Çekip gitmek için sabahı bekliyorum!

Ay yoruldum. Bir kere bir insanin evinde kaliyorsaniz bi zahmet ya faturalari bolusursunuz ya da ev isini kimse sizin koleniz degil.
Yok yemege beklemissiniz yok gelmemis yok uyumus yok gel dememis icim sisti gerçekten.
Birde altta bir yerde iste feminizmden dem vurmussunuz , buradaki kadinlar alismia erkeklerin boyle davranmasina vs diye . Feminizm bu değil yahu . Bastan sona sizin hatali oldugunuzu düşünüyorum ben .
1) kimseye annesi gibi davranmayin , tamamen oyle davranıyorsunuz. Sevgililik bu degil . Insani annesi bile boğuyor degil anne gibi davranan sevgili
2) birinin evinde kaliyorsaniz yaptiginiz isi zorunda degilim lutfediyorum gibi nitelendirmekten vazgeçin
3) biri uyurken kuruyemis yemeyin, heleki hasta biri
4) esyalai gece gece neden topladiniz sirf kal desin diye . Kimse kal demekten hoslanmaz . Haksiz olsa bile birine kal demek zordur ki adam bence hakli . Neden boyle basit seyler için adamın egosunu sarsacak seyler yapmasini bekliyorsunuz? Özdeger sorununuz oldugu icin
5) sabah bile adama cek git bilmem ne demissiniz, ben olsam kimin evinden kimi kovuyorsun derim . Biraz had bilmek gerekiyor.
6) sevgiliniz disinda kendinize bir hobi bulursaniz tum gununuz sevgilinizin cevresinde gecmezse biraz ozdeger sorununuzu değiştirirsiniz.
7) ve en önemlisi. Feminizm bu degil .
Öyledir ne diyim. Bakış açılarımız farklı demekki. Evli olsak o ev ikimizin olsa farklı ama ben misafirken kal demesi egosunu sarsıyorsa kendi bilir. Açıkçası ben kal dememesini, gidip uyumasını, umursamamasını ‘git’ demek olarak algılıyorum. Fazla kaldım diye bunaldı heralde. Çerez yememden rahatsız olup hiçbişi demeden sinirli sinirli odasına gitmesi saatlerce de gelmemesi de saygısızlık bana göre. Yani saygısızlığı geçtim benden rahatsız oldu açık ve net. Feminist olmaya çalışmıyorum bu arada, kendi görüşlerimi paylaştım bir kalıba bağlı olarak yazmadım yorumlarımı.

Bu arada ilk mesajınızı son yazdıklarınızı okuduktan sonra bir daha okudum. Erkek arkadaşınızın kuruyemiş sesinden rahatsız olup bir hışım kalkıp gitmesine ben de alınırdım. Orda tavrı can sıkıcı.
Değil mi.. ben orda onun üstünü örtmüşken uyanmasını beklerken açlığımı bastırsın diye koydum çerezi de. Ne kadar aptalım

Öyledir ne diyim. Bakış açılarımız farklı demekki. Evli olsak o ev ikimizin olsa farklı ama ben misafirken kal demesi egosunu sarsıyorsa kendi bilir. Açıkçası ben kal dememesini, gidip uyumasını, umursamamasını ‘git’ demek olarak algılıyorum. Fazla kaldım diye bunaldı heralde. Çerez yememden rahatsız olup hiçbişi demeden sinirli sinirli odasına gitmesi saatlerce de gelmemesi de saygısızlık bana göre. Yani saygısızlığı geçtim benden rahatsız oldu açık ve net. Feminist olmaya çalışmıyorum bu arada, kendi görüşlerimi paylaştım bir kalıba bağlı olarak yazmadım yorumlarımı.
Pardon sizin o uyurken kuruyemis yiyip ses cikarmaniz hangi saygı kalibina uyuyor ?

