Çekirdek aile olamama

Eşinizle gidin 1 hafta kalıp kendi ailenize gidin ordan da geçin kendi evinize.

Olmuyor malesef aileden kopsun demiyorm ben de ama yeni aile duzenine alisamiyorlar ben de izinlerimi evde gecirmek istiyordum ama illa kucak kucaga ailerler takilmak zorumdaydik brnnim aileme gidince bizim kalabilecegimiz ayri bir evimiz vardi ama esimin ailesine gidince adeta kucucuk evde kucak kucaga kaliyorduk dus almaya bile cekiniyordum sonuc bosaniyoruz cunku anladimki esimle aile olamadik ve asla da olamicaktik sizde kabullenin onca senede duzelmediyse bundan sonra da zor
ooooooooo vurdu golll olduuu tebrik ediyorum bu arada bi bayan olarak

Hayır kesinlikle değil .

3 ay yaz tatilinde 15 gün kalırsınız ama aylarca kalmak ne demek .
Bence siz Açıkça aylarca orada kalmak istemediğinizi söyleyin . Eğer çok Israr ederse de o gitsin sizde kendinize ayrı program yapın.

Merhaba..bazı erkekler neden evlendikleri zaman çekirdek aile olmanın bilincinde olamazlar da annelerinin dizinin dibinden ayrılmak istemezler..eşim de ben de öğretmenim ve 6 yıllık evliyiz.İnan'ın yaz tatillerinden ve 15 tatillerden nefret eder oldum. Ya ben tatilimi evde geçirmek istiyorum.. uzanmak, dinlenmek,istediğim zaman istediğim gibi davranmak istiyorum. Üstelik bir çocuğum var 5 yaşında ve evden çıkınca bütün düzen altüst oluyor..ben eve gidelim demesem belki 2 ayı burada geçirecek.. üstelik eşimin ailesini sevmiyorum hepsi yapmacık, çıkarcı, cimri ve bencil insanlar.. o kadar mutsuz ve sinirliyim ki.. bu sinirim ve mutsuzluğum hem yüzüme hem de eşime davranışlarıma yansıyor ondan da soğuyorum.. konuşmak bile gelmiyor içimden..burası yazlıkmış evde ne yapacakmışız kendi evimizde..yaşadığımız yer de Deniz yok ve şehir merkezi olmasa da şehir merkezine 1 saat mesafede..her ne olursa olsun insanın kendi evi gibi olur mu isterse dağ başında olsun. Kendisi benim ailemde kalmıyor bize daha yakın yerde yaşadıkları için.. evli olmak istemediğin yerde istemediğin insanlarla birlikte olmak mı ????
eşiniz gitsin kalsın orada, sizde bir haftalığına göstermelik gidin alın çocuğunuzu da dönün evinize..
hatta gerekirse o kendi ailesinde siz kendi ailenizde takılın.
ki bence bu kadar uzun süre tatilde maddi imkanınız varsa en güzeli başbaşa tatil yapmak ucuz yolluda yapılabiliyor tatil istedikten sonra..

Ben evde kalıcam desem kıyametı koparır kendi de kalsa (kalmaz da)burnumdan getirir herhalde o denli ailesine düşkün.. etrafa bakıyorum insanlar karısıyla çocuğuyla geziyor tozuyor yada evlerinde mutlu mutlu geçiniyorlar .. böyle bir adamla neden evlendim diye düşünüyorum ama çocuk olduğu için de çıkmazdayım..
O kiyameti koparmadan siz koparin. Bu ne bencilliktir

Erkekler erkek taraflari cok bencil baska bir sey degil

oğlum ara sira gelin siz ailesiniz hayatiniza bakin diyeceklerine yuva yikma sebebi oluyorlar

kac tanesi tum tatilini kiz tarafinda tamamen gecirip hizmet ediyor

Back
X