çekiniyorum. yardım :(

kkubraa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2012
344
45
26
Eskişehir
arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım öncelikle hoşbuldum :) 23 yaşımdayım türkçe öğremenliğinden mezunum atanamadım. erkek arkadaşım matematik öğretmeni o da karabüklü ve orada yaşıyor özel sektörde öğretmen. erkek arkadaşımla seneye eylül gibi evlenme planlarımız var. ama benim babam erkek arkadaş olayına çok sıcak bakmıyor. bir de asıl sorun aramızda kilometreler olması. kimse beni dizinin dibinden ayırmak istemiyor ben de istemezdim ama seviyorum ve bazı şeyler hatır için olmuyor.babama yıllardır çok masraf ettim şimdi beş kuruş para kazanmadan nasıl düğün isteyeceğimi bilmiyorum. annemle babamın arası açık bu konuşmayı benim yapmam gerekiyor. bir de abim var daha onu aşamadım. lütfen yardım

canim zamani gelince söylenir mecburen,ben anneni düsünmüstüm ama arasi acik diyorsun..

hic mi konusmalarina imkan yok..

hepsiyle tek seferde konus ya da abin yakinsa sana basta ona anlat,o ya kendisi söyler ya da seni cesaretlendirir..

uzaklik konusuda herkes illaki bir sekilde uzaga düsüyor sen atansanda ailenin dizi dibinde olamayacaktin bunlari söyle nasip olunca

hicbir sey engel olamiyor

Amcanız,dayınız, teyzeniz vs.varsa onlardan yardım isteyebilirsiniz diye düşünüyorum ? Uzaklık konusuna gelince bence onlarda erkek arkadaşınızla tanışınca sevdiğinizi görünce razı olacaktır. Hayırlısı olsun :)

abim biliyor ve karşı çıkıyor beni de asıl korkutan bu zaten babamı da körükleyecektir diye korkuyorum bi de benim babam sinir hastası ama erkek arkadaşımı çok seviyorum çok sorun yaşadık artık mutlu olmak istiyorum ve karşısına böyle bi sorunla çıkmak istemiyorum
neymiş uzaklara gitsem de tek temennileri er geç memleketime geri dönmem olacakmış ama buralı olmayan biriyle evlenirsem sadece sesimi duymaya razı olacaklarmış bu konu açılınca evdeki herkes bana yüz çeviriyo babamdan da asıl bu yüzden korkuyorum

bu konuyu konuşabileceğin bi aile büyüğünüz falan da mı yok? öyle birinden yardım istesen?

Bende yorumları okumadan ilk aklıma geleni yazmıştım :)) aklın yolu bir demişler :)

sen atansan illa ki başka şehre atanırsın zaten, yaşın küçükmüş, acele etme bence,önce paranı kazan,sonra kendi paranla yaparsın düğünü,onlara da başka bir bahane çıkmamış olur..

sen atansan illa ki başka şehre atanırsın zaten, yaşın küçükmüş, acele etme bence,önce paranı kazan,sonra kendi paranla yaparsın düğünü,onlara da başka bir bahane çıkmamış olur..

gerçi 2013 eylül demişsin ama acele etme bence yıne de,baharda söylesen nişan düğün yıne yetişir bence,uygun ortamı bekle...

atanmadan önce nikahım kıyılırsa erkek arkadaşımla aynı yerlere düşme ihtimalimiz yok yüksek aksi takdirde 4 yıl ayrı yaşama zorunluluğumuz var bu işler çok karışık gerçekten yani şimdi düğün olmazsa 4 sene daha olamayacak. hem sevgilim zaten 30 yaşında bu işi başka çaresi yok gibi

Şimdi söylediklerinize bakarsak hiçbir önerimiz çıkış yolu olmuyor. Ben derim ki oturun düşünün ben karşıma çıkacak zorluklara dayanabilecek kadar seviyor muyum diye. Ha eğer seviyorsan zaten sevgin sana bi yerde güçte verecektir abini anneni babanı getir bir araya böyleyken böyle de. Her şeyi anlat. Bence en mantıklısı bu

Özel olamayacaksa nasıl tanıştınız sorabilir miyim? Bende sizinle aynı durumdayım şuan kendisi başka bi şehirde öğretmenlik yapıyo ben öğrenciym .Ailesiyle tanıştm ama uzaktan uzağa int.aracılığyla.Aileme nasıl açılacağımı bilmiyorum çnkü int.ortamında tanıştk.Kulağa çok hoş gelmiyo tahmin edersiniz ki. :/ Zor bi durum Allah yardımcınız olsun.Ama kaderde varsa bi şekilde olacaktır umudunuzu yitirmeyin.

sevmek yetmez biliyorum her şeyiyle ölçtüm tarttım hayattaki tüm zorlukları birlikte aşabileceğimizi düşünüyorum. gerektiğinde bir yumrukla masayı devirebilecek, gerektiğinde gönlümü almak için günlerce peşimden koşabilecek bi insan. evet evet eminim. istediğim tam olarak bu... :)

üniversite son sınıfta kpss kursunda geometri öğretmenimdi. aramızda 7 yaş vardı ve bekardı. ve ne kadar öğretmenim desem de ben de bi öğretmen adayıydım ve karşımdaki insan evliliğe hazır, dengini arıyordu. beni ilk gördüğü andan itibaren ilgi duymuş. bi engel olmamasına rağmen baştan hiç de etik bulmadım. ama peşimden çok koştu ve ciddi olduğunu bana yansıttı. birlikteliğimizin 1.haftasında beni ailesiyle tanıştırdı. babam bunu da hoş karşılamayabilir. bundan da korkuyorum

bu arada kastamonuda tanıştık. ben orada okuyordum. o da bir yıllığına öğretmenlik yapmaya, daha doğrusu beni bulmaya gelmiş... :)

önce nikah yapın o zaman, düğünü sonra yaparsınız veya düğün yapmazsın, nikahtan sonra küçük bir eglence şeklınde olabilir, başka da bir şey gelmıyor aklıma...

canım internetten tanıstıgınızı söylemek zorunda degılsınız babana, benım yakın bir arkadasım söylemedı, zaten babası da sormamış nasıl tanıştıklarını, evliler şimdi, baban sorarsa da bir gün arkadaş ortamında tanıştık, bir arkadaşın arkadaşıymış diye bir arkadasının üstüne atabilirsin...

önce nikah yapın o zaman, düğünü sonra yaparsınız veya düğün yapmazsın, nikahtan sonra küçük bir eglence şeklınde olabilir, başka da bir şey gelmıyor aklıma...

yazın nişan+nikah yaparız kışa doğru düğün yaparız hem atanmış da olurum diye düşünüyorum onlar kolay babamla konuşabilsem

evet benim bir yakınım da söylememişti arkadaş ortamında tanıştık dedi şimdi evliler ve çocukları var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…