemen atsın msj.
Allah hayırlısı ile kavuşmayı nasip etsin bebişine canım
kızlar limangoda 7 tl çekim var. isteyen özelden hemen mailini atsın aktarayım kendisine.
forumdan birazdan çıkıcam yanlız. doğuma gitcem de bugün. hazırlık yapmam lazım.isteyen varsa hemen atsın msj.
az önce kurye geldi. doğadan bişe göndermiş. boş bir poşet :44: içinde bişe yok. kuryecilermi aldı içinden anlamadım
Allah kavuştursun canım :) bebişinle musmutlu fotolarını da bekleriz:) sağlıcakla dönün inş:) tebrik ederim:)
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnn .
ne mesj vermek istediler acaba:26:
ne mesj vermek istediler acaba:26:
az önce kurye geldi. doğadan bişe göndermiş. boş bir poşet :44: içinde bişe yok. kuryecilermi aldı içinden anlamadım
ben olsam o boş poşetin içine bide not yazardım
heyecanlandın değilmi sana kargo geldi diye al sana kargoderdim
canım dün bana da geldi,yeşil karton çantada,bitki çayı vardı içinde,zip dağıtım ile gelmiş bence sitesine şikayette bulun kim aldıysa geri getirsin,ne olursa olsun hak yenmesine karşıyım
Bu linki arkadaşlarınla paylaşarak onların senin yerine pas atmalarını ve sana puan kazandırmalarını sağlayabilirsin.Unutma ne kadar çok puan PS3 kazanmak için o kadar çok şans!
1 Milyon Pas - Altın Top
pas atıyorsunuz,paslarınız kabul edildikçe puan topluyosunuz,zor gibi ama bi deniyim dedim beğendirmeli gibi bi şey
Vanilya Club ilk davetiyelerini çok yakında gönderecek ! Hemen VanilyaClub.Com adresini ziyaret edin ve davetiyeniz için kaydınızı yaptırın!
En son çıkan lüks güzellik ürünlerini ilk siz deneyin!
Vanilya Club - Duvar | Facebook
Nesfit Türkiye
Kızlar, Nesfit'in şık spor çantasını kazanmak için yapmanız gereken tek şey, Nesfit girerek "Paylaş Kazan" kısmındaki içeriği paylaşmak. Twitter veya Facebook üzerinden yapacağınız paylaşımlarla çekiliş şansınızı da arttırabilirsiniz
Biscolata | Facebook
Biscolata Club bugün (14 Eylül) kapılarını açıyor. Bu haftanın ürünleri: 10 adet Biscolata fotoğraf çerçevesi, 10 adet Biscolata fincanı ve 10 adet Biscolata Starz (10'lu paket).
Triwa Turkey
Önümüzdeki saatlerde 5 şanslı isim rengarenk TRIWA'lardan birinin sahibi olacak. Tek yapmanız gereken ise sayfamızı beğenmiş olmak! Şanslı isimleri birer saat arayla seçecek ve yine buradan duyuracağız! Güzel, renkli ve şanslı bir gün dileriz! :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?