Burası göndermiyor boşuna istemeyin.
aynen cnm bende onu yazcaktım aradım bayan çıktı yok ıptal ettık diyolar madem iptalse niye net te varsınız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burası göndermiyor boşuna istemeyin.
Kızlar tavsiye meleğinde dimes kampanyası için davetiye geldi katıldım.Maillerinizi kontrol edin derim.
gratis kazananlar
https://www.facebook.com/Gratis?fref=ts
Bu tavsiye melegi ne oluyor ben anlamadim da:26:
banada geldiiiiiiii![]()
Ailece yokuz dimi:)
tavsiye meleği dedikleri arkadaşım tavsiye kanalı sitesi var oraya üye oluyorsun tüm bilgilerini giriiyorsun sonra mail adresine kampanya duyuruları geliyor katılmak istediğinde adresinde ürünler geliyor deniyorsun daha sonra yorumlarını sitede belirtiyorsun kısaca böyle sitesine bakarsın tüm bilgiler var orda...tavsiye kanalına üye olanlara da tavsiye meleği diyorlar biz olduk tavsiye meleği hadi sıra sende:))
sen çok heyecanlanıyosun ondan mı kazanamıyosun anlamadım gitti :26:
bi okutup üfletsen mi kendini
merhabalar kızlar az önce mng kargo ile bolca hindi yemek tarifleri kitapçığım ve broşürleri geldi hindili tarifler yerine tavuk kullanarak değerlendircem...
Bolca Hindi Anket Katlm Formu
kızlar al benı yarışmasının bu haftakı finalıstleri bellı olmuşmu
moneyde daha önceden kayıt yapılmış kart diyor bi bilginiz varmı
Anladım canim cok teşekkür ederim yardımcı oldugun için bide zahmet olmazsa linki yazabilir misin
ne zahmeti canım sonuçta hepimiz burda birşeyler paylaşmak birbirimize yardımcı olarak hediyeler kazanmak için burdayız linki atamıyorum arama motorunda tavsiye kanalı diye aratırsan çıkıyor canım..
merhabalar kızlar az önce mng kargo ile bolca hindi yemek tarifleri kitapçığım ve broşürleri geldi hindili tarifler yerine tavuk kullanarak değerlendircem...
Bolca Hindi Anket Katlm Formu