Amcanız,dayınız, teyzeniz vs.varsa onlardan yardım isteyebilirsiniz diye düşünüyorum ? Uzaklık konusuna gelince bence onlarda erkek arkadaşınızla tanışınca sevdiğinizi görünce razı olacaktır. Hayırlısı olsun :)
sen atansan illa ki başka şehre atanırsın zaten, yaşın küçükmüş, acele etme bence,önce paranı kazan,sonra kendi paranla yaparsın düğünü,onlara da başka bir bahane çıkmamış olur..
bu konuyu konuşabileceğin bi aile büyüğünüz falan da mı yok? öyle birinden yardım istesen?
sen atansan illa ki başka şehre atanırsın zaten, yaşın küçükmüş, acele etme bence,önce paranı kazan,sonra kendi paranla yaparsın düğünü,onlara da başka bir bahane çıkmamış olur..
atanmadan önce nikahım kıyılırsa erkek arkadaşımla aynı yerlere düşme ihtimalimiz yok yüksek aksi takdirde 4 yıl ayrı yaşama zorunluluğumuz var bu işler çok karışık gerçekten yani şimdi düğün olmazsa 4 sene daha olamayacak. hem sevgilim zaten 30 yaşında bu işi başka çaresi yok gibi
Şimdi söylediklerinize bakarsak hiçbir önerimiz çıkış yolu olmuyor. Ben derim ki oturun düşünün ben karşıma çıkacak zorluklara dayanabilecek kadar seviyor muyum diye. Ha eğer seviyorsan zaten sevgin sana bi yerde güçte verecektir abini anneni babanı getir bir araya böyleyken böyle de. Her şeyi anlat. Bence en mantıklısı bu
Özel olamayacaksa nasıl tanıştınız sorabilir miyim? Bende sizinle aynı durumdayım şuan kendisi başka bi şehirde öğretmenlik yapıyo ben öğrenciym .Ailesiyle tanıştm ama uzaktan uzağa int.aracılığyla.Aileme nasıl açılacağımı bilmiyorum çnkü int.ortamında tanıştk.Kulağa çok hoş gelmiyo tahmin edersiniz ki. :/ Zor bi durum Allah yardımcınız olsun.Ama kaderde varsa bi şekilde olacaktır umudunuzu yitirmeyin.
Özel olamayacaksa nasıl tanıştınız sorabilir miyim? Bende sizinle aynı durumdayım şuan kendisi başka bi şehirde öğretmenlik yapıyo ben öğrenciym .Ailesiyle tanıştm ama uzaktan uzağa int.aracılığyla.Aileme nasıl açılacağımı bilmiyorum çnkü int.ortamında tanıştk.Kulağa çok hoş gelmiyo tahmin edersiniz ki. :/ Zor bi durum Allah yardımcınız olsun.Ama kaderde varsa bi şekilde olacaktır umudunuzu yitirmeyin.
atanmadan önce nikahım kıyılırsa erkek arkadaşımla aynı yerlere düşme ihtimalimiz yok yüksek aksi takdirde 4 yıl ayrı yaşama zorunluluğumuz var bu işler çok karışık gerçekten yani şimdi düğün olmazsa 4 sene daha olamayacak. hem sevgilim zaten 30 yaşında bu işi başka çaresi yok gibi
önce nikah yapın o zaman, düğünü sonra yaparsınız veya düğün yapmazsın, nikahtan sonra küçük bir eglence şeklınde olabilir, başka da bir şey gelmıyor aklıma...
canım internetten tanıstıgınızı söylemek zorunda degılsınız babana, benım yakın bir arkadasım söylemedı, zaten babası da sormamış nasıl tanıştıklarını, evliler şimdi, baban sorarsa da bir gün arkadaş ortamında tanıştık, bir arkadaşın arkadaşıymış diye bir arkadasının üstüne atabilirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?