Çekişmeli boşanma davası ile boşanan var mı?

Bu arada çocuk büyüdükçe nafaka miktarlarının yenilenmesini isteyebilirsiniz, zira doğan bebekle okul masrafı olam çocuğun masrafı aynı değil. Bu konuda avukatınıza danışın, en güncel bilgiyi verecektir, bizim bilgimiz kısıtlı.

N kere avukatınıza danışın dedim zira sizin dava sürecinde doğru davranmanız epey avantaj sağlıyor, eşinizi epey eksik gördüm o konuda.

Evet darp raporum var davami açtım maddi manevi tazminat ziynet nafaka hepsini talep ettik. Zaten o kaçacam olayı bile yalanmış o gün avukat tutmus avukatı benim avukatimi aramış dava sonucunda bir şeyler çıkar belli bir orta yol bulamaz miyiz vs demiş. Biz teklifimizi yaptık ama dönüş yapmamışlar eş kişisi bana yalvar yakar şu an ama kararım kesin dönüşüm yok. Benim uzaklaştırma kararım vardı zaten kendisi de benim için uzaklaştırma almış. Ortak mal mülk bir şeyimiz yok.

Evet evet avukatım hepsi hakkında bilgi verdi. Elimizden gelen her şeyi yapacağız bu süreçte.

Merhabalar çekişmeli boşanma davası açıp eşinden ayrılan var mı? Birkaç soru sormak istiyorum.
Çekişmeli başladı, anlaşmalı bitti. Bilmem benim size bir faydam olur mu? Çünkü ben hiçbir şey istemeden sadece anlaşsın diye kabul ettim.

Ahahah şu karşı uzaklaştırma kararı da hep mi yapılıyor erkekler tarafından :)
Benim de başıma gelmişti, adamdan kurtulayım diye uzaklaştırma alıyorum, hopp iki gün sonra polis arıyor kediboçi hanım hakkınızda karar var gelin karakola imza atın diye :)

Ah ah neler çektim ya bu çirkef heriften kurtulmak için, neler. Umarım siz kolayca kurtulursunuz.

Çekişmeli başladı, anlaşmalı bitti. Bilmem benim size bir faydam olur mu? Çünkü ben hiçbir şey istemeden sadece anlaşsın diye kabul ettim.
Hiçbir şey istemesem yine aynısını yapar mıydı bilmiyorum evlilik sürecinde birçok kez ayrılmayı teklif ettim kabul etmiyordu.

Utanmıyorlar mi acaba uzaklaştırma alırken merak ediyorum. :)

Hiçbir şey istemesem yine aynısını yapar mıydı bilmiyorum evlilik sürecinde birçok kez ayrılmayı teklif ettim kabul etmiyordu.

Utanmıyorlar mi acaba uzaklaştırma alırken merak ediyorum. :)
Ben ilk seneden istedim boşanmayı, ikinci evliliğim olduğu için beni boşanmaya meraklı olmakla suçlamıştı, sanki annesi değildi bana apartmanlarda ikinci el karııı diye bağıran. Ah ne çirkef aileyi bebeğim küçük diye çektim, alttan altım hep annem aman kızım sen iyi ol dedi diye. O kadar direndi ki boşanmamak için. Annemlerin yaşadığı köyün muhtarının bile telefonunu nerden buldu ise bulup aramış adamı. Ne söyledi gerçekten bilmiyorum. Adamı da tanımıyorum bu arada. Rezilller! Oysaki karnım burnumda iken sırf eziyet olsun diye bu çocuğu doğur seni boşayacağım diyen, ilk boşanmayı ağzına alan oydu.
-----
Ahahah valla ben de çok merak ettim, erkek adamsın ne uzaklaştırması demiyorlar polisler her halde. Ama polisler de artık profesyonel olmuşlar, çok yardımcı olmuşlardı bana, sayelerinde gittim darp raporu almıştım hiç aklımda yokken. Hakkında kamu davası bile açıldı ama ben çocuğum etkilenmesin diye savunma yapmadım diye beraat etti. Savunma dilekçesine kediboçi xx ilacı kullanan, psikolojik sorunları olan ve alkolik bir kadındır demiş. Gerçekten bir zamanlar bu iğrenç adamı sevip bir de baba yaptığıma inanamıyorum...

İnşallah karşı dava açıp iğrenç iftiralar atmaz, kolayca boşanırsınız. Umarım anlaşmalıya ikna olur da kurtulursun kısa zamanda.
Uzun süren davalar da çok yıpratıyor insanı. Ben şahsen üç ay sonra o adamın soyadından kurtulduğum için kuş gibi hafiflemiştim, tüm yaşattıklarına rağmen. Dokuz ay oldu ayrıldığımızı yeni yeni kabulleniyor, eli ayağı kesildi kapımdan..

Kendileri yetmiyor gibi bide ailelerinin sıkıntısı var evet bir de zorda kalınca ne kadar kolay yalan söylüyorlar değil mi. İnsan o zaman ne kadar doğru bir karar verdiğini anlıyor. Yasadiklariniza çok benzer şeyler yaşıyorum gibi hissettim sürekli beni suçluyor ailesi de kendisi de bana ne mesajlar atıyor sonra da kardeşimi arıyorlar arkadaşlarımın telini bulup arıyorlar sen konuş da yumuşasin bu evlilik bitmesin vs diye
Her seyi bekliyorum avukatima da söyledim her türlü iftira atabilirler dedim. Allaha çok şükür ki hiçbir korkum yok.

