Çekip gitmek için sabahı bekliyorum!

ben bu tarz hastaliklari yataga yapisarak atlatirim su icmeye dermanim olmaz nedense erkek arkadasinizda boyleymis gibi hissettim
o halde yemegi isitip getirmis birde adam
konuda surekli uyuyor demissiniz ama atesi olma ihtimalini dusunmemissiniz sanirim zaten ilgilenmissiniz 2 gun birkez daha atesine bakip yemek yiyebilecekmisin yemek istemiyorsan ben yiyeyim cok acim diyebilirdiniz
hasta hastada bu kadar naz çok sanki ya

Aşktan gözüm kör bile olsa asla kendimi saatlerce aç bırakmam. Açken daha da agresifleşiyorum çünkü. Adam biraz yalnız kalmak nefes almak istemiş gibi geldi bana. Gitmenizi istemiş sanırım. Odasına çekip giderek ve eşyalarınızı toplamanıza rağmen sizi umursayarak kabalık etmiş ama devamlı böyle gideceğim diyerek kapris yapıyorsanız bunalmış olabilir. Biraz kendinizi geri çekseniz, size karşı bu kadar kabalaşmasına müsade etmeseniz daha iyi olur. Gururu incinen ve gitmeyi kafasına koyan bir insan tavırlı olduğu sevgilisinden kendisini eve bırakmasını neden ister bu kısmı hele hiç anlayamadım. Sabah duydunuz kapı sesini, çıkmayın işte. O gittikten sonra basın gidin evinize. Elin herifinin kabalıklarına tahammül etmek zorunda değilsiniz. Biraz kendinizi çekin. Gönlünüzü alana kadar da evine adım atmayın derim.

Sizin sorununuz ne biliyormusunuz. Adam son şansınız gibi davranıyorsunuz. Adam ile evli gibisiniz, böyle bir beklentiniz var ama evlilik ile ilgili ciddi bir adım, bir teklif yok, adamla yemek yiyelim diye anlaşmışsınız, adam sizin açlığınızı, kanepede kaldığınızı önemsememiş, hala giderken , sırf kal desin diye, saçma sapan bir konuşmanın içine girmişsiniz. Bakın gönül ilişkilerinde hiçbirşey zorlama ile olmaz, ne evlilik, ne başka birşey. Ben sizin evlilik, beraber yeme isteğinizi anlıyorum ama sizin zorlamanızla atılan adımların sonuçları bunlar. Bekar yaşamak isteyen adama hasta olunca annnelik yapmayın bir zahmet. Kendi başının çaresine baksın. Ya da tarafların iş güç sahibi olduğu, bir yılı devirmiş, aynı evde takılacak kadar tarafların birbirini tanımış olduğu bir ilişkide sen evlenmek istiyorsan adam istemiyorsa; evlilik işini sanki seni oyalamak için avrupa birliği müzakere süreci gibi tarihlere yayıyorsa, tekmeyi atmayı bileceksin, hayat bana birşey öğrettiyse , birşeyin karşındakinin seni düşündüğü için , senin zorlaman olmadan yapıldıysa bir anlamı var. Sana verebileceğim tek tavsiye bırak zorlama, seni seviyorsa, seni o önemsesin, gideceğini o umursasın, kimse için kendinden ödün verme, burada birçok kızdan duyuyorum, sevgilim evlenmek istemiyor, nasıl ikna ederim diye, bir insanın kendine yapabileveği en büyük kötülük burada başlıyor aslında, sizinle evlenmeyi kötü çekinilecek bir şey olarak gören bir adamın yanında ne işiniz var. Gururlu öz saygısı olan bir kadının kendi evlenmek istiyorsa bunu hissettiği anda o adamı hayatından çıkarması gerekir. Yoksa sizin gibi böyle muamelelere maruz kalır.