Hanımefendi siz kendi ilişkinizde yemezsiniz. Birbirimizin saygı kalıplarını tartışmayalım burada.
Tabiki yemem . Sadece duymak istediklerinizi duyun istiyorsunuz.
Ciddi bir ozdeger sorununuz var o yuzden hep pohpohlasin deger verdigini gosteren seyler yapsin ondan beslenin istiyorsunuz. Ama hayat boyle bir sey degil . Siz nasil kendinize donukseniz herkes oyle .

Hanımefendi siz kendi ilişkinizde yemezsiniz. Birbirimizin saygı kalıplarını tartışmayalım burada.
O zaman niye konu açtınız? Herkes görüşlerini söylüyor işte. Sabah yaptığınız davranış da çok komik olmuş. Hem sinirlenip evden gitmek istiyorsun hem de adam kendisi bıraksın istiyorsun. Ayrıca her şeyi kendine göre yorumlayıp farklı anlam çıkarıyorsun. Psikoterapi almanı tavsiye ederim.

Tabiki yemem . Sadece duymak istediklerinizi duyun istiyorsunuz.
Ciddi bir ozdeger sorununuz var o yuzden hep pohpohlasin deger verdigini gosteren seyler yapsin ondan beslenin istiyorsunuz. Ama hayat boyle bir sey degil . Siz nasil kendinize donukseniz herkes oyle .
Ben de 2 3 cümleden benim hakkımda bu çıkarımları yapıp, kesin bir dille de belirttiğiniz için sizin özdeğer sorununuz olduğunu düşünüyorum. Konuyu siz öyle yaparsınız diyip kesmeme rağmen bana ‘sen şöylesin böylesin pohpohlanmaktan besleniyorsun’ vs demek asıl sizin farklı düşüncelere tahammülümüz olmadığını gösteriyor. Bu da bir özdeğer sorunudur. Ah şu egolar.

O zaman niye konu açtınız? Herkes görüşlerini söylüyor işte. Sabah yaptığınız davranış da çok komik olmuş. Hem sinirlenip evden gitmek istiyorsun hem de adam kendisi bıraksın istiyorsun. Ayrıca her şeyi kendine göre yorumlayıp farklı anlam çıkarıyorsun. Psikoterapi almanı tavsiye ederim.
Ben de kendi düşüncemi söylüyorum gördüğünüz gibi? Bence siz psikoterapi alın. Konu açtım diye cevap verip kendi görüşümü söylemeye yetkim yokmuş gibi bir haller, konuyu niye açtınız demeler. Üslup sorununuz var.

Ben de kendi düşüncemi söylüyorum gördüğünüz gibi? Bence siz psikoterapi alın. Konu açtım diye cevap verip kendi görüşümü söylemeye yetkim yokmuş gibi bir haller, konuyu niye açtınız demeler. Üslup sorununuz var.
Alakası yok.Burda konu açmak demek “bu konu hakkında bir çıkmazdayım farklı fikirler duymak istiyorum” demektir ama herkesin ağzını kapatmaya çalışıyorsunuz. Bunca insanın size garezi olmadığına göre demek ki hatalarınız var.

Alakası yok.Burda konu açmak demek “bu konu hakkında bir çıkmazdayım farklı fikirler duymak istiyorum” demektir ama herkesin ağzını kapatmaya çalışıyorsunuz. Bunca insanın size garezi olmadığına göre demek ki hatalarınız var.
Kimsenin ağzını kapatmaya çalışmadım. Kimseye de bir saygısızlık yapmadım konuyu okuduysanız sadece fikirlerimi paylaştım ve hakta verdim insanlara. Ama bana kim ne şekilde yaklaşırsa aynı seviyede cevap veririm tabi ki. Bunu anlamak zor olmasa gerek. Teşekkürler yorum için.

