- 19 Mart 2020
- 441
- 93
- 53
- 30
- Konu Sahibi Umuthepvar_
-
O kişi zaten oğlunu hak etmeyen biri ,kendi eğer oğlunu görmek istemiyorsa yapacak birşey yok ,gün olur devran döner.Merhabalar daha önceden açtığım konulardan belki hatırlayanlar vardır. En son babaevinde doğum yaptım demiştim ve aradan 1.5 yıl geçti oğlum büyüdü birlikte bu zorlu yolları geçiyoruz bakalım. Oğlum 5 aylıkken dava açtım her şeyi dosdoğru yazdım, benim tek istediğim mehir hakkım 4 bilezigim ve anne babamın aldığı 2 bilezikti.Geri kalan ne varsa zehiriniz olsun dedim ama vermedi tabi süreç başladı. O dilekçeyi okuduğum gün ölmek istedim Allahım nasıl böyle acımasız olabilir insanoğlu deidm, nasıl iftira atıp yalan yazabildiler böyle diyerek yedim bitirdim kendimi. Tüm bunlara rağmen oglunu gormek icin tek bir çabası bile olmamasına rağmen ben iletişime geçerek oğlumu göstermeye çalıştım. Ogluyla ilgilendi sevdi ben yatılı 2gece gonderdim belki oğluna alışır tekrar bir aile olmamızı ister gibi düşündüm.
Tabi bu durumlara dusmemdeki en büyük sebep ailemdi. Babaevi çok zor Allahim kimsenin yuvasını bozmasin. Annem ben kızıma bakarım ben varım diye esip gürledi hep, evet Allah razı olsun kapılarını açtılar ama bu zamana kadar oglimla her seyimizi tek başıma karşıladım. Onun dışında maddi destekten ziyade manevi bir destek göremedim.Olan psikolojimi de burda kaybettim zaten öyle ki sığınma evine bile gittim. Kötü tabirle ailem dul kavramini yapıştırdı uzerime. Bir kere dışarı çıksam ikinciy3 çıkmam laf olmaya başladı, telefonla bir arkadaşımla konussam lafı edilmeye,yok işte çok gidip gelme o bunu der bu bunu derler vs. Ben bunları yasayacagimi henüz hamileyken anladığım icin çabaladım heo zaten. Dava sürecinde de yaptım bunu çünkü tek yolum evim kalmisti en azından deneriz belki oğlumla bi şans olur diye düşündüm hep.Olmadı ne yaptıysam.
Ben artık kendjmi çok güçsüz hissediyorum, görüntüde çok mutlu güçlü umursamazim ama içim bambaşka. Duruşmam var sahitlerim dinlencek, ama bazen dusunuyorm bu süreç nereye kadar sürecek diyorum. Anlaşmalı teklif ettim 500d3n fazla nafaka veremem 50 binde para veririm dedi. 750 nafaka ver bitsin dedim kabul etmeyince kaldı öyle.
Ben artık kendime guvenemiyorm çünkü aşırı öfke halim var, onların yalancı sahitlerinin konuşacağı günü düşündükçe ne yaoacagimi dusunuyorm. Canım yanıyor, yolum yok gibi karmakarisigim. bir sürü delilim var ama onun da şahitleri (yalanci) .Bu yollardan geçenler varsa fikirlerinize çok ihtiyacım var daha güçlü olabilmek adına. Tüm bunların yanında bi de mahkemeden gorus günü istedi karar çıktı ama hiçbir şekilde gelmiyor görmeye, kendime mi yanayım oğlumun yok sayilisina mi sasiridm kaldim. Şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için
Allah razı olsun cümlemiziAllah yardımcınız olsun pek bilmediğim bir süreç sadece iyi dilekte bulunmak istedim umarım Allah sizi feraha kavuşturur
İnşallah döner o devran. Evet güçlü olmalıyım oğlum için, tek isteğim kendi duzenimi kurabilmek, erkeklerden igrendim çok korkunç geliyolar artık.O kişi zaten oğlunu hak etmeyen biri ,kendi eğer oğlunu görmek istemiyorsa yapacak birşey yok ,gün olur devran döner.
