çekiniyoruumm

evlenmeden önce ben de yiyemezdim iştahım kaçardı.. çok kısa bi süre nişanlı kaldık. çok fazla da görüşemediğimiz için onu görünce çok heyecanlanırdım. hatta bana çok az yiyiyosun sen yaa masrafsızsın derdi ama evlendikten sonra iş değişti tabi.. ne kadar iştahlı olduğumu gördü kocacım

bizim önümüzde daha 4 yıl var ((( beklicez napalım alışmaya çalışcam..normaldede çok yemiyom ben kaydirigubbakcemile3

Bendede oluyordu ilk günlerde ben aç değilim diyordum elimde değil zaten aç da olsam yiyemiyordum.. ama sonra zamanla o kadar senden oluyorki, değil çekinmek tabağından bile alıyorsun ilişkinin her döneminin güzel heyecanları ve alışkanlıkları oluyor, tadını çıkar canım..

ayynnııı ben yani; ilk aylarda telefonda bile konuşamıyodum, kekeleyip duruyodum bırak yemek yemeyi:)) sonra bigün dedimki; ya sen bana naaptın, ben böle deildim çocuk gibi oldum senden sonra, tutulup kalıyorum karşında; güldü merak etme açarım ben seni dedi:)) aşkımm yaa:asigim:

ama zaman geçtikçe düzeliyo insan şimdi düşünüp gülüyorum o günleri:))

evet ilk zamanlar aşkın mahmurluğu oluyo üzerinizde... toz pembe bulutların üzerinde gezerken yanında hiçbir şey yapmasanız dahi sadece onunla olmak istiyorsunuz. sonra zaman geçiyo.. bulutlar rengini beyaza bırakırken tüm o kekelemeler, gördüğünde elin ayağın karışması, iştahsızlık yerini rahatlığa bırakıyo. o zaman tam manasıyla bir ilişki yaşıyorsunuz.
moxis'in dediği gibi aynı tabaktan yemeye başlıyorsunuz

4 sene oldu hala yiyemiyorum :roflol:
ac ac geziyorum diyebilirim:roflol: allahim yemek yemekte utanilcak ne varsa anlamyiorum
ama yiyemiyorum iste olmuyo:roflol:
off hic gecmicek bu sanirim :gitme:

ac ac geziyorum diyebilirim:roflol: allahim yemek yemekte utanilcak ne varsa anlamyiorum

kaydirigubbakcemile3 Sen Sanırımm iştahsızsınnn 4senedir böyleysenn Böyle gider kaydirigubbakcemile3

cnm yaa çok sevimlisin gerçekten..
inann yanlız değilsin bende senin gibiyim,yemeğe gittiğimizde hep dökülmeyecek kuru şeyler isterdim.
bide bıçak kullanırken çok tedirgin olurdum..heycandan okadar hızlı bastırırdımki bıçağa parmağımda bıçağın izi çıkardı..
ama sana tavsiyem yemek söylerken pratik yiyebilceğin bişey seç ve ufak parçalara böl onu,çünkü en çokta ağzına götürürken çekiniyor insan..
bi çok arkadaş bunu yadırgıya bilir ama inan çoğumuzun başından bu çekingenlik geçmiştir.
zamanla alışıyosun ve dedikleri gibi onun tabağından yemeye başlıyosun.
bu heycanlar çok güzel,bu masum utanma hali bile..

ilk zamanlar bende yiyemiyodum hatta o yanımdayken değil evdeyken işteyken hiç bi yerde yediğimden bişey anlamazdım aşktan heyecandan olsa gerek ama uzun bi müddet devirince eskisi kadar olmadı tabi
nişanlılık döneminde tamamen atlatmıştım
sende ilerleyen zamanlarda atlatırsın merak etme olumunekankayizsmile

9 gün?
9 hafta sonra çok rahat yersin.
9 ay sonra en zevkli onunla yersin.
9 yıl sonra onun tabağındakileride yersin:))

Rahat ol,alt tarafı yemek.
Kasıldıkça daha beter.

Bu kadar surmez bıle
Bende esımle yenı tanıstıgım donemlerde cekınırdım.
Sımdı onun bardagını onunden kacırıyorum,
ıkımız tabaklarımızdakıne mudahale edıyoruz.
'Nıye?' sorusuna ıse ıkımızın yanıtı da aynı,
Boylesı daha tatlı

bende flört ederken ilk zamanlar öyleydim. bardağı, çatalı... nasıl tutacağımı şaşırırdım.
bi zaman sonra o benim tabağımdan da yemeye başladı. sonra bende onunkinden yedim.
şimdi evlendik fazla kirli çıkmasın diye bazen aynı bardaktan içiyoz kolayı , suyu

Eşimle sevgiliyken ilk kez kahvaltıya gitmiştik açık büfe kahvaltıydı
ben minicik bi poğça ve karper peyniri bile yiyememiştim onca güzel şeyler varken çekindiğim için yiyememiştim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Şimdi olsa nasıl yerdim diyorum kendime sırnaşık şeysırnaşık şey
eşimin amma içine dokunmuştur ama bence bir dünya para ödemiştir yenmeyen kahvaltıyasırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

millet neler neler yapıyor sevgilisiyle utanmıyorda

sen önünde yemek yemeye mi utanıyosun ? ? ?

bide kafanda çok büyütürsen ille bi pislik olur yani sonunda...

bak sana bişey anlatayım kadının biri gelen misafirin burnunu görünce gülmemek için zor tutmuş kendini...çünkü okadar büyük ve dikkat çekiciymişki..dikkatini dağıtamamış kadın..ve içinden hep şunu diyormuş allam ne olur ya şunun burnundan başka bişey düşüneyim ....kadın gelen misafire kahve koymaya giderken bomba patlamışş...
- burnunuzu sütlümü içersiniz sademi ? :)))))))))))))))))))))))))))

yani çok takarsanız kafanıza , mutlaka kendinizi istem dışı komik duruma düşürürsünüz...

iyide elinde olmayan bişe..
şuan tmm kafaya takmıycam der,masaya oturdumu utanmaya başlar.
bunun tek çözümü zaman..
zamanla aşıcak arkadaş kendini,hem bence yadırgancak bişeyde değil,aksine çok masum bi durum..

Yaşın bana göre epey genç anladığım kadarıyla.
Ben de şöyle bir anımsamaya çalıştım da genç kızken utanır mıydım yemek yerken diye (Cilalı taş devrinde kaldığı için o günler) sanırsam utanırdım biraz, herkeste oluyor demek ki.
Ama gelip geçici bunlar tabi, şimdi danayı koysunlar önüme götürürüm valla affettmem kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:

yaaa inş. benim 4 seneyi bulmazzzz :))) opuyorumnanaktan alışırım inş. yaa

yaaa bide bana diyo kiii çekingenliğin çok hoşuma gidiyo diyo.gıcık :) ama bitane :)).yaa valla yazdıklarınızı okudum çok rahatladımm ))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…