IOnun iştahındann yakında Sende açılırsınnn kaydirigubbakcemile3
evlenmeden önce ben de yiyemezdim iştahım kaçardı.. çok kısa bi süre nişanlı kaldık. çok fazla da görüşemediğimiz için onu görünce çok heyecanlanırdım. hatta bana çok az yiyiyosun sen yaa masrafsızsın derdi ama evlendikten sonra iş değişti tabi.. ne kadar iştahlı olduğumu gördü kocacım
4 sene oldu hala yiyemiyorum :roflol:
ac ac geziyorum diyebilirim:roflol: allahim yemek yemekte utanilcak ne varsa anlamyiorum
ama yiyemiyorum iste olmuyo:roflol:
off hic gecmicek bu sanirim :gitme:
9 gün?
9 hafta sonra çok rahat yersin.
9 ay sonra en zevkli onunla yersin.
9 yıl sonra onun tabağındakileride yersin:))
Rahat ol,alt tarafı yemek.
Kasıldıkça daha beter.
:roflol::roflol::roflol:bende flört ederken ilk zamanlar öyleydim. bardağı, çatalı... nasıl tutacağımı şaşırırdım.
bi zaman sonra o benim tabağımdan da yemeye başladı. sonra bende onunkinden yedim.
şimdi evlendik fazla kirli çıkmasın diye bazen aynı bardaktan içiyoz kolayı , suyu
4 sene oldu hala yiyemiyorum :roflol:
ac ac geziyorum diyebilirim:roflol: allahim yemek yemekte utanilcak ne varsa anlamyiorum
ama yiyemiyorum iste olmuyo:roflol:
off hic gecmicek bu sanirim :gitme:
cnm yaa çok sevimlisin gerçekten..
inann yanlız değilsin bende senin gibiyim,yemeğe gittiğimizde hep dökülmeyecek kuru şeyler isterdim.
bide bıçak kullanırken çok tedirgin olurdum..heycandan okadar hızlı bastırırdımki bıçağa parmağımda bıçağın izi çıkardı..
ama sana tavsiyem yemek söylerken pratik yiyebilceğin bişey seç ve ufak parçalara böl onu,çünkü en çokta ağzına götürürken çekiniyor insan..
bi çok arkadaş bunu yadırgıya bilir ama inan çoğumuzun başından bu çekingenlik geçmiştir.
zamanla alışıyosun ve dedikleri gibi onun tabağından yemeye başlıyosun.
bu heycanlar çok güzel,bu masum utanma hali bile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?