- 26 Eylül 2013
- 1.832
- 2.513
- 358
- Konu Sahibi Turnbackthehandsoftime
Kızlar 3,5 yıllık evliyim. İyi anlaşıyoruz uyumluyuz, anlayışlı ve tahammüllüyüz birbirimize genel olarak. 2,5 yaşında oğlum var ve 1 seneden uzun zamandır eşimle tartışmalar hep aynı. Oğlanı uyutmaya giriyor ve uyuyor. Ben öğretmenim oğlum olunca 2 yıl ücretsizizne ayrıldım dolayısıyla sürekli çocukla birlikteyiz. Akşam olsa da gelse diye saatleri sayıyorum adam gelip uyuyor. Bir takmadım, iki içime attım üç boşverdim yok ya olmuyo. Belirli aralıklarla bunun kavgasını yaptık sürekli. Ben giriyorum uyutmaya bi çıkıyorum uyumuş. Neyse düzeltmeye çalıştı etti bi süre ama yok her defasında olmasa da gene haftada 3 en az uyuyor beyimiz ben yalnız geldim yalnız gidiyorum. Cinsel hayatımızı bi şekilde yürtüyorduk ama en azından haftada bir kesindi. 3 aydır yurt dışındayız. Burda düzen bozuldu tabi büyk ev bulamadık 2 odalı eve tıkıştık yatak odası muhabbetimizsekteye uğradı, beyimiz yine uyumaya başladı kafayı yedim artık bi kavga daha patladı. Beni yalnız bırakmandan bıktım, vazgeçmiyosun umrunda değilim soğuyorum senden ve isteksizleştim artık dedim ama benim açımdan çok acı bi tartışmaydı. Bütün bunların üstüne bir de birtakım cinsel sorunlar başladı eşimde. Tartışmadan hemen sonra. Sertleşme problemi. Spora diyete başladı, beslenmesine dikkat etmeye falan. Ne olucak bizim halimiz? Benim düşünemediğim sizin aklınıza gelen bir yol lütfen. Bikaç haftaya türkiyeye gidiyoruz bu arada doktora.