Çekirdek aile olamama

Aynı durumdayız. Üstelik fazlam var.
Doğum yapali (sezeryan) 10 gün oldu. 2. gün başladı, ben ne zaman memleketime gidecem diye.....kaç gündür ağlıyorum, doğum yaptim bana yaptigina bak diye ama, degisen birşey yok.. Evliliğimiz de 13. yaz tatilimiz. Her yaz ve 15 tatil aynı seyler.
Yani bosuna bekleme huy değişmiyor.
Ben yanlız kv ipleri kopardım, bu nedenle tek gidiyor artık.
İşte bunlar artık kendi aile kurmanın bilincinde değiller maalesef. Eşi bırakıp annesine gitmek nedir ya. Keşke böyle tipler hiç evlenmese de anneleriyle doyasıya yaşasalar..

Merhaba..bazı erkekler neden evlendikleri zaman çekirdek aile olmanın bilincinde olamazlar da annelerinin dizinin dibinden ayrılmak istemezler..eşim de ben de öğretmenim ve 6 yıllık evliyiz.İnan'ın yaz tatillerinden ve 15 tatillerden nefret eder oldum. Ya ben tatilimi evde geçirmek istiyorum.. uzanmak, dinlenmek,istediğim zaman istediğim gibi davranmak istiyorum. Üstelik bir çocuğum var 5 yaşında ve evden çıkınca bütün düzen altüst oluyor..ben eve gidelim demesem belki 2 ayı burada geçirecek.. üstelik eşimin ailesini sevmiyorum hepsi yapmacık, çıkarcı, cimri ve bencil insanlar.. o kadar mutsuz ve sinirliyim ki.. bu sinirim ve mutsuzluğum hem yüzüme hem de eşime davranışlarıma yansıyor ondan da soğuyorum.. konuşmak bile gelmiyor içimden..burası yazlıkmış evde ne yapacakmışız kendi evimizde..yaşadığımız yer de Deniz yok ve şehir merkezi olmasa da şehir merkezine 1 saat mesafede..her ne olursa olsun insanın kendi evi gibi olur mu isterse dağ başında olsun. Kendisi benim ailemde kalmıyor bize daha yakın yerde yaşadıkları için.. evli olmak istemediğin yerde istemediğin insanlarla birlikte olmak mı ????
Tek basina gitsin ailesinde kalsin o zaman.sizde kendi ailenizde kalin yada kalmak istedgnz baska yer varsa orda kalin.devamli yan yana olmak zorunda degilsiniz

Ben evde kalıcam desem kıyametı koparır kendi de kalsa (kalmaz da)burnumdan getirir herhalde o denli ailesine düşkün.. etrafa bakıyorum insanlar karısıyla çocuğuyla geziyor tozuyor yada evlerinde mutlu mutlu geçiniyorlar .. böyle bir adamla neden evlendim diye düşünüyorum ama çocuk olduğu için de çıkmazdayım..
Evliliginde cok cddi sorunlar varsa niye cekiyosun ki ogretmensinde ayaklarinin ustunde duruyosun kolesi olmak zorunda degilsin ki

Ben evde kalıcam desem kıyametı koparır kendi de kalsa (kalmaz da)burnumdan getirir herhalde o denli ailesine düşkün.. etrafa bakıyorum insanlar karısıyla çocuğuyla geziyor tozuyor yada evlerinde mutlu mutlu geçiniyorlar .. böyle bir adamla neden evlendim diye düşünüyorum ama çocuk olduğu için de çıkmazdayım..
Yerinizde olsam tatil programı yapardım.
Tamam aile ziyareti de olabilir,özlüyordur ailesini ama gidipte tüm tatili orada geçirmek bencillik. Siz onun ailesiyle bu kadar uzun vakit gecirmek zorunda değilsiniz.

Yerinizde olsam tatil programı yapardım.
Tamam aile ziyareti de olabilir,özlüyordur ailesini ama gidipte tüm tatili orada geçirmek bencillik. Siz onun ailesiyle bu kadar uzun vakit gecirmek zorunda değilsiniz.
Zaten her sene tatile çıkarız ama geri kalan kısmın büyük çoğunluğunu burada geçirmek istiyor ben ise evimde. Annemlerde de kalıyırum ama o gelmiyor bana dokunan tarafı ben niye çocuk olduğu için burada kalmak zorunda kalıyorum..

Zaten her sene tatile çıkarız ama geri kalan kısmın büyük çoğunluğunu burada geçirmek istiyor ben ise evimde. Annemlerde de kalıyırum ama o gelmiyor bana dokunan tarafı ben niye çocuk olduğu için burada kalmak zorunda kalıyorum..
Çocuğu baba ile kısa süreliğine gonderin.
Ben öyle yapıyorum, yaz tatillerinde 1 haftalığına çocukları baba ile gönderiyorum. Ben de o ara tek takılıyorum, çok da iyi oluyor.