Son düzenleme:
Artık grip öyle bi hastalık ki iki ıhlamur içeyim de iyileşeyim olmuyo. Küçük şeylere fazla maneviyat yükleyen birisiniz herhalde, sevgiliniz böyle biri değil ki bu çatışmayı yaşamışsınız. Yemek yemek sizin için karın tokluğu yanında sohbet, muhabbet, paylaşım demekken sevgiliniz için sadece yemek yemekmiş. Öyle olmasa o masada bişey yemese bile size 5 dk eşlik edebilirdi diye düşünüyorum. Nişanlımdan gördüğüm tavır bu en azından ve evet böyle zamanlarda kendimi değerli hissediyorum, burada haklısınız. Ama geldiği zaman illa ki bi halsizlik hissetmişsiniz hasta sonuçta, duş işini sonraya erteleyebilirdiniz mesela veya o gelmeden halledebilirdiniz. Hastalığın verdiği halsizlikle adam uyuyakalmış, gidip uyandırıp hadi bişeyler ye, ilaç iç öyle yat diyebilirdiniz, baktınız çok halsiz gitsin yatsın odasında size dokunur bişeyi yok bunun. Ayrıca bu tavırların saygısız olduğunu söylemişsiniz ama uyuyan birinin yanında çatır çutur bişeyler yemek de bana göre saygısızlıktır. Adam hasta ve uyuyor, halsiz, uykudan uyandırılınca aksi olabilir. Yani siz kendi alanınıza saygı gösterilsin isterken, sevgilinizin alanına saygı duymayı düşünmüyosunuz. Siz hastayken uyuyakalmışken, sevgiliniz yanı başınızda bişey yese herhalde yine saygısız derdiniz. Aynayı biraz kendinize çevirin bence. Bunu yapmadığınız için bencillikle, nazlı olmakla suçlanıyorsunuz çünkü yorumlarınız hiç empati içermiyor. Sürekli der gibi, yapar gibi vs kelimeler.. Bunlar sizin yargılarınız sadece. Saygıysa eğer konu sevgiliniz kadar siz de haksızsınız.

Adam kovmaktan beter etmiş .. canım demekki battın evde ona , istemedi ben olsam böyle düşünürdüm ! Sonuçta o hasta diye sen uğraşıyosun o ise bir taraflardan kıl aldırmıyor .. evinde kal ve ilişkinizdeki iletişim problemini bir gözden geçirin😊

Normalde onda kaldığım zamanlarda kavga ettiğimizde direk eve gidiyorum derim ben o da ikna etmeye çalışır gitme diye. Ama sanmayın ki basit sebeplerden gidiyorum diyorum. Canımı sıkacak bişey olmuştur öyle demişimdir. O da her defasında gidicem diyorsun vs diyordu. Bu sefer kal falan demedi kendince bıktı heralde giderse gitsin dedi. Gitmek istememin sebebi de burası benim evim değil ve üzüldüğümde kırıldığımda doğal olarak kendimi fazlalık gibi hissedip gitme ihtiyacı duyuyorum. Tıpkı dün olduğu gibi. Beni yanına çağırmaya tenezzül etmeyen hiçbirşey olmamış gibi uyuyan bir adam var gitmeyim de ne yapayım. Zaten gelip sürekli burada kalmam kabahat benim evli gibi herşeyi yapmam kabahat. Kendimi bu konuma ben düşürdüm. Paşa gönlü bilir. Madem öyle bir daha zor bulur. Tek başına otursun evinde yatsın yatağında. Adam yarın istemiyorum dese burada geçirdiğim zamanla, yaptıklarımla kalıcam. Boşu boşuna. Ne olacağı da belli değil zaten gerçekten çok sinirliyim. Ben kendimden yeterince taviz verdiğimi düşünüyorum bulsun bakalım benim gibi.
Yanlislarinizi görmenize sevindim.Siz oyle bi evredesiniz ki,adamin sizinle biseyler paylasmanin derdinde olmasi lazim.Ama dibinde bitip,üstünu örtunce iste nasilsa burda diyor.Ben benzerini evlenmeden önce erkek arkadasimla yasamistim.Evindeydim gündüz vakti yatiya de kalmıyorum.Yatti uyudu ,biseyler pisirir misin dedi.Elimden geldiğince biseyler yaptim.Kalkti bir surat,yemege burun kıvirdi kebapciyi aradi.Bir kavga ondan sonra.Sonraki sürecte de ayrildik.İyi ki ayrilmisim diyorum.Eşim en kötü yemegime bile ,onun o zaman gosterdigi tavri göstermedi .Burda iş yemek de degil zaten.Kalp kirmamak da.