Özel bi soru olmazsa eğer bebeğiniz var anladığım kadarıyla bebeği görüyor mu bu sebeple iletisiminiz var mı?

Ailesi düzgün adam bunları yapar mı? Sorunun kaynağı orası zaten.
Benim eşim gizli narsist idi canım, yani hala öyle de Eski eşim yani :)..
Bu tipler asla sorumluluk almaz, hataları olduğunu kabul etmez, sana tokat atar sen attirdin der, aldatır senin yüzünden der.
Benim ex bana bir defasında markette bir kadının onu çok beğenip telefonunu almak istediğini ama benim yüzümden çekinip veremediğini söylemişti, densiz mal ! :))))

Evet bizim bir kızımız var, haftada bir alıyor birkaç saat bazen hiç almıyor, biraz gezdiriyor cebine yüz tl koyup gönderiyor. Beş kuruşluk bir katkısı yok kızımın masraflarına, işte bende maddi manevi sıkıntı yaşayınca nafaka davası açtım. Davayı kazanırım nafakayı alirsam bunun acısını kızımdan da çıkarabilir, çünkü geçmişte ona bile ters yapmışligi var ve kızımı yalnız büyüyeceğim gibi.
Ileride soyadı davasını da açacağım böyle yapınca...

Kesinlikle aileden geliyor en çok annelerinden etkileniyorlar ben evlenmeden önce narsist nedir ya da insanın gerçek yüzü nasıl görülür bunları hiç bilmezdim. Evlenip aynı evin içine girince aman yarabbi diyor insan
Haksızlık etmicem iyi günüm de oldu. Ama şöyle oturup da gizli veya açık olarak yaptığı şeyleri düşününce tüylerim ürperiyor.
Sizin eski eşiniz de ağır sorunları olan bi insan anlattiklariniza bakılırsa. Rabbim kötü insanlardan hepimizi korusun.

Narsist olduğunu bir buçuk senedir biliyorum.
Iyi ki öğrendim çünkü düşün düşün kafayı yiyecektim.
Meğer bizim dengesiz hastaymış. Bizim de iyi günlerimiz oldu olmaz olur mu? Ben onun bebikosu idim sonra k*hoe kadın oldum durup dururken. Ailesinde de şizofreni varmış, umarım kızım etkilenmez.
Rabbim kötü insanlara karşı gözümüzü açsın, benim dileğim bu. Biraz kendimize değer versek bunlar yani bu kadarı başımıza gelmezdi, en azından kendi adima konuşayım.

Öğrenene kadar siz de hatayı hep kendinizde aradınız galiba. Böyle insanlar maalesef insanı hasta ediyor önce ruhen sonra bedenen rabbim bizi ve evlatlarımızı korusun.

Öğrenene kadar siz de hatayı hep kendinizde aradınız galiba. Böyle insanlar maalesef insanı hasta ediyor önce ruhen sonra bedenen rabbim bizi ve evlatlarımızı korusun.
Evet, hatayi kendimde aramaktan ziyade neden on gün iyi yirmi gün kötü bir türlü anlam veremiyordum.
Mideme vurdu, bir süre yemek yiyemedim. En son agrisina dayanamayıp tek başıma gittim hastaneye. Serum taktılar.
Ve o evde yeğeni ile çay içip çekirdek citliyordu.o zaman dedim ki kizim bu nasıl evlilik, uğraşma dedim boşanmak için adım attım, ve aylar sonra davayı açtım.
Beni neden yalnız bıraktın hastanede deyince diyor ki sende beni Kadıköy de öylece bırakıp gittin. Ulan insan düşmanını öyle bırakmaz bi başına acilde, oha!
Vah vah 38 yaşında adam bı başına kalmış ( biz evliliğimiz kurtaralım diye buluştuk o ilk cümlede anan şöyle baban böyle, bende simirlenip masadan kalktım, arabama atlayıp sen otobüs ile dön dedim, suçum buydu:)))
Birde böyle kadın gibi pis piş istiyordu.

Oeeeh ne çektim be :))

peki çekişmeli dava sürecnde tanık vs ye ihtiyacınz oldu mu?bir de o süreçte çocuğun velayeti ve nafakası ne oldu

Rabbim bundan sonraki hayatlarımızı güzel etsin inşallah

peki çekişmeli dava sürecnde tanık vs ye ihtiyacınz oldu mu?bir de o süreçte çocuğun velayeti ve nafakası ne oldu
Tabiki, hakim tanık listesi istiyor zaten. Tanıklar dinlendi ama dava başında ve ortasında bulunan hakimin yer değişikliği sebebiyle yeni gelen hakim dosyayı doğru düzgün incelemeden karar verdi.

Davayı açtığım günün ertesi hemen dosya incelendi ve nafaka bağlandı. Çocuklar benim yanımdaydı ve velayette en son bana verildi yine.

Merhabalar, bende açtım çekişmeli boşanma davası benimde dosya incelendi gözüküyor ama nafaka için avukatım ilk duruşmayı beklememiz gerekiyor dedi. Bebeğim olduğu için bende hemen bağlansın istiyorum ama maalesef bekliyorum hala. Sizin ki nasıl öyle oldu acaba ?

Merhaba, Allah yardımcınız olsun
Ben uzaklaştırma kararı ile açtım davayı. Belkide o yüzden hemen oldu.
Yine de mağdur olmamak için tekrar bi görüşün avukatınız ile.

dava sonuçlanana kadar çocuklar resmi olarak sende miydi
tanıklar kimle oluyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…