Evet avukat olduğumdan olabilir. Rahatsız mi oldun. Saçma sapan komplo teorisi mi vereyim teyzeme ne dilersin.Herkes herşeyi çok biliyor maşallah.
Pardon o mesajı bana göbdermeli yazdınız sandim. Diğer üyeler gibi ama gac avukat seni gandiriyo modunda olduğunuzu düşündüm.Evet avukat olduğumdan olabilir. Rahatsız mi oldun. Saçma sapan komplo teorisi mi vereyim teyzeme ne dilersin.
Arkadaşlar ben çekişmeli dava açmıştım. Bir avukata başvurdum ona yaşadıklarımı apaçık anlattım. Her konuyu. Ondan sonra 150 bin liralık tazminat açtı. Yaklaşık 20 ya da 30 bin alırız demişti durumumu dinledikten sonra. Sonra karşı taraf anlaşmalı istiyordu benim tazminat istediğimi görünce eşim bile demek istemiyorum işte o şahsiyet o da saçma sapan nedenler sunarak 200 bin liralık karşı dava açmış. İlk duruşmaya çok az kaldı. Ben ilk duruşmada ne yapıcaz diye avukatın yanına gitmiştim. Kendisi benim ilk duruşmaya gelmeme gerek olmadığını asıl 2.duruşmanın önemli olduğunu söyledi. Bir de bana tazminat konusunda ağız değiştirdi bu kez yüzde ellinin üzerinde bir ihtimalle tazminat alırız diyor. Zaten pişman olduk bu avukatı seçmekle ama yapacak bir şey yok artık. Size sorum ben ilk duruşmaya gitmeli miyim? Tecrübeli olanlar cevap yazarsa sevinirim.
Anlıyorum ama belki mahkemenin hâkimi tayin oldu gitti geçici hakim atandı, dosyalar sarkıyor. Hemen kötü düsünmeyin, boşanma davası o kadar da komplike bir iş değil ama ortada ksuur ispatı gerektiren durumlar var. haliyle süreç uzar. Tazminat konusunda da karşı tarafın, karsi davası ve dosyaya sunduğu deliller kuvvetli olabilir.Burada bana ateş püsküren hukukçular olmuş lakin başta bana her şeyi çok net konuştu Kesin tazminat alırız dedi. Hatta bana Aralık ayı gibi dava biter demişti ben de inandım ne biliyim şimdi de yaza biter diyor. Bir dediği diğerini tutmuyor nasıl güveniyim
:))) Gönderdikten sonra öyle sanacağınızı tahmin ettim ama dedim nasılsa diğer yorumumu görünce anlar.Pardon o mesajı bana göbdermeli yazdınız sandim. Diğer üyeler gibi ama gac avukat seni gandiriyo modunda olduğunuzu düşündüm.
Yok ben yorumlara sinirlendim. Bilmeden etmeden kesin para almıştır da bilmemne. Ben burda avukatları savunacak değilim . Sonuçta her avukatın dürüst olacağına garanti veremem. Ama mahkemelerin işleyişi sizlerin sandığı gibi tıkır tıkır ilerlemiyor . Tahmininden geç duruşma günü verilmiştir , hakim değişmiştir , bir sürü aksilik olabilir . Karşı tarafın dilekçesinden sonra , tazminat konusunda fikri değişmiştir . Boşanma davasının nesinden karşı taraftan para alacak . Güvenmiyorsanız çalışmak zorunda değilsin . Hiç bir avukat size garanti veremez . Avukatın söylediği de yüzde yüz çıkmaz . Sonuçta hakim takdir ediyor . İlk duruşma konusunda da haklı . Gitmek isterseniz gidersiniz . Ancak gerek yok . Öyle hakim olayları filanda sözlü dinlemez . Size hiç birşey sormaz . Önemli olan tanıkların dinleneceği duruşma. O zaman bulunmalısınız . Çünkü tanıkların sizin gözünüzün içine bakarak yalan söylemesi zorlaşırBurada bana ateş püsküren hukukçular olmuş lakin başta bana her şeyi çok net konuştu Kesin tazminat alırız dedi. Hatta bana Aralık ayı gibi dava biter demişti ben de inandım ne biliyim şimdi de yaza biter diyor. Bir dediği diğerini tutmuyor nasıl güveniyim
Yok ben yorumlara sinirlendim. Bilmeden etmeden kesin para almıştır da bilmemne. Ben burda avukatları savunacak değilim . Sonuçta her avukatın dürüst olacağına garanti veremem. Ama mahkemelerin işleyişi sizlerin sandığı gibi tıkır tıkır ilerlemiyor . Tahmininden geç duruşma günü verilmiştir , hakim değişmiştir , bir sürü aksilik olabilir . Karşı tarafın dilekçesinden sonra , tazminat konusunda fikri değişmiştir . Boşanma davasının nesinden karşı taraftan para alacak . Güvenmiyorsanız çalışmak zorunda değilsin . Hiç bir avukat size garanti veremez . Avukatın söylediği de yüzde yüz çıkmaz . Sonuçta hakim takdir ediyor . İlk duruşma konusunda da haklı . Gitmek isterseniz gidersiniz . Ancak gerek yok . Öyle hakim olayları filanda sözlü dinlemez . Size hiç birşey sormaz . Önemli olan tanıkların dinleneceği duruşma. O zaman bulunmalısınız . Çünkü tanıkların sizin gözünüzün içine bakarak yalan söylemesi zorlaşır
Niye tazminat işine girdiniz ki? Gereksiz yere uzatmış oldunuz, aklınıza kurt da düşmüş.
Bile bile siz lades dediniz bunu biliyorsunuz. Burada insanlar size evlenmeyin dedi, dinlemediniz.
Şimdi de bir başka yanlış... Durduk yere sinir harbi, acabalar, şüpheler açtınız başınıza. Karşı tarafın da eli armut toplamamış. Kazanırsa ne yapacağınızı düşündünüz mü?
Burada bana ateş püsküren hukukçular olmuş lakin başta bana her şeyi çok net konuştu Kesin tazminat alırız dedi. Hatta bana Aralık ayı gibi dava biter demişti ben de inandım ne biliyim şimdi de yaza biter diyor. Bir dediği diğerini tutmuyor nasıl güveniyim
Merhaba davanız ne oldu acaba bende boşanma aşamasındayımBurada bana ateş püsküren hukukçular olmuş lakin başta bana her şeyi çok net konuştu Kesin tazminat alırız dedi. Hatta bana Aralık ayı gibi dava biter demişti ben de inandım ne biliyim şimdi de yaza biter diyor. Bir dediği diğerini tutmuyor nasıl güveniyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?