çekiniyoruumm

tuba88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2009
976
0
96
35
Elazığ
yaa arkadaşlar..ben sevdiğimin önünde yemek yiyemiyom yaa çokk çekiniyorum..utangaç biri diilim normalde..ama nasıl o karşımda olunca yiyemiyorumm..konu varmydı bununla ilgili göremedim..yaa benim gibi olanvar mıı...nolcak yaaa???? çok sinir bozucu bişeyyyy:çok üzgünüm:

AYNI SORUN BENDEDE VARDI GENC KIZKEN:::ama gecti sendede gecer merak etme...cool olmaya caliskaydirigubbakcemile3

normalde utangaç değilim demişsinde besbelli utangaçsın ,neden yiyemiyorsun ki ,sebep ne yani ,çok mu haşin yersin yemeği ,yada çok mu döke saça ne bilim neyinden utanıyorsun ,her insan gibi doğal bişeyi yapıyosun neticede başka bişey değil ,erkekler doğal kızları sever ,olduğu gibi olanı ,utanıp sıkılmayanı ,kızarmayanı ,bence bir an önce yık bu sıkıntılı durumu ..çözüm üretemiycem malesef nasıl bişey olduğunu bilmiyorum çünkü ..

Bende ilk zamanlarda yiyemiodummm sonra bu geçtii :)) Erkeklerinn zatenn böyle takıntısıı yokkk hopur hupur yiyolarr sende zamanla açılırsın ama utanma kasma kendinii :)) Rahat ol yaf :)

yaa bitek onun yanına öyle oluyorumişte ne bileyim.yani başkalarnn yanında gayet rahat yiyorum..yemeği iyi yada kötü yememden diil kii bu çekingenlik..onun yanında rahat olamıyorumm:çok üzgünüm:

Heyecanlamıomusunn? :) biliomusunn bence bu çok güzell bişeyy insan çok degişik hissedioo sonra bu duurum geçincede gülüo kendine

biz ilk kahvaltı yapmıştık uffff ne çekinmiştim aç kalktım diyebilirim masadann...şimdi ise ben diyorum açıktım hadi bişiler yiyelim diyeesempatiksalakcinni bu arada ben yemek yerken sürekli döken sakar biriyimdirr ona rağmen yani geçti çekinmemkaydirigubbakcemile2 madem sırf onun yanında böylesin yemek yerken ona bakmaaklinialirimsmile belki heycanlanıyorsundur:asigim: çabucak yemeğini ye karnını doyur sonra geç muhabbete:teytey:

eveeeeeeeeeeeeeett :) çok heycanlanıyom yaa ağzım kuruyo..sürekli su içme ihtiyacı hissediyomm...

kaydirigubbakcemile3 Ne güzell iştee bu heyecanınn hiç değişmez hep böyle mutluu heyecan dolu olursun inşallahh :)) Takma bu kadar güzel şeyler bunlar ama rahat ol yanındaa.. ne kadardır birliktesiniz merak ettim?

saollll tatlımmm amiiiiiinnn :) yaa daha çok yenii:kedi: 9 gün önce bir ay olduu :))kaydirigubbakcemile3

9 gün?
9 hafta sonra çok rahat yersin.
9 ay sonra en zevkli onunla yersin.
9 yıl sonra onun tabağındakileride yersin:))

Rahat ol,alt tarafı yemek.
Kasıldıkça daha beter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…