merhaba kızlar beli sozler icin basit hatta sacma bir konu gibi gelebilir ama cekingen kisiler beni cok iyi anlayacaktir.
24 haftalik hamileyim ve normal dogumdan asiri derecede korkuyorum kesinlikle ve kesinlikle normal dogum yapmam bunu dusundukce bile strese giriyorum bu yuzden sezeryan olucak
.Size sormak istedigim sey şu ben doktora gittigimde ultrasondan bakiyo ilaclarim bitmisse ilac yaziyo ultrason resmini veriyor ve sormak istedigin bisey var mi diyor arada cogunlukla olmadigi icin bebde hayir diyorum ama artik bu dogum konusunu konusmak istiyorum yanii en azindan doktorumla gorusmek ne yapmak istedigimi anlatmak biraz da olsa rahatlaticaktir beni.
Ama ben bu konuyu nasil soyleyecegimi bilmiyorum yani kotu birsey ya da anormal biraey oldugu icin degil sadece cumleyi nasil toparlayip nasil bazlayacagimi bilemiyorum bana yardimci olur musunuz iki gun sonra kontrolum var.
(Normal dogum daha iyi sezetyan kotu vs tarzinda konusacaklar hic yazmasin bunlarin bende farkindayim ama bu korkuyla normal dogum falan yapamam ben sizden istedigim yardim istedigim konuda yazmaniz.)