Çekingen Erkek

• Konu Sahibi Konu Sahibi trol
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

trol

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mart 2016
123
83
13
Selam kızlar;
Ben bir çocuktan hoşlandım ama kendisini bu aralar hiç göremiyorum. Okulum varken tanıyordum; konuşmuşluğumuz var ama fazla değil. Ben de göremediğim için sosyal medya üzerinden tanışmak istediğimi söyledim sadece. Olur dedi ama bir daha cevap gelmedi. Çekingen gibi geldi bana. Benimle karşılaştığında kızardı heyecanlandı. Heralde cevap vermediği aklına geldi :) Sizce bu durum nedir bi adım daha atmalı mıyım? Ben ondan bekledim ama istemiyor mudur sizce de?

Cevap verecek yok mu arkadaşlar?

Buraya hemen cevap verilmiyor mu kızlar aşkolsun

Sabretmeyi bilmelisin bence zamana birak kader olucaksa gelir tek tarafli yurursen havalanabilir.

Ben bunu söyleyeli 5 ay gibi oldu ama umudumu kestim artık.

Selam kızlar;
Ben bir çocuktan hoşlandım ama kendisini bu aralar hiç göremiyorum. Okulum varken tanıyordum; konuşmuşluğumuz var ama fazla değil. Ben de göremediğim için sosyal medya üzerinden tanışmak istediğimi söyledim sadece. Olur dedi ama bir daha cevap gelmedi. Çekingen gibi geldi bana. Benimle karşılaştığında kızardı heyecanlandı. Heralde cevap vermediği aklına geldi :) Sizce bu durum nedir bi adım daha atmalı mıyım? Ben ondan bekledim ama istemiyor mudur sizce de?

O olur dedikten sonra sen birşey dedin mi?
Belki senden bir adım bekliyordur, ki normalide o zaten sonuçta tanışmak istediğini söyleyen sensin çabayı senin göstermen gerekirdi.

çok çekingen evet ama ne yapman gerek bilmiyorum
anlayamazsın ki ilgisi var mı yok mu böyle yaparsa

O olur dedikten sonra bir şey demedim. Bir süre bekledim döner diye, bir cevap verir, görüşürüz diye. Zaman geçince de herhalde istemiyor diye düşündüm. ilgisi var mı yok mu anlayamadım. Bir adım attım ben ama ikinciyi de ondan bekledim. Zorla istiyor gibi olmak istemedim. Okulda iken bir mesaj ile yemek yiyebilirz diyebilirdi mesela. Onu da yapmadı. Benim yapmam tuhaf olmaz mıydı? Havalanır diye de üstüne düşmedim. Ondan bir ışık görmeyince ben de ikinci bir adım atamadım.

Bana kalırsa o olur dediktem sonra sen buluşup birer kahve içmeyi teklif etmeliydin ve o ortamda ki gidişata göre zaten muhabbetinizin devamı gelir mi gelmez mi karar verirdin. Böyle yapınca üstüne düşüyor olmazdın ki, sonuçta arkadaşlık teklif eden sendin tabiki ilk adım senden gelicek.
Sonuçta o da olur dedikten sonra görüşmeyi teklif etseydi o zaman seninle görüşmeye meraklı imajı vermiş olurum diye düşünmüş olabilir.
Keşke daha o zaman yazsaydın yönlendirirdim ben seni. :-)
Belki böylesi daha hayırlıdır, boşver sonuçta herşey olacağına varır.

İkimiz de kendini düşünmüş ve kaybetmişiz :) Ben çok seçiciyimdir onu beğenmiştim olmasını istemiştim. Kolay kolay öyle bulamam herhalde. Aklıma geldi dediğin şey de ama o yapsın istedim, ben yeterince yaptığımı düşündüm.. Şu anda yapacak bir şey yok mu yani :KK43: Gerçi üzerinden çok zaman geçti...

Yani okadar istiyorsan-beğeniyorsan bir hal hatır sorma ayağına muhabbet açabilirsin aslında.

Olabilir okulda girdiği derse girerek de yakınlaşabilirm belki. Umarım sevgilisi yoktur. Ondan da emin değilim,araştırdım ama bir şey bulamadım. Olsaydı kabul etmezdi heralde. Tavlamaya çalışan kızlardan olduğumu da düşünmesini istemiyorum.

Yok yahu ne tavlaması, sadece tanışmak için ortam hazırlıyorsun gerisi ona kalmış. :KK49:
Yalnız ders işini yapabiliyorsan onu yap daha iyi olur ve tabiki sevgilisi olup olmadığını kesin öğrenmeden adım atma.

Önerilerin için teşekkür ederim :) , deneyeceğim. Bir gelişme olursa buraya yazarım.

Rica ederim (: .
Herşey gönlünce olsun, hayırlı haberlerini bekliyorum. :KK36:

Okul işi olmayacak gibi görünüyor,derse gelmediği için. Mecburen hal hatır sorarak muhabbet açacağım. Sadece hal hatır sorarak konuşsam bir şey elde edemem ki,değil mi? Kahve içmeye de davet etmem tuhaf olmaz mı bilemedim?

Hadi bakalım, heyecanlandım şimdi:-)
Internetle mi iletişime geçmeyi planlıyorsun yoksa dediğin gibi okulda mı? Var mı planın?

Okul işi olmayacak gibi görünüyor,derse gelmediği için. Yoğun olarak çalışıyor. Mecburen internetten hal hatır sorarak muhabbet açacağım. Sadece hal hatır sorarak konuşsam bir şey elde edemem ki,değil mi? Kahve içmeye de davet etmem tuhaf olmaz mı bilemedim?
Ne yapsam bilmiyorum? İkinci bir adım daha benden olacak :(

Back
X