Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar migrostan ton balıklarımı aldım 3lü paket 1.60 a denk geldi 50 tlye 7 tl indirimi de kullandım makarnalar yüklenmemiş ama daha cam şişe colada kalmamıssssstı baska sefere artıkkkk

selam canlar :82:
bir haftadır tatildeydim tam tatilimi bitirdim ertesi sabah gelicektik Antalyada yağmur yağdı tatil konusunda zamanlamam mükemmell
ben yokken protex gelmiş metro ve yarışmadan kazandığım dekoratif saatim gelmiş.Annemler almışlar hepsinede beyıldım
güncel olarak hangi yarışmalar numuneler var katılabileceğim yardımcı olurmusunuz ben yinede çocuktan vakit buldukça okuyacağım ama

proteksin emaili nerede? face çok yazdım sitem ama email yazmadım geç kaldım galiba

kızlar migrostan ton balıklarımı aldım 3lü paket 1.60 a denk geldi 50 tlye 7 tl indirimi de kullandım makarnalar yüklenmemiş ama daha cam şişe colada kalmamıssssstı baska sefere artıkkkk

cam şişelerin ½ 75 ina 700 verdim ben 3 tane aldım aslında pahalıya geldi 2,350 mi ne 1 litre kola
ton balıklarını aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…