- Konu Sahibi alara_1987
-
Yorumun için tsk ederim..
soyle anlatayim, ailem baskici dolayisiyla korkak ve kendine guveni olmayan bi çocuk olarak buyudum..
insanlarla konusmaya çalisiyorum... mrb, nasilsin derken daha yumusak ve sakin insanlarla muhabbet edebiliyorum ama sorun daha çok kendine asiri guveni olan sert insanlar. Onlarla konusamiyorum sanki konusurken dilim tutuluyo...
onlara hyr diyemiyorum
korkuyorum, heyecanlaniyorum
ve dolayisiyla kendimi aptal gibi hisssediyorum
bunu nasil yenebilirim ?
Canım benim . Ben de eskiden öyleydim ama geçiyor inan. ama bazen oluyor çekingenlk ne zaman biliyor musun yanında kendimi güvende hissetmediğim insanlar yanında hala çok konuşamam. gerilirim saçmalarım . ama kendimi rahat hissetmediğim kasıntı insanların yanında. belki çevrendekilerde sorun vardır. birde arkadaşlarım beni çok eleştirirdi(şimdi anlıyorum niye eleştirdiklerini) onların yanında sesli gazete bile okuyamazdım muhakkak bir kusur bulurlardı . şimdi sık görüşmüyorum her gün görüştüğüm kızlarla 2 ayda vs. görüşüyorum .
ama sana ADEM GÜNEŞ'in Beni Rahat Bırakın isimli küçük 35-40 sayfalık ve ucuzda bir kitabı var onu bulup okumanı tavsiye ederim . Okuken terapi yapılıyorsun sosyal fobi ile alakalı . Tabi senin o kadar ciddi değildir problemin ama yine de yardımcı oluyor .
Kolaylıklar diliyorum .. Bence çevrendekileri iyi tahlil et. Sevgiler...
bunu yeni gördüm .
O sert insanlar felan sana bir şey dediklerinde evet dememen gerekene birden hayır de ve sonradan evete çevirme . yaa aynı bana benziyorsun . çok zor hayır diyememek ama 1-2 kere dedim mi hep diyebiliyorsun Yaa bu insanlar kendimizden niye bu kadar önemli oluyor ki off.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?