Çok sinirliyim. Bu saat oldu hala uyuyamadım.
Haftanın çoğu günü erkek arkadaşımda kalıyorum. Birkaç gündür de rahatsız. Elimden geldiğince ilgilendim. İlaçlarının yanında bitkisel çaylar, çorbalar aklıma ne gelirse.. 2 gün böyle geçti.
Bugün işteyken mesaj attı 5 gibi daha iyiyim ağrım geçti diye. Şimdi yemek yicem dedi ben de çok fazla doyurma karnını akşam beraber yiyelim dedim. Yemek yapmıştım atılmasın diye.
Bunu bekledim beraber yicez diye kahvaltıyla duruyorum. Bu geldi koltuğa uzandı ağrım var dedi. Ben de kalkar birazdan diye düşünüp bekledim duşa falan girdim yanına gittim iyi mi diye. Kahve, çerez koydum kendime açlığımı bastırsın uyanana kadar diye. Bu bi yarım saat sonra birden kalktı hiçbişi demeden yatak odasına gitti 2 3 saatte orda uyudu. Bişi demeden gittiği için yanına gittim noldu bişimi oldu diye. ‘Ne noldu’ diyor ters ters. İnsan bi gidiyorum biraz daha uyuyim falan der. Sonra kalktı geldi tabi ben hem açım hem uzandım koltuğa. Gelmiş noldu, durduk yere sorun çıkarıyorsun ne diye suratını asıyorsun bilmem ne. Beyefendi çerez yememden rahatsız olmuş ondan kalkmış gitmiş. O şekilde kalkıp gitmesine ne gerek var ben sanki bostan korkuluğuyum orda sinirli sinirli kalkıp gidiyor.
Sonra saat olmuş gece 1 gitmiş yemeği ısıtmış getirdi ‘kalk ye şunu’ diyor. Köpeğin önüne atar gibi. Ben onu onca saat bekledim beraber yeriz diye özendim beyefendiye bak kalk ye şunuymuş. İştah kalmadı zaten o an yemedim. Sonra altı götürdü tabakları gitti yattı yatak odasına ben de yastığımla koltukta kaldım. Ne bir gel ne bişey. Git koltukta zıbar çokta şeyimde dermiş gibi. Eşyalarımı topladım hiçbişi demeden gitti uyudu horlamaya başladı. Demekki ben batmaya başladım bu evde. Depremden korktuğum için onda kalıyorum zemin katta kaçması kolay olur diye.
Sabah 6yı bekliyorum.
Çıkıp gidicem evime bana böyle hissettirmeye ne hakkı var. Aşırı bozuldum.
Siz olsanız alınmaz mısınız

güncelleme: işe giden o hanımlar, evde bekleyen benim

Merhaba konunuzu okudum. Çekip gittiniz mi?

Ayol niye aç kalıyorsun? Sevgilisiniz siz; şimdiden adama mandalina soyma, bıçağın ucuyla elma verme evresine geçmişsin sen. Böyle giderseniz monotonlaştırır, tüketirsiniz ilişkiyi. Okurken benim içim bayıldı, sevgilini düşünemedim kusura bakma.

Ayol niye aç kalıyorsun? Sevgilisiniz siz; şimdiden adama mandalina soyma, bıçağın ucuyla elma verme evresine geçmişsin sen. Böyle giderseniz monotonlaştırır, tüketirsiniz ilişkiyi. Okurken benim içim bayıldı, sevgilini düşünemedim kusura bakma.
Tam olarak ne yapmam gerekiyor anlamadım ki.. onu düşünmek, ilgilenmek, değer vermek neden ilişkiyi tüketiyor ki tam aksi olması gerekirken gerçekten anlayamıyorum

Değil mi.. ben orda onun üstünü örtmüşken uyanmasını beklerken açlığımı bastırsın diye koydum çerezi de. Ne kadar aptalım

Sebebiniz ne olursa olsun o onu düşünmez ki. İsterse dünyanın kurtuluşu için yiyin o çerezi, davranışınızın hangi kutsal sebebe dayandığına bakmaz.

Hasta, uyumaya çalışıyor, ses konusunda hassas..
Rahatsız olduğu için kalkıp gitmiş. Bir hışım gitmesi can sıkıcı sadece.