Allah yardımcınız olsun , size güç kuvvet versin ki o yavrucak perişan olmasın ,bu yüzden evladinizi düşünün inşallah karşınıza hem iş hemde temiz bir adam çıkarda oglunuzla birlikte mesut olursunuz
Avukatinizla görüşün. Çocuğunuz varsa 750 TL nafaka nedir Allah aşkına? Size attığı iftiralar içinde tazminat davası açın ayrı.Merhabalar daha önceden açtığım konulardan belki hatırlayanlar vardır. En son babaevinde doğum yaptım demiştim ve aradan 1.5 yıl geçti oğlum büyüdü birlikte bu zorlu yolları geçiyoruz bakalım. Oğlum 5 aylıkken dava açtım her şeyi dosdoğru yazdım, benim tek istediğim mehir hakkım 4 bilezigim ve anne babamın aldığı 2 bilezikti.Geri kalan ne varsa zehiriniz olsun dedim ama vermedi tabi süreç başladı. O dilekçeyi okuduğum gün ölmek istedim Allahım nasıl böyle acımasız olabilir insanoğlu deidm, nasıl iftira atıp yalan yazabildiler böyle diyerek yedim bitirdim kendimi. Tüm bunlara rağmen oglunu gormek icin tek bir çabası bile olmamasına rağmen ben iletişime geçerek oğlumu göstermeye çalıştım. Ogluyla ilgilendi sevdi ben yatılı 2gece gonderdim belki oğluna alışır tekrar bir aile olmamızı ister gibi düşündüm.
Tabi bu durumlara dusmemdeki en büyük sebep ailemdi. Babaevi çok zor Allahim kimsenin yuvasını bozmasin. Annem ben kızıma bakarım ben varım diye esip gürledi hep, evet Allah razı olsun kapılarını açtılar ama bu zamana kadar oglimla her seyimizi tek başıma karşıladım. Onun dışında maddi destekten ziyade manevi bir destek göremedim.Olan psikolojimi de burda kaybettim zaten öyle ki sığınma evine bile gittim. Kötü tabirle ailem dul kavramini yapıştırdı uzerime. Bir kere dışarı çıksam ikinciy3 çıkmam laf olmaya başladı, telefonla bir arkadaşımla konussam lafı edilmeye,yok işte çok gidip gelme o bunu der bu bunu derler vs. Ben bunları yasayacagimi henüz hamileyken anladığım icin çabaladım heo zaten. Dava sürecinde de yaptım bunu çünkü tek yolum evim kalmisti en azından deneriz belki oğlumla bi şans olur diye düşündüm hep.Olmadı ne yaptıysam.
Ben artık kendjmi çok güçsüz hissediyorum, görüntüde çok mutlu güçlü umursamazim ama içim bambaşka. Duruşmam var sahitlerim dinlencek, ama bazen dusunuyorm bu süreç nereye kadar sürecek diyorum. Anlaşmalı teklif ettim 500d3n fazla nafaka veremem 50 binde para veririm dedi. 750 nafaka ver bitsin dedim kabul etmeyince kaldı öyle.
Ben artık kendime guvenemiyorm çünkü aşırı öfke halim var, onların yalancı sahitlerinin konuşacağı günü düşündükçe ne yaoacagimi dusunuyorm. Canım yanıyor, yolum yok gibi karmakarisigim. bir sürü delilim var ama onun da şahitleri (yalanci) .Bu yollardan geçenler varsa fikirlerinize çok ihtiyacım var daha güçlü olabilmek adına. Tüm bunların yanında bi de mahkemeden gorus günü istedi karar çıktı ama hiçbir şekilde gelmiyor görmeye, kendime mi yanayım oğlumun yok sayilisina mi sasiridm kaldim. Şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için
cinayet davası mı bu hakim iftiraları çıkarsın :) hakim ifadeyi alır ona göre değerlendirir, yalan mı doğru mu ne bilsin.Hakime bağlı. Hakim iyi bir hakimse, işinin ehliyse iftiraları, yalanları bir bir çıkarır. Avukatınizin da iyi olması gerekiyor bu arada. Size vereceğim tavsiye o gün sakin kalmaya çalışın. Yalanlar söyleyecekler elbette. Haklarınizdan vazgeçmeyin bence 500 TL çok az nafaka için.. hayırlısı olsun hakkınızda.
Yaşadığım için biliyorum. Bilmeden yorum yapmadım. Sadece ifadeyi alıp çekilecekse birşey bilemez. Sorgulayacak soru soracak şahitlere. Örneğin diyelim ki şahidin biri evi ile ilgilenmiyordu diye yalan söylesin. Hâkim bunu sorgulayacak. Direk alıp yazacaksa herkes kolayca yalan söyler..bunu örnek olarak verdim.cinayet davası mı bu hakim iftiraları çıkarsın :) hakim ifadeyi alır ona göre değerlendirir, yalan mı doğru mu ne bilsin.
konu sahibi şahitler ne demiş. gözümle gördüm bunu bunu yaptı dediyse davayı çok etkiler. yanında yoktum çevreden duydum böyle böyle olmuş dediyse etkilemez. inşlh şahitleri ve avukatı çok zeki yalan ifade vermez.
