Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

herkese slm.kızlar şehir fırsatı groupon u bilen varsa evimister.com da alışveriş yapmak için 50 liralık çek 4 lira ya satılıyo.80 lira üstü kullanılıyo.ben iki tane aldım.sizlere söylemeden edemedim.ev elektroniği falan bi ihtiyaç varsa böle biseyler düşünün derim.ben kendime süpüge bide ütü alıcam artık

murat özkan kimyager roman ın kitabıı alabilemek için adresimizi RT yapmak gerekiyormuş

bunu bilen biri bana söyleyebilir mi nası yapılıyor ?:26:

geçmiş sayfalara baktım ama göremedim:26:

murat özkan kimyager roman ın kitabıı alabilemek için adresimizi RT yapmak gerekiyormuş

bunu bilen biri bana söyleyebilir mi nası yapılıyor ?:26:

geçmiş sayfalara baktım ama göremedim:26:

retweet demek istiyor galiba canım adresini tekrar ilet demek istiyor sanırım bunun içinde daha önce adresini göndermiş olduğun mesajın sağ alt köşesinde bulunan retweet linkine tıklaman yeterli yada sana attıkları maile cevap olarak adresini bilgilerini tekrar yolla

Son düzenleme:
sanki ben yapabildim.:24::24:.kadının omuzunu bi türlü oturtamadım yerine, çıkık kaldıydı...:9::9::9:
kapattım puzzle gitti yaaniii..:26:

Bu yarışma Milli Piyango İdaresi’nin 25.08.2011 tarih B.07.1.MPİ.0.13.00.02-401.01.02.99.2303.7858 sayılı yazısına istinaden düzenlenmektedir. Düzenleyenin ve onun 9 partner ve sponsorlarının beni telefon ‬/ ‬e-posta ‬/ ‬SMS ‬/ ‬posta yolu ile sektörlerinden gelecek teklifler hakkında bilgilendirmesini kabul ediyorum. Katılım koşullarını ve veri güvenliği beyanını ‬okudum ve ‬onaylıyorum. Bu anlaşmayı her zaman feshedebilirim.

kırmızıyla yazılana bi baksana canım..zırt pırt tel.le rahatsız edecekler bi şey satmak için..

Bu kısmı okumadan yaptım ben salak gibi off yaa napıcam ben:43:

Buraya fazla yazamıyorum yarışmalara hepimiz katılıyor. Bu benim başıma gelen haksızlık hepinizin başına gelebilir. O yüzden altınbaşın sayfasına uğrayıp. bir bakın inceleyin arkadaşlar..Sayfalar hakkınızı yiyebiliyor

nasıl yaniii biraz daha açıklarmısın

Altınbaş yarışmasında ilk 3 te olmama rağmen birtek benim adım ilk 3 te yok 6. olarak gösterilmiş. top 5 te dahi ismi olmayan biri 1. sırada gösterilmiştir. Aynı şeyler sizin başınıza gelebilir. yazıklar olsun.Bu tür yarışmalarda kayırma oluyorda insanın bu kadar gözüne sokulmaz.

Altınbaş yarışmasında ilk 3 te olmama rağmen birtek benim adım ilk 3 te yok 6. olarak gösterilmiş. top 5 te dahi ismi olmayan biri 1. sırada gösterilmiştir. Aynı şeyler sizin başınıza gelebilir. yazıklar olsun.Bu tür yarışmalarda kayırma oluyorda insanın bu kadar gözüne sokulmaz.

anladım canım şimdi altınbaşın sayfasına bakınca bırakma kız peşini yemişin zaten insanlari orda devam et :):23:

günaydınnn kızlarrr

yaa bu süper yılbaşında kazanan var mı aranızda

ne zmandır kendimden annemden erkek arkadaşımdan doğru cevap veriyorumm

yokvalla çıkmıyo bi türlü yaaa:52::52::52:

günaydınnn kızlarrr

yaa bu süper yılbaşında kazanan var mı aranızda

ne zmandır kendimden annemden erkek arkadaşımdan doğru cevap veriyorumm

yokvalla çıkmıyo bi türlü yaaa:52::52::52:

valla bende kazanamiyorum hic, annen ve erkek arkadasin icin ayni pc'den mi cevap veriyorsun? eger oyleyse IP kontrolu yapiliyormus bir hesaptan katil derim

valla bende kazanamiyorum hic, annen ve erkek arkadasin icin ayni pc'den mi cevap veriyorsun? eger oyleyse IP kontrolu yapiliyormus bir hesaptan katil derim

hmmm oda olabilir cidden. hem evde ki pcde hem işte ki pc den giriyorum ama ondan da olabilir canım bugünde tek hesap deneyeyim canım teşekkür ettim :16::16:

Back
X