Çekilmeli boşanma sürecim

Ah canım benim yemin edip de nasıl yalan söylüyorlar ben de anlamıyorum,benim de ahım üzerlerinde.

Son düzenleme:
Hakim inceliyordur muhakkak siz içinizi ferah tutun inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız.

Pek sağlıklı dusenemiyorsunuz kararlarınızı da yansımış.Adamin sizinle ilgisi yok çocukla yok iftira var diyorsunuz fakat hala ev yuva kavramları var .Aile evinde olanlar için Türkiye gerçeği diyeceğim nafaka ve paranızı alın bosanin başka yere tasinin

Siz evladinizi düşünüyorsunuz anlıyorum ama görmek istemiyorsa çocuğunu görmeyecek yani sizin zorlamanizla nereye kadar.
O yüzden bu konuda hem uzulmeyi hem de bri şeyler yapmayı bırakmalısınız diye düşünüyorum.Cunku bir faydası yok artık bunun.
Nafaka 750 de az bence en az 1000 TL talep etmelisiniz.
50 binde az 100 bin vermeli en az .
Çünkü belli ki hiç ilgilenmeyecek çocuğuyla en azından parasını alın.
Şahitlerden de korkmayın hakimler ne davalar ne insanlar görüyorlar yalanları ortaya çıkaracak sorular sorarlar illa ki.

Ah canım benim yemin edip de nasıl yalan söylüyorlar ben de anlamıyorum,benim de ahım üzerlerinde.
Evet bağlandi geriye dönük 9 aylık nafakami da yatırdı, aylık 900 Tl ödüyor. Evet hiç korkmuyolar mi Allahtan bilmiyorm nasıl zor bisey bu boyle nasıl sevmiştim oysa ki ,muhakkak benimde hatalarım oldu evlilikte ama iftira atmayı mi hak gördü diyorum

Nasil sağlıklı düşünülebilir ki yuvama herkes sebep oldu buna annemde dahil, insanlara dediği tek şey ben biliyodum böyle olacagini sevindim aslında..O şahsın anne babası yoktu benim ailem sanki bizimle yaşıt gibi davrandılar, bir kere büyüklük yapıp o adama buyukluk yapsalardı belkide şu an evimdeydim. Bilmiyorm olan oldu ama sonrası daha zor oldu öyle kolay olmuyor başka yere taşınmak malesef keşke mümkün olsa da oğlumu alıp gidebilsem

Yok oğlumu gösterme çabalarım çoktan bitti ,en son avukatla istettiginden kapimdan alacak dedim bir kere de ben kendimi yuceltiyim diye dusundum ama gelmedi kapıya, asagi çağırdı indirmedim sonra da mahkemeden istedi ama gelmedi sonrasinda anlamadim. Evet bence de 50 bin az sonucta benim sadece ziynetlerim 50 binden fazla. Herkese beni paragöz diye anlatiyo oysa o oyle ,öyle olmasaydı derdi ki al mehirini al bu da nafaka herkes yoluna ama böyle ne sütü içtiği belli olmayanlar insanı bu yollarda surunduruyo iste

Aylık 900 iyiymiş mahkeme az bağlıyor genelde.
Boşanmak istiyor mu o da ?
Kendilerini az kusurlu göstermek için iftira ve yalana sığınıyorlar ne yapsınlar

Aylık 900 iyiymiş mahkeme az bağlıyor genelde.
Boşanmak istiyor mu o da ?
Kendilerini az kusurlu göstermek için iftira ve yalana sığınıyorlar ne yapsınlar
Bence de iyi çünkü ben kendime 500 oğluma 500 istedim ,aslinda 750 750 demiştim ama av 500 yazalım diyince kabul ettim. Ve 500 üzerinden dusununce az bağlanır diye dusundum ona rağmen 900 iyi ama onun maaşına göre az ,belediye çalışanı kendisi ben arttirim isticem zaten.
Sorma sorma iftiralar yalanlar çok zor

Avukatı anlayamadım, yüksek yazsa ne zararı var biz 800 yazdık 500 geldi,onu bile beklemiyordum 300-350 diyorlardı.Dava sonunda nafaka miktarı yeniden belirleniyor ve talep edilirse yıllık zam kararı veriliyormus,bunu yapsın bari avukat

Ya bu erkeklerin boşanmada klasik yalanı zaten. Ne dicek? Evine bakmıyor, yemek yapmıyor, bana kötü davranıyor vs. Mümkün değil hiçbir şahit senin evde yemek yapmadığını kanıtlayamaz. Seninle mi yaşıyor ki evde yaptığın yemeği bilsin? Sen bakma bunlara kuzum. O sigorta dökümlerini al elinde bulunsun. Avukatına bastır, yalan ifade verdiğini maaşının daha yüksek olduğunu yeniden inceleme talep etsin. Namussuzluk yok, aldatma yok. Kimse yemekten temizlikten kadını suçlu bulmaz hele ki delillerin varmış. İçini ferah tut sen. Bol inşirah oku. Bol dua et. Dava günü de sakin kal. Yanında sevdiğin birilerini götür, içeri girerken kafanı dağıt içinden şarkı söyle ne bileyim rahat gir.