Çok sinirliyim. Bu saat oldu hala uyuyamadım.
Haftanın çoğu günü erkek arkadaşımda kalıyorum. Birkaç gündür de rahatsız. Elimden geldiğince ilgilendim. İlaçlarının yanında bitkisel çaylar, çorbalar aklıma ne gelirse.. 2 gün böyle geçti.
Bugün işteyken mesaj attı 5 gibi daha iyiyim ağrım geçti diye. Şimdi yemek yicem dedi ben de çok fazla doyurma karnını akşam beraber yiyelim dedim. Yemek yapmıştım atılmasın diye.
Bunu bekledim beraber yicez diye kahvaltıyla duruyorum. Bu geldi koltuğa uzandı ağrım var dedi. Ben de kalkar birazdan diye düşünüp bekledim duşa falan girdim yanına gittim iyi mi diye. Kahve, çerez koydum kendime açlığımı bastırsın uyanana kadar diye. Bu bi yarım saat sonra birden kalktı hiçbişi demeden yatak odasına gitti 2 3 saatte orda uyudu. Bişi demeden gittiği için yanına gittim noldu bişimi oldu diye. ‘Ne noldu’ diyor ters ters. İnsan bi gidiyorum biraz daha uyuyim falan der. Sonra kalktı geldi tabi ben hem açım hem uzandım koltuğa. Gelmiş noldu, durduk yere sorun çıkarıyorsun ne diye suratını asıyorsun bilmem ne. Beyefendi çerez yememden rahatsız olmuş ondan kalkmış gitmiş. O şekilde kalkıp gitmesine ne gerek var ben sanki bostan korkuluğuyum orda sinirli sinirli kalkıp gidiyor.
Sonra saat olmuş gece 1 gitmiş yemeği ısıtmış getirdi ‘kalk ye şunu’ diyor. Köpeğin önüne atar gibi. Ben onu onca saat bekledim beraber yeriz diye özendim beyefendiye bak kalk ye şunuymuş. İştah kalmadı zaten o an yemedim. Sonra altı götürdü tabakları gitti yattı yatak odasına ben de yastığımla koltukta kaldım. Ne bir gel ne bişey. Git koltukta zıbar çokta şeyimde dermiş gibi. Eşyalarımı topladım hiçbişi demeden gitti uyudu horlamaya başladı. Demekki ben batmaya başladım bu evde. Depremden korktuğum için onda kalıyorum zemin katta kaçması kolay olur diye.
Sabah 6yı bekliyorum.
Çıkıp gidicem evime bana böyle hissettirmeye ne hakkı var. Aşırı bozuldum.
Siz olsanız alınmaz mısınız

güncelleme: işe giden o hanımlar, evde bekleyen benim
Okuyunca evlısınız sandım kocanız degıl kı neden bu kadar alındınız cok cabuk tuketmıssınız bazı seylerı

Tam olarak ne yapmam gerekiyor anlamadım ki.. onu düşünmek, ilgilenmek, değer vermek neden ilişkiyi tüketiyor ki tam aksi olması gerekirken gerçekten anlayamıyorum
Sen iyiniyetli birisin bu belli fakat iyilik yapmak da denge işidir.
İlişki bir terazi gibi aynı seviyede olmalı vermelisin ama almalısın da
Sürekli verirsen denge bozulur.
Annelerden biz böyle gördük saçını süpürge eden kendini unutan kadınlar karşılığında ilgisiz zombi kocalar...

Fazlasını verme. Dengeyi bozma.

Evlilik olamayacak zaten bu gidişle. Demekki ben anlaşılmaz çekilmez bir insanım. Peki kendisi bilir ne diyeyim. Böyle sinir olup üzüleceğime yalnız kalırım öyleyse madem fazla beklenti içindeyim ve karşılayacak biri yok ne diyeyim yalnız olmam en doğrusu demekki. Bu şekilde fazla üzülüyorum midem ağrıyor dünden beri. Sonuçta ben o evde misafirdim. Gel dememesi, benimle tek kelime konuşmaması, eşyalarımı toplarken gidip uyuyabilmesi aklımdan çıkmıyor. Varsın olmayıversin o zaman
adama nasıl dolduysanız artık yorumlara bile o yapmış gibi ona hitaben cevap vermişsiniz.zaten bi süre görüşmeyin bence çünkü bu motivasyonunuz da onu hiçte iyi şeyler beklemiyor.

Back
X