Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

2011 Bal kampanyası-10 Ekim
« : Haziran 03, 2011, 2254 » Alıntı Tesekkür Et

--------------------------------------------------------------------------------

Her Yıl Düzenlemiş Olduğumuz Yarışmamızı Sizlerler Paylaşıyorum Arkadaşlar...
Asya Bal Arıcılık olarak sitemizde bulunan konu altına yorum bırakan ziyaretçilerimize 2011 bal sezonu sonunda 4 kişiye 1'er kg hakiki yayla balı dağıtacağız. Bu tamamen ücretsiz olup sitemizi ziyaret eden ziyaretçilerimiz için yapmış olduğumuz bir kampanyadır. Önceki yıllarda 2 kişiye 1'er kg bal vermiştik. Bu yıl sayıyı artırarak 4 kişiye vermeye karar verdik.
Ayrıca yarışma bitiminden sonra bal kazananlar sitemizde açıklanacaktır. Kampanya çekilişini kazanan misafirlerimizin yapması gereken kampanya gününü ve kampanya sonuçlarını takip etmeleri ve adreslerini bize bırakmaları gerekmektedir.

Sitemize herhangi bir üye falan olmaya gerek olmadan, konu altına yorum bırakmaları yeterlidir. Daha önceden sitemize üye olan ziyaretçilerimiz bilgilerini güncellemesi gerekmektedir. Çünkü üye sayısına göre isimlerini bakılmayacaktır. Konu altına kaçıncı kişi olarak yorum bırakmış o dikkate alınacaktır. Bu yüzden yorum bıraktığınız zaman yorumda kaçıncı sayıyı aldıysanız bu sayıyı unutmamanız için lütfen bir yere not ediniz.

YARIŞMA ŞARTALARI:

1- Konu altına en az bir cümle oluşturacak şekilde yorum bırakmaları gerekmektedir.

2- Yorum yapınca kaçın yorumu yaptıysa o yorum sayısını bir yere lütfen not edin.

3- Çekiliş yapılırken numaraya (1, 2, 3 ..) göre yapılacağı için numaranızı unutmayın.

Çekilişimiz kameralar karşısında olacaktır ve videosu sitemizde yayına girecektir.
Başlangıç Tarihi : 01.06.2011
Bitiş Tarihi : 10.10.2011
tarihine kadar kampanyaya katılabilirsiniz.
Kampanyaya Yorum Bırakmak İçin : 2011 Bal Kampanyası | Bal, Arıcılık, Karakovan Balı, Süzme Bal, Petek Bal, Kestane Balı

Sağlıklı günler dileyerek, Herkese Bol Şans Dileriz...

limango nasıl cek verıyor ben almadım.formu doldurunca otomatık olarakmı gelıyor.doldurdum formu bıldılerınız tamamlanmıstır dedı.

Cinebonus
“Kovboylar ve Uzaylılar” filminde Jake Lonergan karakterini oynayan ünlü aktör kimdir? A)Harrison Ford B)Daniel Craig C)Sam Rockwell D)Alex Kurtzman

Sorunun cevabını yarisma@cinebonusfacebook.com adresine iletip, Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al linkindeki takip formunu doldurarak sürpriz hediyeler kazanma şansını yakalayın! Detaylı bilgi için: Kovboylar ve Uzaylılar/Cowboys & Aliens Yarışması Katılım Koşulları | Facebook

Dettol Okul Hijyen Seti kazanma şansı için sorumuzu yanıtla, çekilişe katıl!
Soruyu cevapla, arkadaşlarınla paylaş, Dettol Okul Hijyen Seti kazananlardan biri sen ol!

dettol un yeni sorusu çıkmış ama geçen haftanın kazananlarını bulamadım

katılım koşullarında "Dettol Türkiye Facebook Kampanyası” 12.09.2011 tarihinde başlayacak ve 22.09.2011 saat 17:00 tarihinde sona erecektir. Sorulacak 3 soru 3 günde bir değiştirilecek. Toplamda 10 gün yayında kalacaktır. yazıyor.

Kazananlar daha açıklanmadı

hııım anladım bu ödüllü sorular genelde haftalık oluyo ya okuma gereği duymamıştııım

sağoool

Arkadaşlar bana denizbank kaz kazan oyunundan 25 tl bonus çıktı kredi kartım yok olan varsa yükletebilirim

Arkadaşlar bana denizbank kaz kazan oyunundan 25 tl bonus çıktı kredi kartım yok olan varsa yükletebilirim

Lütfen Kazandığınız Bonus’ları yüklemek istediğiniz Deniz Bonus kart numaranızı girin.

Ad
Soyad
Cep Telefonu
Kartınızın
son 8 hanesi

Miles&More ve DenizBank Classic, Gold ve Platinum kartlara bonus yüklemesi yapılmamaktadır.

böyle bir sayfa çıkıyor

Haribo Altın Ayıcık Avından kazandığım okul çantası geldi
harika bişi oğlumda bayıldı sürelki onunla evin içinde gezip duruyo gezmeci bebe duyanda hiç oyuncak almıyoz sanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…