çekiniyoruumm

kaydirigubbakcemile3 Sen Sanırımm iştahsızsınnn 4senedir böyleysenn Böyle gider kaydirigubbakcemile3
yok cnm ne istahsiziidelikafadulden evde beni bi görsen ne buldum yerim :roflol:
utaniyorum onun yaninda hicbisi yiyemiyorum ohaoldumsmile

yaaa inş. benim 4 seneyi bulmazzzz :))) opuyorumnanaktan alışırım inş. yaa
ins bende alisirim yaa kaydirigubbakcemile3

rahat ol tuba.. ben de öyleydim. buluşurduk, aç olsam bile sadece su isterdim. yazık o da ben yemiyorum diye aç kalırdı sadece çay içerdi.
ama sonra geçti :)

ben yemek yerken yüzümün alacağı şekilden çekiniyordum.

evet yaa aynen...ondan çekiniyom işte...ya bakmasa yerim..o duruyo banabakıyo ayırmıyo..hal böyleyken bende çekiniyorum..

Yemeğe odaklan bişey olmaz ye gitsin ya senden kıymetli mi Ben şahsen yiyemiyorsam konuşmaktan yiyemiyorumdur ama hafif çekingelik herkes de oluyor yani normal bir arkadaşla bile otururken hani obur gözükmemek için daha değişik yiyorsun. Bi de bayan arkadaşlarla yemeğe giderdim bakıyorum onlar yarım bırakmışlar çok doydum ay yiyemeyeceğim diyorlar e bende önümdekini bitirmeye çekiniyorum hani bitirsemde doymayacağım. İşte öle durumlarda çok pis utanıyorum :teytey::teytey:

kesinlikle benim de en sinir olduğum durum bu :)
ben yiyorum doymuyorum onlar ayy çok geldi, patlıycam falan diyip tabaklarından 2-3 çatal alıp bırakıyolar. verin sizinkini de yiyeyim diyesim geliyor..

Bende de öyle oluyodu ilk zamanlar bi yer gidiyoduk bi şey alıyoruz ben tek lokma dahi almıyorum canım istemiyo falan filan :) sonradan alışıyo insan şimdi o kadar rahatım ki utanacak hiç hiç bi şey yok gerçekten.. Ama güzel duygular bunlar yaşanmalı yaa :)

oy oy kuzum bende aynıydım ilk yemege çıktugumuzda bide ramazan ayıydı üni. tabi hambürfer söledim ama yiyemedim utandım ama sonra alıştım alışırsın kuzum alışırsın

Allamm ilk nerde ne zaman yemek yemiştik hatırlamıyorum ki ama utanmadığım kesin kaydirigubbakcemile3 ne utanmasıymış ayh kaydirigubbakcemile2

oy oy kuzum bende aynıydım ilk yemege çıktugumuzda bide ramazan ayıydı üni. tabi hambürfer söledim ama yiyemedim utandım ama sonra alıştım alışırsın kuzum alışırsın

:))) varya okadar çokk heycanlanıyom kiiii :)) inşallah alışırım:asigim: ya o bakıyo durmadan..bende o bakınca elim ayağıma karışıyoo:kedi:

zamanla geçicektir merak etme cnm..
hem uzakta olupta arada bir görüşmenizden hem de yoğun duygular hissettiğinden fazla heyecan yapıyorsun..
ben de yaşadım bunları ilk çıktığım insanda..
gözlerine bakmaya utanırdım.. elimi tutsa kalbim deli gibi çarpardı..
zamanla alışırsın ve alıştıkça da daha rahat olursun ve hatta ileride bu günleri bile özlersin :)

teşekkür ederimm biraz olsun rahatladıımm opuyorumnanaktan

ılişkinin başlangıcında her hareketinde insan düşünüyor ne yapacağını, ama zamanla her şey rayına oturacaktır.

olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

Son düzenleme:
ben böyle hiç yemek yemezdim utanırdım eşimde ne masrafsız kız der sevinirdi
şimdi ise eşim benden önce sofraya oturunca eline çatal batırıyorum cokacimcoook
zamanla rayına oturur yerimseniben

Ay çok hoş kaydirigubbakcemile3
Ama biz buna aşk diyoruz :asigim:
Yalnız zamanla alışırsın merak etme,
bir bakmışsın gün gelir ' çok acıktım hadi balık ekmek yiyelim' diceksin cokacimcoook
Başlarda çekinmen çok normal kafana takma sakın.
Mutluluklar a.s.

çokkk saoll cidden çok rahatlıyom siz böyle yazınca :))) aşığım ben bitaneme:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…