Merhaba..bazı erkekler neden evlendikleri zaman çekirdek aile olmanın bilincinde olamazlar da annelerinin dizinin dibinden ayrılmak istemezler..eşim de ben de öğretmenim ve 6 yıllık evliyiz.İnan'ın yaz tatillerinden ve 15 tatillerden nefret eder oldum. Ya ben tatilimi evde geçirmek istiyorum.. uzanmak, dinlenmek,istediğim zaman istediğim gibi davranmak istiyorum. Üstelik bir çocuğum var 5 yaşında ve evden çıkınca bütün düzen altüst oluyor..ben eve gidelim demesem belki 2 ayı burada geçirecek.. üstelik eşimin ailesini sevmiyorum hepsi yapmacık, çıkarcı, cimri ve bencil insanlar.. o kadar mutsuz ve sinirliyim ki.. bu sinirim ve mutsuzluğum hem yüzüme hem de eşime davranışlarıma yansıyor ondan da soğuyorum.. konuşmak bile gelmiyor içimden..burası yazlıkmış evde ne yapacakmışız kendi evimizde..yaşadığımız yer de Deniz yok ve şehir merkezi olmasa da şehir merkezine 1 saat mesafede..her ne olursa olsun insanın kendi evi gibi olur mu isterse dağ başında olsun. Kendisi benim ailemde kalmıyor bize daha yakın yerde yaşadıkları için.. evli olmak istemediğin yerde istemediğin insanlarla birlikte olmak mı ????