Tek basina gitsin ailesinde kalsin o zaman.sizde kendi ailenizde kalin yada kalmak istedgnz baska yer varsa orda kalin.devamli yan yana olmak zorunda degilsiniz
Zaten gidiyorum hep burada kalmıyorum ama ben gittiğim zaman o kalmıyor. Benim istediğim bir haafta birinde bir hafta birinde kalıp kendi kendimize tatil geçirmek

O kalmiyorsa sizde pek ala kalmayabilirsiniz onun ailesinde.
Hadi iki tarafa eşit mesafede durulsa idare edilir ama o sizin ailenizle vakit geçirmiyorken siz neden gunlerce kalmak zorunda olasınız ki.
Ben olsam gidip uzun süre kalmazdım.
Eşim birşey derse "canım sen gelip benim ailemle kalmıyorsun,bende doğal karşılıyor,ısrar etmiyorum,anlayış gösteriyorum,sende ısrar etme,benden bu kadar"der maksimum kalabileceğim gün sayısını belirler öyle giderdim. O gün dolduğunda da eşime sorardım geliyormusun diye,gelmiyorsa kendi bilir kusura bakmasın,alir çocuğumu evime giderdim.

Daha önceki konumuza baktım, anneniz çocuğa bakmak için yıl içinde sizde kaliyormus zaten, bu durumda eşiniz yazin annenizin yanında kalmak istememesi normal.

Bir yerde resti çekmemiz gerekiyor. Yoksa bı 30 sene daha böyle gider.

Sana birşey diyeyim mi bir cinnet krizi herşeyi çözer. Hiçbir şey yokmuş gibi yaşamayın, birgün patlayın, gerekirse blöf yapın. Bu adamlar kuzu gibi değil konuşarak halledemezsiniz.

Maalesefki bu sorun çoğu evliliklerde var mesela bizde tatile kendi çekirdek ailemle gidemıyorum dul kayınvalıdem ve bekar kaynım var bız nereye onlar oraya biz gitmessek onlarda gıtmıyo çünkü masrafların çogunu eşim karşılıyo kayınvalıdem anlayışlı naif bir insan olsa inanın sesimi çıkarmayacam ama cok huysuz geçimsiz biri geçen sene resti çektim annenlerle gıdersek ben gelmem dedim dolayısıyla gıdemedık eşim bensizde gıtmez napalım o zaman gıtmeyelım dedı tatıl yapamadım dıye bütün sene hayıflandı eşimede suç bulmuyorum çünkü arada kalıyor biz ayrı gıtcez dese bir daha asla konuşmaz kv.bunada gönlümüz razı olmuyo onların düşümmesı lazım ama nerdeee

Maalesefki bu sorun çoğu evliliklerde var mesela bizde tatile kendi çekirdek ailemle gidemıyorum dul kayınvalıdem ve bekar kaynım var bız nereye onlar oraya biz gitmessek onlarda gıtmıyo çünkü masrafların çogunu eşim karşılıyo kayınvalıdem anlayışlı naif bir insan olsa inanın sesimi çıkarmayacam ama cok huysuz geçimsiz biri geçen sene resti çektim annenlerle gıdersek ben gelmem dedim dolayısıyla gıdemedık eşim bensizde gıtmez napalım o zaman gıtmeyelım dedı tatıl yapamadım dıye bütün sene hayıflandı eşimede suç bulmuyorum çünkü arada kalıyor biz ayrı gıtcez dese bir daha asla konuşmaz kv.bunada gönlümüz razı olmuyo onların düşümmesı lazım ama nerdeee
Habersiz gidin

Habersiz gıtsek kesin duyar çünkü hergün ogluyla telde görüşüyo benim oğlumda babaannesine düşkündür onu cagırır sürekli anlar evde olmadıgımızı eşimde sagolsun çözüm olarak benim kendi arkadaşlarımla tatile gönderıyo bayanlar olarak gıdıyoruz iki masraf oluyo ama artık benimde kafamı dinlemem lazım

Habersiz gıtsek kesin duyar çünkü hergün ogluyla telde görüşüyo benim oğlumda babaannesine düşkündür onu cagırır sürekli anlar evde olmadıgımızı eşimde sagolsun çözüm olarak benim kendi arkadaşlarımla tatile gönderıyo bayanlar olarak gıdıyoruz iki masraf oluyo ama artık benimde kafamı dinlemem lazım

Haklisin. Geçen bizim sitede oldu böyle bir olay..
Kv den gizli tatile gitmisler, telefonları da açmamışlar. Kv de polisi aramış.. polis,112 ve itfaiye gelip eve balkondan girdi..kv haber alamıyor oğlundan diye..sonra anlaşıldı ki karı koca kv den gizli tatile gitmişler...

Esiniz cok bencilmis benim sonuna kadar haklisinz bence

Belli bir zaman beraber kalın , sonra isterse o kalsın sen evine dön. Eş ailesinde kalmak sıkıntı oluyor insan kendi düzenini özlüyor. Çok haklısın ama erkekler bunu idrak edemiyorlar

Back
X