Sizin sorununuz ne biliyormusunuz. Adam son şansınız gibi davranıyorsunuz. Adam ile evli gibisiniz, böyle bir beklentiniz var ama evlilik ile ilgili ciddi bir adım, bir teklif yok, adamla yemek yiyelim diye anlaşmışsınız, adam sizin açlığınızı, kanepede kaldığınızı önemsememiş, hala giderken , sırf kal desin diye, saçma sapan bir konuşmanın içine girmişsiniz. Bakın gönül ilişkilerinde hiçbirşey zorlama ile olmaz, ne evlilik, ne başka birşey. Ben sizin evlilik, beraber yeme isteğinizi anlıyorum ama sizin zorlamanızla atılan adımların sonuçları bunlar. Bekar yaşamak isteyen adama hasta olunca annnelik yapmayın bir zahmet. Kendi başının çaresine baksın. Ya da tarafların iş güç sahibi olduğu, bir yılı devirmiş, aynı evde takılacak kadar tarafların birbirini tanımış olduğu bir ilişkide sen evlenmek istiyorsan adam istemiyorsa; evlilik işini sanki seni oyalamak için avrupa birliği müzakere süreci gibi tarihlere yayıyorsa, tekmeyi atmayı bileceksin, hayat bana birşey öğrettiyse , birşeyin karşındakinin seni düşündüğü için , senin zorlaman olmadan yapıldıysa bir anlamı var. Sana verebileceğim tek tavsiye bırak zorlama, seni seviyorsa, seni o önemsesin, gideceğini o umursasın, kimse için kendinden ödün verme, burada birçok kızdan duyuyorum, sevgilim evlenmek istemiyor, nasıl ikna ederim diye, bir insanın kendine yapabileveği en büyük kötülük burada başlıyor aslında, sizinle evlenmeyi kötü çekinilecek bir şey olarak gören bir adamın yanında ne işiniz var. Gururlu öz saygısı olan bir kadının kendi evlenmek istiyorsa bunu hissettiği anda o adamı hayatından çıkarması gerekir. Yoksa sizin gibi böyle muamelelere maruz kalır.