- 13 Temmuz 2018
- 926
- 414
- 53
- Konu Sahibi Rapunzelea
-
Tabiki benim mutlu hissetmem ama cesaret edemiyorumSenin kendini nasıl mutlu hissettiğin güzel gördüğün mü önemli onların en fazla bir hafta aralarında anlamsızca yapacakları dedikodu mu?
O ne der bu ne düşünür diye olmuyor mu zaten her şey boşver ayıp değil yaptıkların tel taktırcaksın alt tarafı sağlıksal bir durum diyorum ya en fazla 1hafta konuşurlar senin tellerini sonra orada başka bir dedikodu malzemesi mutlaka çıkar rahat olTabiki benim mutlu hissetmem ama cesaret edemiyorum
Kafanıza tokadan başka bir şey takmayınKizlar ben burun estetigi oldum is yerinde de duyuldu yani agindan agza. Simdi de dis teli taktirmayi dusunuyorum ama cekiniyorum arkamdan ne derler diye. Hani surekli kendisiyle ugrasiyor gibi .Belki sacma ama bilmiyorum cekiniyorum bu düşüncemi nasil kirabilirim ?
Duyulmasaydi fark edilmeyecek miydi sankiKizlar ben burun estetigi oldum is yerinde de duyuldu yani agindan agza. Simdi de dis teli taktirmayi dusunuyorum ama cekiniyorum arkamdan ne derler diye. Hani surekli kendisiyle ugrasiyor gibi .Belki sacma ama bilmiyorum cekiniyorum bu düşüncemi nasil kirabilirim ?
Canim pek degistirmedi beni yani fark yok duyanlarda oyle dediDuyulmasaydi fark edilmeyecek miydi sanki
Amanya boşver kimin ne diyeceğini,hem insanın kendisiyle uğraşması kötü bir şey mi?sanki kötü bir şeyler yapmış gibi bahsediyorsun,hayatına güzellik katiyorsun boşver insanlarin ne diyeceğini ve de ne düşüneceğini.Kizlar ben burun estetigi oldum is yerinde de duyuldu yani agindan agza. Simdi de dis teli taktirmayi dusunuyorum ama cekiniyorum arkamdan ne derler diye. Hani surekli kendisiyle ugrasiyor gibi .Belki sacma ama bilmiyorum cekiniyorum bu düşüncemi nasil kirabilirim ?
Yani şoyle dusun yapay gibi yani surekli kendisiyle ugrasiyor estetik falanYani tam anlayamadım ben ,sürekli kendinizle ugrasmaniz normal degil mi zaten bunun nesini konusacaklar en fazla örnek alirlar sizi.
Milletle ugrasacagina kendinle ugrasiyorsun işte ne guzel.. örnek alsinlar.Kizlar ben burun estetigi oldum is yerinde de duyuldu yani agindan agza. Simdi de dis teli taktirmayi dusunuyorum ama cekiniyorum arkamdan ne derler diye. Hani surekli kendisiyle ugrasiyor gibi .Belki sacma ama bilmiyorum cekiniyorum bu düşüncemi nasil kirabilirim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?