Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Royce Energy Drink
Kampanya No, 2 Kazanan Talihliler:

Murat Gören, Haluk Damla, Cemal Güzel, Tahsin Güler, Yegane Aka, Elif Kamaz,
Şule Yavuz, Hacer Gültekin, Kerem Yıldız, Necla Yıldız, İnceser Gök

Kazananları Tebrik Ediyoruz :)

İletişim bilgileriniz için sizlerle e-mail ile iletişime geçiyor olacağız.

Kampanyaya katılan herkese ilgisi için teşekkürler.

yuh artık
hem az kullanılmıs
hem tarıhı btmısssssss

kızlar mng ile ne geliyo cebime msj gelmiş acil cevap meraktan çatlarım

newbeauty kremim bugün geldi ama sevinemedim.son kullanma tarihi bitmiş.kremin üstünde E.09/2011 yazıyor.acaba yanlış mı gördüm diye tekrar baktım evet geçmiş.ben mi yanlış yorumluyorum acaba???

Evet son kullanma tarihine az bir zaman kaldı ancak geçmiş değil, hala ürünü kullanabilirsiniz. Haklısınız çok az kalmış durumda ve az bir süre kullanabileceksiniz, anca denemenize yetebilecek bir süre. Amacımız denemenize olanak sunup ürünü tanımanızdı aslında. Biz elimizden geldiğince uzun süre kullanabileceğiniz ürünlere yer vermeye çalışıyoruz, bundan sonra da bunu sağlamaya çalışacağız. Memnuniyetsizlik yarattıysak özür dileriz
kızlar bana verdiği cevap ta bu

Emsan'ın Misafirperver oyunu ile arkadaşlarınızı davet ettikçe ekstra 500 puan kazanma şansınız var! Misafirlerinize muhteşem Emsan ürünleri ile ikramlar yapın. Unutmayın, misafirleriniz ne kadar çok beklerse o kadar mutsuz oluyorlar. Elinizi çabuk tutun! Hediyeleri kapın:) Emsan Mutfak Gereçleri | Facebook

Neva Color
Hediyeleriniz yola çıkmak üzere :)

Son düzenleme:
nivea krem setim,vaseline krem setim ve newbeauty kremim geldii
azmin zaferi güle güle kullan canım

kızlar limangoda 7 tl çekim var. isteyen özelden hemen mailini atsın aktarayım kendisine.
forumdan birazdan çıkıcam yanlız. doğuma gitcem de bugün. hazırlık yapmam lazım. isteyen varsa hemen atsın msj.

Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

kızlar limangoda 7 tl çekim var. isteyen özelden hemen mailini atsın aktarayım kendisine.
forumdan birazdan çıkıcam yanlız. doğuma gitcem de bugün. hazırlık yapmam lazım. isteyen varsa hemen atsın msj.

allah iyiliğini versin cnm

doğuma gidiceksinn çekin derdindesin:)

alem kız

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm

Bebişe ve sana sağlıklı doğumlar diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…