Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar limangoda 7 tl çekim var. isteyen özelden hemen mailini atsın aktarayım kendisine.
forumdan birazdan çıkıcam yanlız. doğuma gitcem de bugün. hazırlık yapmam lazım. isteyen varsa hemen atsın msj.

kızlar limangoda 7 tl çekim var. isteyen özelden hemen mailini atsın aktarayım kendisine.
forumdan birazdan çıkıcam yanlız. doğuma gitcem de bugün. hazırlık yapmam lazım. isteyen varsa hemen atsın msj.

Allah hayırlısı ile kavuşmayı nasip etsin bebişine canım

Allah kavuştursun canım :) bebişinle musmutlu fotolarını da bekleriz:) sağlıcakla dönün inş:) tebrik ederim:)

Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnn .

az önce kurye geldi. doğadan bişe göndermiş. boş bir poşet :44: içinde bişe yok. kuryecilermi aldı içinden anlamadım

canım dün bana da geldi,yeşil karton çantada,bitki çayı vardı içinde,zip dağıtım ile gelmiş bence sitesine şikayette bulun kim aldıysa geri getirsin,ne olursa olsun hak yenmesine karşıyım

canım dün bana da geldi,yeşil karton çantada,bitki çayı vardı içinde,zip dağıtım ile gelmiş bence sitesine şikayette bulun kim aldıysa geri getirsin,ne olursa olsun hak yenmesine karşıyım

daha öncelerdende gönderiyodu doğadan. yine sevindim çay geldi die. bi baktım sade karton poşet hala kuryeciye bakıyorum çayı başka poşetemi koydular diye doğadanın sitesinden yazdım zaten

Selam kızlar iyi sabahlar dün bana mach 3 den kargo gelmiş gilette oyunu vardı kazanmışım bir tane mach 3 jilet elşime hediye edicem artık :)))))

Triwa Turkey
Önümüzdeki saatlerde 5 şanslı isim rengarenk TRIWA'lardan birinin sahibi olacak. Tek yapmanız gereken ise sayfamızı beğenmiş olmak! Şanslı isimleri birer saat arayla seçecek ve yine buradan duyuracağız! Güzel, renkli ve şanslı bir gün dileriz! :)

Triwa Turkey
Önümüzdeki saatlerde 5 şanslı isim rengarenk TRIWA'lardan birinin sahibi olacak. Tek yapmanız gereken ise sayfamızı beğenmiş olmak! Şanslı isimleri birer saat arayla seçecek ve yine buradan duyuracağız! Güzel, renkli ve şanslı bir gün dileriz! :)

Evybaby
Ödüllü kampanyamız “Cenk Bebek Evy Baby ile Büyüyor” 15 Eylül Perşembe 15.00’da başlayacaktır. Kampanyamıza katılıp ödül kazanmak için tek yapmanız gereken saat 17.00’a kadar günün sorusunu cevaplayarak Cenk Bebek’in anne ve babasına yardımcı olmak. Günün sorusunu 15.00’dan itibaren sayfamızın sol tarafında yer alan ‘Cenk Bebek Evy Baby ile Büyüyor’ sekmesinden ya da Evybaby - Cenk Bebek Evy Baby ile büyüyor | Facebook adresinden görebilirsiniz

SAKA
Saka Sağlık Patlaması kazandırmaya devam ediyor. Saka Sağlık Patlaması oyun bitiş ekranında karşınıza çıkan çekiliş formunu doldurarak çekilişe katılmaya hak kazanabilirsiniz. Bol şanslar!
6

Son düzenleme:

Vodafone FreeZone | Facebook

vodafone li olan arkadaşlar bu sizlerin işine yarıcak gibi

Biscolata | Facebook
Biscolata Club bugün (14 Eylül) kapılarını açıyor. Bu haftanın ürünleri: 10 adet Biscolata fotoğraf çerçevesi, 10 adet Biscolata fincanı ve 10 adet Biscolata Starz (10'lu paket).

Dün yoktum topladım hala şansımı kaybetmediğim kampanyaları Eve gittiğimde bakıcam bugün.
Teşekkürler kızlar..

Son düzenleme:
kızlar baksanıza new beauty açıklama yapmış bide utanmadan

NewBeauty Türkiye Evet Ece hanım son kullanma tarihi 09/11'dir. Burcu Hanım haklısınız tabi az kalmış durumda ancak halen kullanabilirsiniz ürünü, son kullanma tarihi geçmiş değil.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…