Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
murat özkan kimyager roman ın kitabıı alabilemek için adresimizi RT yapmak gerekiyormuş
bunu bilen biri bana söyleyebilir mi nası yapılıyor ?:26:
geçmiş sayfalara baktım ama göremedim:26:
yenilikmarketi.com
Kazanan "Fatma Kara Dedeler"
"kesinlikle rihanna" yorumuyla bir adet parlatıcılı tırnak süsleme sanatı seti kazanmıştır. site@yenilikmarketi.com adresinden bizimle irtibata geçebilirler.
sanki ben yapabildim..kadının omuzunu bi türlü oturtamadım yerine, çıkık kaldıydı...
kapattım puzzle gitti yaaniii..:26:
Bu yarışma Milli Piyango İdaresi’nin 25.08.2011 tarih B.07.1.MPİ.0.13.00.02-401.01.02.99.2303.7858 sayılı yazısına istinaden düzenlenmektedir. Düzenleyenin ve onun 9 partner ve sponsorlarının beni telefon ‬/ ‬e-posta ‬/ ‬SMS ‬/ ‬posta yolu ile sektörlerinden gelecek teklifler hakkında bilgilendirmesini kabul ediyorum. Katılım koşullarını ve veri güvenliği beyanını ‬okudum ve ‬onaylıyorum. Bu anlaşmayı her zaman feshedebilirim.
kırmızıyla yazılana bi baksana canım..zırt pırt tel.le rahatsız edecekler bi şey satmak için..
fatma kara dedeler nekadar şanslı yaa adı heryerde var bizede bi el falan sürsün bari![]()
Buraya fazla yazamıyorum yarışmalara hepimiz katılıyor. Bu benim başıma gelen haksızlık hepinizin başına gelebilir. O yüzden altınbaşın sayfasına uğrayıp. bir bakın inceleyin arkadaşlar..Sayfalar hakkınızı yiyebiliyor
nasıl yaniii biraz daha açıklarmısın
Altınbaş yarışmasında ilk 3 te olmama rağmen birtek benim adım ilk 3 te yok 6. olarak gösterilmiş. top 5 te dahi ismi olmayan biri 1. sırada gösterilmiştir. Aynı şeyler sizin başınıza gelebilir. yazıklar olsun.Bu tür yarışmalarda kayırma oluyorda insanın bu kadar gözüne sokulmaz.
günaydınnn kızlarrr
yaa bu süper yılbaşında kazanan var mı aranızda
ne zmandır kendimden annemden erkek arkadaşımdan doğru cevap veriyorumm
yokvalla çıkmıyo bi türlü yaaa![]()
valla bende kazanamiyorum hic, annen ve erkek arkadasin icin ayni pc'den mi cevap veriyorsun? eger oyleyse IP kontrolu yapiliyormus bir hesaptan katil derim