Çekip gitmek için sabahı bekliyorum!

Normalde onunla kalmadığınız için yalnızlığa alışmış. Bir de hasta zaten anlayamamış sizi. Telepati yapamıyor demek. Oysa ben kocişimle hiç konuşmam. Bak geldi gözleriyle tokum dedi bende gözlerimle niye aramadın dedim vaktim olmadı dedi tabi gözleriyle, şimdi iyi geceler bakışı atıp yattı...
Şaka bir yana niye söylemediniz de düşündünüz ? İnsanlar düşünce okuyamıyor ki...

Hasta adama 'karnını çok doyurma, akşam beraber yeriz' demek de bir garip geldi bana.
Hele akşama beraber yemek yemeyi adeta takıntı haline getirmiş gibi bütün gün aç kalmak sonra da sanki bu adamın suçuymuş gibi triplenmek...
Aç olan yesin, doyursun karnını.
Başbaşa yemeği daha sonra, erkek arkadaşınız iyileşince yersiniz, günler torbaya mı girdi?
Hem konuyu aktarım tarzınızdan, hem de yorumlara verdiğiniz cevaplardan benim anladığım biraz kaprisli birisiniz,
kusura bakmayın.
Bu tavrınızla, ikili ilişkilerde daha çok sorun yaşarsınız .
Tekrar söyleme ihtiyacı duyuyorum. Konu yemek yiyip yememesi değil bana karşı olan tavrı.

Yaşım 28. Hasta olduysa ilgilendim kaç gündür. Bugün yemek yiyeceğimizi onu aç beklediğimi biliyor. Kalkıp gece 1 de yanıma gelip yemeği önüme koyuyor bir de gidip fosur fosur uyumaya devam ediyor benimle tek kelime etmeden. Ben ona öyle mi yaptım. Günlerdir bişi yesin diye peşinde koşturuyorum.
Ayrıca ben alınacak bir eşya değilim. Aşağılık kompleksinden çok kendi değerimin gayet farkında olduğumu düşünüyorum. Teşekkürler yorum için
İyi de her şeyi karşılık bekleyerek yaptınız bu durumda triplerinizden bu anlaşılıyor

Yaşım 28. Hasta olduysa ilgilendim kaç gündür. Bugün yemek yiyeceğimizi onu aç beklediğimi biliyor. Kalkıp gece 1 de yanıma gelip yemeği önüme koyuyor bir de gidip fosur fosur uyumaya devam ediyor benimle tek kelime etmeden. Ben ona öyle mi yaptım. Günlerdir bişi yesin diye peşinde koşturuyorum.
Ayrıca ben alınacak bir eşya değilim. Aşağılık kompleksinden çok kendi değerimin gayet farkında olduğumu düşünüyorum. Teşekkürler yorum için
Alınacak eşya değilsin madem öyle davran daha sevgilisin ne kadar düşüyorsun üstüne yok hastaymış açmiş... Böyle gidersen cok eşya muamelesi görürsün.

Yemek yapmışsınız adam hasta sofra kurmamışsınız duşa girmişsiniz. Keşke girmeden önce yiyip öyle duş alsaydınız. Bir de gerçekten ben tepemde katır tukur bir şeyler yiyenlerden nefret ediyorum hele bir de uyuyorsa.
Ama ne olursa olsun ev sahibi biraz daha alttan almalıydı hasta olabilir kanser değil ya. Bu erkeklerin grip olduklarında girdiği tripte çekilmiyor. Bir de gidiyorum bak gidicem bakkk bakkk aha gittim tavrı yapmayın. Sevgiliniz ayıp etmiş.

Hastalıktan ölmüyorken mecbur işe giderim ama eve gelince eylemsiz yatmak isterim. İşe gidiyor oluşum çok iyi olduğum anlamına gelmez yani.
Gündüzleyin Oturma odasında uyuyakalırsam seslerden inanılmaz rahatsız olurum. Bir anlık uyanırsam muhakkak söylenerek yatak odasına geçerim, hatta baya küfür de sallarım 🙈 ama yatak odasında bile gelen seslerden rahatsız olurum. Ki öyle çok fazla gürültü olmasına da gerek yoktur, günlük seslerden rahatsız olurum.
Ben buyum, eşim bunu bilir ve laf etmez.

eşim de akşamları yatma saati gelince inatla yatak odasına geçmez ve koltukta uyuyakalır, yatağa geçirene kadar canım çıkar. Bazen uyku arasında bana o kadar saçma şeyler söyler ki yatağa geçmemek için, küfür eder bazen. Bu da onun saçmalama halidir. Ciddiye almam. Çoğunluğunu da hiç hatırlamaz.

Hasta olduğunda bakmanız elbette normal. Ama yemek için onu bekleyip aç kalmanız normal değil. Banyo yapmak için onu niye beklediniz, anlamadım. O gelmeden girseydiniz banyoya.

Ayrıca bende yanımda, üstelik ne kadar sinir olduğumu bile bile, biri çıt çıt çerez yese çok rahatsız olur ve ortamı terk ederim.

Siz o gelmeden sofrayı hazirlayacaktiniz, gelince de yemek yiyecek misin diye sorup ona göre hareket edecektiniz.