Insallah.Annem ben evimdeyken diyodu ki iznin bitince ben bakarım sen çalışırsın diyodu, olaylar olduğunda da yaparız ederiz diyodu ama yapayalnız kaldim bu süreçte. Gördüm ki gerçekten insan düşünce elinden tutan olmuyomus. Oğluma sosyal hizmetten ücretsiz kreş desteği çıktı fakat küçük olduğu için birakamadim tam gün kreste yarım gün kabul ediyodu. Mayısta getir baslatiriz dediler. Devlette 4 ayda 1 nakdi destek veriyor çok az ama yine de bi bezini alabiliyorum. Umarım oğlumla kendi duzenimi kurabilirimÇok üzüldüm inşallah biran önce kurtulursunuz
500 TL nafaka bu zamanda gerçekten çok az,çocuk büyütmek çok zor.
Ailenin yanındayken birikim yapmaya çalış eline 100 lira geçse koy kenara.cocuguna annen bakarsa çalış,paran olsun.devletten yardım alabiliyorsa,şartlar uyuyorsa al,kendi hayatini yaşaman dileğiyle
İste bana 500 kabul et ama bende eksiklerinj alicam sonucta demişti asla inanmadım.Heo beni yıldırmaya çalıştı bu anlamda. Bi ara gerçekten 50 bini kabul edip 500 nafakayida kabul edecektim ama yediremwdim kendime madem yol uzun ben surundum o da surunsun diye dusundum. Avukatlar da değişik para verdiğin kadar iyisin onlara. Hakim karsi tarafa maasini sorduğunda yalandan az soyledi maasini, ben onun e devletine bile girebiliyorm primleri yüksek maasi yüksek avukatima söyledim arttirim isteyelim dedim hemen istersek kötü gözüküruz hakim karşısında dedi.ne alaka ki adam yalan soyluyo durusmamdan sonra arttirim isticem ama.Avukatinizla görüşün. Çocuğunuz varsa 750 TL nafaka nedir Allah aşkına? Size attığı iftiralar içinde tazminat davası açın ayrı.
Evet asla vazgecmeyecegim o yüzden onun teklifini kabul etmedim.Yok şu an asla istemiyorm onu ama şunu çok isterdim perisan olmasını adımı anmasini..Zaten ben sığınma evinden çıkıp amcasinin evine gittigimde evime dönmek istiyorm dediğimde demişti ki ,caresiz olduğu için geldi ben onu goturursem hayatı zindan ederim ona demistj. Ve en son mesajlasmamizda da madem ben çok kötüyüm neden barışmak istiyosn, ben sana şimdi gel desem koşarak gelirsin demişti o gün bitirdim tüm her şeyi icimde. Karşımdaki adam narsist herifin teki. O sandı ki ben aşkımdan öldüğüm için cabaladim oysa bizim oğlumuz var onun geleceğini dusundum hakkımız yoktu ki ona bunları yasatmaya, belki aile olabiliriz bu sayede diye dusunup cabaladim ama adamın egosu oksandi benim her cabamda. Maddi olarak diplerdeym karta borcum var gelirim nafaka bi tek şu an ,insallah birgun imkanım olduğunda tek isteğim oğlumla bir odamizin olması. Umarım dediğiniz gibi hakim görür her şeyi gerçekten.Davanızdan vazgeçmeyin. Ailenizin yanında zor durumdasınız diye o adamın yanına dönmek istiyorsunuz ama kabul bile etse bak nasıl geldin bensiz yapamadın diye neler çektirir size. Hatta çektirdikten sonra da sıkıyosa git gidebildin mi daha önce tarzı konuşur. Maddi durumunuzu bilmiyorum ama çok kötü bir yerde bile olsa ayrı eve çıkın . Eşyalı vs uygun bir yer bulunur elbet. Kafanızı rahat olsun huzurlu olsun. Davayı da merak etmeyin. Hakimler ne iftiracılar görmüşlerdir kolay değil öyle hemen iftira at inandır vs kalbiniz iyiyse güzelse Allah kapılarınızı açar. Siz yeter ki haklı davanızdan vazgeçmeyin
Evet duruş çok önemli gercekten. O bu konuda çok iyi duruyo ,benim avukatım bile demişti ki bana tahmin ettigimden farklı biriymis kendjni iyi gosteriyo durusuyla çünkü.Bende sakın durdum duruşmada ama şahitler konustugunda ne yapacağımı bilmiyorm haksızlığa uğramak çok zor gerçekten.Hakime bağlı. Hakim iyi bir hakimse, işinin ehliyse iftiraları, yalanları bir bir çıkarır. Avukatınizin da iyi olması gerekiyor bu arada. Size vereceğim tavsiye o gün sakin kalmaya çalışın. Yalanlar söyleyecekler elbette. Haklarınizdan vazgeçmeyin bence 500 TL çok az nafaka için.. hayırlısı olsun hakkınızda.