Aileni de takma kafana. Bu günler bitecek. Sen oğlunla yoluna bakacaksın. Dönüp ardına bu günler için ne kadar üzüldüğünü hatırladığında ne kadar güçlenmişim diceksin. Bu gecelerin bi sabahı var şnan ki ben de bitmicek sanıyodum. Bitti:)

Bakalım nolcak hakkımı alabileyim de

Erkeklerden igrendim sayesinde ,bir de erkek çocuğu büyütuyorum her an Allahim hic kimsenin canını yakmasın diyerek. Evet şahitler onu kanitlayamaz tabi ama mesela ablası kardeşine kötü davrandığıma, düğün takılarinın bana teslim edildiğine dair şahitlik yaoacakmis. Hiç mi korkmuyorlar ya bu insanlar, düğünüm yapıldı ben taki sayımında bile bulunmadım ziynetlerim henim yanimdaydi takılar ablasinin, ben hesap açıp atalım bankaya dediğimde kıyameti kopariyodu ve düğününden 1 Ay sonra ablası evini yeniletti ben takilarimla yaptığını düşünüp bunu o es kisisine söyledim, bağırdı çağırdı sen aileme hırsız mı diyosun dedi .bej bunu orda söylesem bi önemi olur mu bilmiyorm tek bildiğim hayatımı mahvettiler.
Çok şükür ki inaniyoruz ve dualara siginiyorm ben beklicem ölene kadar onların perisan olduğunu. Allahim büyük.

cnım benımkı 11.000 alıyor avuaktım 3500 çocuga 1200 bana ıstedı.Mahkemem ılk acrıgımızda dusuktu yenıledık ve yyenı maasını talep ettık.Hakımde maası ıcın yazı yazdı.Sen cok ıste ne o rakamar oyle 500 --700

Bizim karşı tarafin maaşı yüksek degil

500 nafakayı kabul et ama her yıl Üfe Tüfe oranına göre artması şartıyla birde nafakayı sadece çocuk için yazdırın kendinize istemeyin ilerde çalışmaya başlar yahut evlenirsiniz nafaka kesilir yoksa .. uğraşmayın bunlarla en azından birde tedbir nafakasımi ne deniyordu dava bitene kadar onu talep edin istemesede vermek zorunda

sevgili kardeşim durumuna çok üzüldüm ne yazıkkı ailelerin bu tür baskıları oluyor seni koruduklarını sanıyorlar ama dozajını kaçırıyorlar,ailenle oturup güzelce konuş ayrılmış olsanda seninde gezmeye arkadaşlarınla kafanı dağıtmaya ihtiyacın olduğunu z aten zor süreçler yaşadığını onları üzecek herhangi birşeye girişmeyeceğini belirt kartları açık oynamazsan üzülürsün çalışıyormusun bilmiyorum ama şu şartlarda ayrı ev zor heleki o nafaka miktarıyla hiç kolay değil çocuğun biraz elden avuçtan çıktın ayrı eve çıksan kime bırakacaksın çocuğunu e çocuğu annene bırakıp gezmeye gitsen yine laf olur en iyisi maddi olarak sıkıntı yaşama çocuğuna annen baksın bi işe gir evde oturarak ne sosyalleşirsin nede bir adım öteye gidebilirsin

yalancı şahitleride hakim aptalmıki hemen kabul etsin beni karalamak için getirdiği aile dostları arkadaşları diyeceksin

Ailemle bu süreçte mesafeliyim cunku çok yalnız kaldım maddi manevi ,bir konu açılsa örneğin işte millet kızını geçtim torununu bile kabul etmiyo gibi benim ağrıma gidecek seyler konuşuluyor. Annem rahatsız olduğu için bakamıyorum falan diyo ama bahane bakmazdı biliyorum.Olaylar varken herkes biz yaparız ederiz diyodu ama durum böyle olunca gordum herkesi.Ogluma devletin kresi çıktı ücretsiz birakicqm bakalım ona göre bende yolumu çizicem. İnşallah ilerde de imkanım olurda bi düzen kurabilirim kendime

yalancı şahitleride hakim aptalmıki hemen kabul etsin beni karalamak için getirdiği aile dostları arkadaşları diyeceksin
Karşı taraf 6 kişi yazmisti şahit olarak, hakim eniştesi ve ablasını dinlicek bakalım insalalh diğerlerini dinlemez çünkü ne benim sağlığım yetiyor artık ne de sabrım, duruşma zaten eylule verildi uzadikca uzuyor bu işler valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…