Sabah adam kapıyı çekip gitmiş. Siz niye kapıyı açıp, ben gideceğim diyorsunuz? Kal deyince de seninle tartisamam hadi git, demişsiniz. Farkındaysanız adam çıkmış evden, yani zaten gidiyor. Sizinde eğer bir beklentiniz yoksa, niye kapıya çıkıp ben gideceğim diyorsunuz? İyi ya işte sizde toparlanıp gidersiniz, haber vermenize gerek yok.

Evlenmeden evli adamlar gibi davranmaya baslamis adam. Fragmandan belli.
Adami beklemez ben yemegimi yerdim. O acikinca yemegi tekrar isitir ona da hazirlardim. Ama ben ac ac cerezle karnimi bastirmazdim. Tavri hos degil adamin. Kalk yemegini ye demesi falan. Hasta olunca icindeki ojuzu cikarmis resmen.

Evlenmeden evli adamlar gibi davranmaya baslamis adam. Fragmandan belli.
Adami beklemez ben yemegimi yerdim. O acikinca yemegi tekrar isitir ona da hazirlardim. Ama ben ac ac cerezle karnimi bastirmazdim. Tavri hos degil adamin. Kalk yemegini ye demesi falan. Hasta olunca icindeki ojuzu cikarmis resmen.
Açıkçası ona bozuldum gecenin 1inde kalk ye şunu diye önüme koyuyor. O yemeği yapan benim zaten, hiçbişi demeden gidip uyuyan da sensin neyin tavrını yapıyorsun ki

Açıkçası ona bozuldum gecenin 1inde kalk ye şunu diye önüme koyuyor. O yemeği yapan benim zaten, hiçbişi demeden gidip uyuyan da sensin neyin tavrını yapıyorsun ki
Umarim bu okuzle devam etmeyi dusunmuyorsundur? Ya da en azindan evlenmeyi. Cunku fragmandan evliliginizin gelecegi belli.

Cevap vermeseydin canım.
insan sorar niye alındın hatam ne diye.
Yazıklar olsun ne ya

Bence Adam daha da alingan. Ondan o daha cok trip atmis. Bu iliskide her sey var ama bence malesef iletisim eksik.

Ya da aslinda daha buyuk problemler var genel bir degersizlik hissi, evlilik konusu, iliskinin gelecegi... Gibi. O zaman tabi ki cerezden de kavga cikar yemekten de. Boyle bisey var mi anlamadim ama varsa tabi ki isler degisir.

Seviyorsaniz boyle sacma bir mesele yuzunden ayrilmayin bence konusun gidip. Ama dedigim gibi mesele daha buyukse ona yonelik karar alin.

Konunuzu en başından okudum. Sizi anlıyorum. Hoş değil davranışları ben de olsam bozulurdum. Hem sevip hem verdiğin değerin karşılığını göremeyince insan bi tuhaf hissediyor. Tarifi zor bunun. Yazıklar olsun diyerek kendi hatasını görmezden gelmiş besbelli. Sizi suçlu duruma sokmaya çalışıyor. Siz onun annesi değil sevgilisisiniz. Tavrınızı belli edeceğinizi düşünüyorum. Taviz vermeyin o size gelsin siz ona değil bu etaptan sonra. Benzer durumları ben de yaşadım. Şımarık büyütülmüş eş adayıyla uğraşmak zor.

Biri seni kimse almaz dedi.
Erkek bedeninde kadın beyni arıyormuşum.
Haklı. Ama erkek bedeninde kadın beyni aradığım için değil, olması gereken değeri beklediğim için ‘almaz’ kimse doğru. Günümüzün erkekleri alışmış çünkü her şeye he diyen, her odunluğa sabreden kadınlara. Beni ne yapsınlar değil mi. Erkektir yapar demem gerekir.

Hayatımda gördüğüm en haklı sitem olabilir. Sırf bu yüzden tüm ömrümü bekar geçiresim var.

Pardon da kahvaltıdan beri aç kalıp adamı beklemek NEDİR? Türk filmi gibi bir hayat yok beklersiniz daha çok beklersiniz. Sürekli yemek yaptım ben yaptım vs vs yazmissiniz da evlilikte bunların bin katı oluyor. Öyle pembe hayaller olan bir dünya yok. Kusura bakma gereksiz olay yaratmissin.

Ya ne güzel yorumlar gelmiş her iki taraf için. Konu sahibinin üzerine çok gidilmiş ama kendiside kabul etmis elbette yanlıs taraflarını.
Bu arada adamın seslere bi takıntısı olduğunu falan yazmıssınız bu hastalıgın ismi “misophonia” ağız şapırttatma, cigneme seslere tahammülsüz olarak gecer. Bende sakızdan, cerezden gelen bir sese tahammül edemem.
Erkeklerin ufak bir grip hastalıgında kansermis havaları sergilemesi ayrı cekilemez durum.
Siz neden aç kaldınız bu arada cıldırdınız mı? İnsan düsüp bayılır allah korusun. Neyse ki evinizdeymissiniz. Agırlıgınızı koruyun

Back
X