Hakimin karşısında ne alaka kotu görüneceksiniz? Avukatınız kac yıllık bir avukat. Mahkemede mutlaka bunu dile getirin maaşi hakkında yanlış bilgi verdiğini evlilik süresince ne kadar prim yattığını vs kendi gözlerinizle gördüğünüzü sgk dokumlerini talep ettiginizi bildirin .İste bana 500 kabul et ama bende eksiklerinj alicam sonucta demişti asla inanmadım.Heo beni yıldırmaya çalıştı bu anlamda. Bi ara gerçekten 50 bini kabul edip 500 nafakayida kabul edecektim ama yediremwdim kendime madem yol uzun ben surundum o da surunsun diye dusundum. Avukatlar da değişik para verdiğin kadar iyisin onlara. Hakim karsi tarafa maasini sorduğunda yalandan az soyledi maasini, ben onun e devletine bile girebiliyorm primleri yüksek maasi yüksek avukatima söyledim arttirim isteyelim dedim hemen istersek kötü gözüküruz hakim karşısında dedi.ne alaka ki adam yalan soyluyo durusmamdan sonra arttirim isticem ama.
İftiralar şöyle yemek temizkik yapmıyor ,her şeyi ben yapıyorum ,evi 5 kere terk etti vs bende bunları delillerle ispatladim zaten onun yazdiklarini çürütmek adina. Ama hakim bunlari oturup ne kadar inceliyor bilmiyorm
Karşı tarafın avukatini gördükten sonra kendjmi çok daha iyi hissettim çünkü çingene gibi biri.dilekcede de yazmista yazmış boş bos. Benim avukatım çok akıllı o yönden sansliyim. Ama o da söyledi şahitlerin önemli olduğunu, ben doğru oldum bu yolda onlar yalan, yolun sonunda haklarımı alamazsam bile Allah var biliyorm ki yemin edecek olanlarında yuvaları var Allahim çıkarır bi yerdencinayet davası mı bu hakim iftiraları çıkarsın :) hakim ifadeyi alır ona göre değerlendirir, yalan mı doğru mu ne bilsin.
konu sahibi şahitler ne demiş. gözümle gördüm bunu bunu yaptı dediyse davayı çok etkiler. yanında yoktum çevreden duydum böyle böyle olmuş dediyse etkilemez. inşlh şahitleri ve avukatı çok zekice bir yalan ifade vermez.
Evet gerçekten bana kalsa bunu yapacağım ama avukatım nedense bu anlamda beni zorluyo. El muhtac ya ona da sert cikamiyorm ama bu duruşmada söylemeyi dusunuyorm bunu zatebHakimin karşısında ne alaka kotu görüneceksiniz? Avukatınız kac yıllık bir avukat. Mahkemede mutlaka bunu dile getirin maaşi hakkında yanlış bilgi verdiğini evlilik süresince ne kadar prim yattığını vs kendi gözlerinizle gördüğünüzü sgk dokumlerini talep ettiginizi bildirin .
Allah yardımcınız olsun, zor bir süreç,ben de içindeyim.Bizde de karşı taraf iftiralar ve yalancı şahitlere başvuruyor.Yazili deliller sahitlerden önce gelir diye okumuştum,şahitler hâkimin takdirine kalmış ama somut deliller net kabul görür.Merhabalar daha önceden açtığım konulardan belki hatırlayanlar vardır. En son babaevinde doğum yaptım demiştim ve aradan 1.5 yıl geçti oğlum büyüdü birlikte bu zorlu yolları geçiyoruz bakalım. Oğlum 5 aylıkken dava açtım her şeyi dosdoğru yazdım, benim tek istediğim mehir hakkım 4 bilezigim ve anne babamın aldığı 2 bilezikti.Geri kalan ne varsa zehiriniz olsun dedim ama vermedi tabi süreç başladı. O dilekçeyi okuduğum gün ölmek istedim Allahım nasıl böyle acımasız olabilir insanoğlu deidm, nasıl iftira atıp yalan yazabildiler böyle diyerek yedim bitirdim kendimi. Tüm bunlara rağmen oglunu gormek icin tek bir çabası bile olmamasına rağmen ben iletişime geçerek oğlumu göstermeye çalıştım. Ogluyla ilgilendi sevdi ben yatılı 2gece gonderdim belki oğluna alışır tekrar bir aile olmamızı ister gibi düşündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?