Çok sinirliyim. Bu saat oldu hala uyuyamadım.
Haftanın çoğu günü erkek arkadaşımda kalıyorum. Birkaç gündür de rahatsız. Elimden geldiğince ilgilendim. İlaçlarının yanında bitkisel çaylar, çorbalar aklıma ne gelirse.. 2 gün böyle geçti.
Bugün işteyken mesaj attı 5 gibi daha iyiyim ağrım geçti diye. Şimdi yemek yicem dedi ben de çok fazla doyurma karnını akşam beraber yiyelim dedim. Yemek yapmıştım atılmasın diye.
Bunu bekledim beraber yicez diye kahvaltıyla duruyorum. Bu geldi koltuğa uzandı ağrım var dedi. Ben de kalkar birazdan diye düşünüp bekledim duşa falan girdim yanına gittim iyi mi diye. Kahve, çerez koydum kendime açlığımı bastırsın uyanana kadar diye. Bu bi yarım saat sonra birden kalktı hiçbişi demeden yatak odasına gitti 2 3 saatte orda uyudu. Bişi demeden gittiği için yanına gittim noldu bişimi oldu diye. ‘Ne noldu’ diyor ters ters. İnsan bi gidiyorum biraz daha uyuyim falan der. Sonra kalktı geldi tabi ben hem açım hem uzandım koltuğa. Gelmiş noldu, durduk yere sorun çıkarıyorsun ne diye suratını asıyorsun bilmem ne. Beyefendi çerez yememden rahatsız olmuş ondan kalkmış gitmiş. O şekilde kalkıp gitmesine ne gerek var ben sanki bostan korkuluğuyum orda sinirli sinirli kalkıp gidiyor.
Sonra saat olmuş gece 1 gitmiş yemeği ısıtmış getirdi ‘kalk ye şunu’ diyor. Köpeğin önüne atar gibi. Ben onu onca saat bekledim beraber yeriz diye özendim beyefendiye bak kalk ye şunuymuş. İştah kalmadı zaten o an yemedim. Sonra altı götürdü tabakları gitti yattı yatak odasına ben de yastığımla koltukta kaldım. Ne bir gel ne bişey. Git koltukta zıbar çokta şeyimde dermiş gibi. Eşyalarımı topladım hiçbişi demeden gitti uyudu horlamaya başladı. Demekki ben batmaya başladım bu evde. Depremden korktuğum için onda kalıyorum zemin katta kaçması kolay olur diye.
Sabah 6yı bekliyorum.
Çıkıp gidicem evime bana böyle hissettirmeye ne hakkı var. Aşırı bozuldum.
Siz olsanız alınmaz mısınız
güncelleme: işe giden o hanımlar, evde bekleyen benim