Cekiniyorum

Rapunzelea

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
926
414
53
Kizlar ben burun estetigi oldum is yerinde de duyuldu yani agindan agza. Simdi de dis teli taktirmayi dusunuyorum ama cekiniyorum arkamdan ne derler diye. Hani surekli kendisiyle ugrasiyor gibi .Belki sacma ama bilmiyorum cekiniyorum bu düşüncemi nasil kirabilirim ?

Tabiki benim mutlu hissetmem ama cesaret edemiyorum
O ne der bu ne düşünür diye olmuyor mu zaten her şey boşver ayıp değil yaptıkların tel taktırcaksın alt tarafı sağlıksal bir durum diyorum ya en fazla 1hafta konuşurlar senin tellerini sonra orada başka bir dedikodu malzemesi mutlaka çıkar rahat ol

Kafanıza tokadan başka bir şey takmayın Geçmiş olsun

Duyulmasaydi fark edilmeyecek miydi sanki

Yani tam anlayamadım ben ,sürekli kendinizle ugrasmaniz normal degil mi zaten bunun nesini konusacaklar en fazla örnek alirlar sizi.

Yaptırma gücün var ki yaptırıyorsun kız oh sefan olsun valla. Bakma o boşboğazlara ellerine geçse, kendilerini baştan yaratırlar. Öteki tarafta Rabbim görse "ben bunu böyle yapmadım" der tanımaz.
Salla gitsin. Yaptır.

Amanya boşver kimin ne diyeceğini,hem insanın kendisiyle uğraşması kötü bir şey mi?sanki kötü bir şeyler yapmış gibi bahsediyorsun,hayatına güzellik katiyorsun boşver insanlarin ne diyeceğini ve de ne düşüneceğini.

Yani tam anlayamadım ben ,sürekli kendinizle ugrasmaniz normal degil mi zaten bunun nesini konusacaklar en fazla örnek alirlar sizi.
Yani şoyle dusun yapay gibi yani surekli kendisiyle ugrasiyor estetik falan gibi dusunurler diye. Unluler bile estetik olunca sakliyorlar yani

hayatımda aldıgım en iyi kararlardan biri diş teli taktırmaktı.. he bu arada burun estetigi de yaptirdim.. kimi ne ilgilendirir..

Milletle ugrasacagina kendinle ugrasiyorsun işte ne guzel.. örnek alsinlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…