Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

slm kızlar bol şanslı günler dilerim cümlenize. geçmişi yeni bitirdim ve geldim, kampanyalara fırsatlara hazır ve topiğe nazırım

vira bismillah

ayy pek kötuymuş yaa o değil de sen sadece kargocuya rezil olmuşsun benım gelse ben nizamiyedeki tüm askerlere rezil olurum amanııınn

askermi eşin benimkide asker ama biz lojmanda değiliz dışardayız o yüzden sadece kargocuya rezil oldum

kızlar protexlerim geldiiiiiii ama ben ne zaman numune istediğimi bile hatırlamıyorum ya hatta üzülüyordum o kampanyayı kaçırmışım diye ama kaçırmamışımmmmmm

Melisle Macera Tam Tadında Kampanyasında 7. Haftadayız.Bu haftanın bitmesine SON 2 GÜN kaldı. Bir Melis ürünü al, Melisle Tam Tadında Macera 'a gel, kayıt ol!Birbirinden süper hediyeler kazan!

Lot numarası ne kızlar yaa? :26:

Selam kızlar:80: hediyesi gelen arkadaşlar güle güle kullansın darısı kazanamayanların başına
Dün protex bugün metro geldi.. 15 tane çikolata var diyete başlamış biri olarak çocuklara dağıttım :90: bunlar dışında kazandığım herhangi bişey yok şu aralar pek durgun

kızlarrrr yurt içi kargo gelmiş bugün bende karsı komsumdaydım geri gitmişler üzerinde gelişim yazıyo geldigi yer sizce nerden gelmiş olabilirrrr :97:

hahaha valla oynar benim yakısıklı oglusumm pekkk hareketli teyzesi maşallahhhhh
uyyyyyyyy maslalahhhhhh
pek bonkorler :)
kız tufan sana cok kızıcak yemedın dıye :)
kızlarrrr yurt içi kargo gelmiş bugün bende karsı komsumdaydım geri gitmişler üzerinde gelişim yazıyo geldigi yer sizce nerden gelmiş olabilirrrr :97:

protexxx gelmıs melıke

eskiden takip ederdim ama uzun süredir uğramadım.Kızlar protex nerden geliyo son olarak neler var siz nerelere mail attınz ?

kızlaaar bu protex yola geldi sonunda anladı bizden kurtuluş yok sabunları yollayım bari düşsün yakamdan dedi

bu arada ben biscolata cluba tıklayınca This application does not yet support secure browsing (HTTPS) diyo sizce neden olabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…