yok cnm ne istahsiziidelikafadulden evde beni bi görsen ne buldum yerim :roflol:kaydirigubbakcemile3 Sen Sanırımm iştahsızsınnn 4senedir böyleysenn Böyle gider kaydirigubbakcemile3
ins bende alisirim yaa kaydirigubbakcemile3yaaa inş. benim 4 seneyi bulmazzzz :))) opuyorumnanaktan alışırım inş. yaa
rahat ol tuba.. ben de öyleydim. buluşurduk, aç olsam bile sadece su isterdim. yazık o da ben yemiyorum diye aç kalırdı sadece çay içerdi.
ama sonra geçti :)
ben yemek yerken yüzümün alacağı şekilden çekiniyordum.
Yemeğe odaklan bişey olmaz ye gitsin ya senden kıymetli miBen şahsen yiyemiyorsam konuşmaktan yiyemiyorumdur ama hafif çekingelik herkes de oluyor yani normal bir arkadaşla bile otururken hani obur gözükmemek için daha değişik yiyorsun. Bi de bayan arkadaşlarla yemeğe giderdim bakıyorum onlar yarım bırakmışlar çok doydum ay yiyemeyeceğim diyorlar e bende önümdekini bitirmeye çekiniyorum hani bitirsemde doymayacağım. İşte öle durumlarda çok pis utanıyorum :teytey::teytey:
oy oy kuzum bende aynıydım ilk yemege çıktugumuzda bide ramazan ayıydı üni. tabi hambürfer söledim ama yiyemedim utandım ama sonra alıştım alışırsın kuzum alışırsın
öhö öhö.. biz buna aşk diyoruz.. :)
zamanla geçicektir merak etme cnm..
hem uzakta olupta arada bir görüşmenizden hem de yoğun duygular hissettiğinden fazla heyecan yapıyorsun..
ben de yaşadım bunları ilk çıktığım insanda..
gözlerine bakmaya utanırdım.. elimi tutsa kalbim deli gibi çarpardı..
zamanla alışırsın ve alıştıkça da daha rahat olursun ve hatta ileride bu günleri bile özlersin :)
Ay çok hoş kaydirigubbakcemile3
Ama biz buna aşk diyoruz :asigim:
Yalnız zamanla alışırsın merak etme,
bir bakmışsın gün gelir ' çok acıktım hadi balık ekmek yiyelim' diceksin cokacimcoook
Başlarda çekinmen çok normal kafana takma sakın.
Mutluluklar a.s.
çokkk saoll cidden çok rahatlıyom siz böyle yazınca :))) aşığım ben bitaneme:asigim:
Aşk güzel şey, tutun sarılın iki elle :asigim:
Ömür boyu mutlu olursunuz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?