Biri seni kimse almaz dedi.
Erkek bedeninde kadın beyni arıyormuşum.
Haklı. Ama erkek bedeninde kadın beyni aradığım için değil, olması gereken değeri beklediğim için ‘almaz’ kimse doğru. Günümüzün erkekleri alışmış çünkü her şeye he diyen, her odunluğa sabreden kadınlara. Beni ne yapsınlar değil mi. Erkektir yapar demem gerekir.

Olayı neden cinsiyetciliğe cektınız anlamadım herkesin sızı haklı gormesi uzerıne bi beklenti içine mi girdiniz ki ? Kimse erkektir yapar herseyıne he demek lazım demiyor asırı alıngan bakıs açınıza değiniyo olayları başka yerlere çekmeye asırı meyıllsınız cok önyargılısınız bu durum ilişkinizi zaten etkıler. Herseyı her zaman acıkca belli edin. Ayrıca ekleyeyım kımse haklı değil bu konuda.

Hasta yatarken cerez sesi kulak tirmalar hasta değilken bile tirmalar.
Ayrica ilişkiler boyle dip dibe yasanmamali beraber yiyelim beraber icelim beraber oturalim beraber...Yapışık ikiz gibi.Adam kalkmis 1de yemek ısıtmış napsın. Yemek de neydi cok merak ettim sanirsin ki icli kofte ve munbar yapmissiniz kesin makarna falandır:)

Evlılık cok hoştur😁 gıdecek bı yerın olmadıgı ıcın hıc boyle olmuyot bız küsemiyoz zaten ama boyle trıpler sevgılıylen oluyor evlıyken daha ıyı oluyor cerez yesem yanında bı yatırmadn sen ne bıcım ınsansın der bende derım eşek mısın gıt yatak odasında yat yorganı suruyerek gıder😁 normal bısey yanı sıradan seyler😁

Hasta yatarken cerez sesi kulak tirmalar hasta değilken bile tirmalar.
Ayrica ilişkiler boyle dip dibe yasanmamali beraber yiyelim beraber icelim beraber oturalim beraber...Yapışık ikiz gibi.Adam kalkmis 1de yemek ısıtmış napsın. Yemek de neydi cok merak ettim sanirsin ki icli kofte ve munbar yapmissiniz kesin makarna falandır:)
Yemeğin ne olduğunun ne önemi var? Olayın özüyle bağlantı kurmakta sorun yaşıyorsunuz sanırım.

Hasta adama 'karnını çok doyurma, akşam beraber yeriz' demek de bir garip geldi bana.
Hele akşama beraber yemek yemeyi adeta takıntı haline getirmiş gibi bütün gün aç kalmak sonra da sanki bu adamın suçuymuş gibi triplenmek...
Aç olan yesin, doyursun karnını.
Başbaşa yemeği daha sonra, erkek arkadaşınız iyileşince yersiniz, günler torbaya mı girdi?
Hem konuyu aktarım tarzınızdan, hem de yorumlara verdiğiniz cevaplardan benim anladığım biraz kaprisli birisiniz,
kusura bakmayın.
Bu tavrınızla, ikili ilişkilerde daha çok sorun yaşarsınız .

Ben hak veremedim size.
Acken yemek yemeyip cerez yemenizi de anlamadim.
Sevgiliyken bir kez cok kotu hasta olmustum, esim cocuk gibi bakmisti valla, on yil gecti hala aklimda. Mecbur degilim ama yapiyorum modunuz da kirici geldi bana. Insan sevdiginden yapmaz mi bunlari. Sevgiliniz hastayken bu kadar kin nasil dolabildiniz.

Biraz ayrilik belki iyi gelir ama, iyi olmus evinize dondugunuz.

Back
X