Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşiniz mi boşanmak istemiyor.Yoksa yeni mi evlisiniz ?Merhabalar çekişmeli boşanma davası açıp eşinden ayrılan var mı? Birkaç soru sormak istiyorum.
Her ikisi de. Ben çekişmeli dava açtım. ağır kusurları var. Fakat ortadan kaybolacagini kaçacağıni söylüyor bana avukata sordum mahkemeye gelmemesi bizim yararimiza ama işten çıkarsa alacaklarimizi alamayız dedi. Böyle bir durum başından geçen var mı diye merak ettim.Eşiniz mi boşanmak istemiyor.Yoksa yeni mi evlisiniz ?
Ne kadar süredir devam ediyor acaba? Bir de sadece boşanma davası mi ziynet veya tazminat davanız da var mı?Devam eden davam var. Henüz boşanamadım
Avukatınız doğru söylemiş gelmemesi sizin yararınıza olur... Bir yakınım çekişmeli boşanma davası açtı... Kağıtların hiç birine cevap vermemiş eşi aynı zamanda hiç bir duruşmaya katılmamış... Mahkeme şahitleri 2.duruşmada dinlemiş... Daha sonra 3.duruşmada boşamış... Eşi kusurlu görülmüş. Boşanma davası bittikten sonra tazminat ve ziynet eşyaları için ayrı dava açmış tanıdığım şuan onun mahkemesi sürüyor... Sizin anlattıklarınıza bakılırsa aynı durumu yaşıyorsunuz.Her ikisi de. Ben çekişmeli dava açtım. ağır kusurları var. Fakat ortadan kaybolacagini kaçacağıni söylüyor bana avukata sordum mahkemeye gelmemesi bizim yararimiza ama işten çıkarsa alacaklarimizi alamayız dedi. Böyle bir durum başından geçen var mı diye merak ettim.
Aynen ben de ziynet ve tazminat davası da açtım. Şu an hamileyim büyük ihtimalle mahkeme sürecinde bebegim doğacak ayrıca ona da nafaka verecek. Şahıs bana dosyayı gördüğünü mesaj atmış bunları gördüğü için ve ödememek için kaçacak büyük ihtimalAvukatınız doğru söylemiş gelmemesi sizin yararınıza olur... Bir yakınım çekişmeli boşanma davası açtı... Kağıtların hiç birine cevap vermemiş eşi aynı zamanda hiç bir duruşmaya katılmamış... Mahkeme şahitleri 2.duruşmada dinlemiş... Daha sonra 3.duruşmada boşamış... Eşi kusurlu görülmüş. Boşanma davası bittikten sonra tazminat ve ziynet eşyaları için ayrı dava açmış tanıdığım şuan onun mahkemesi sürüyor... Sizin anlattıklarınıza bakılırsa aynı durumu yaşıyorsunuz.
Eninde sonunda o nafakayı sizi ödemek zorunda... Yoksa ceza yer.Aynen ben de ziynet ve tazminat davası da açtım. Şu an hamileyim büyük ihtimalle mahkeme sürecinde bebegim doğacak ayrıca ona da nafaka verecek. Şahıs bana dosyayı gördüğünü mesaj atmış bunları gördüğü için ve ödememek için kaçacak büyük ihtimal![]()
Aynen ben de ziynet ve tazminat davası da açtım. Şu an hamileyim büyük ihtimalle mahkeme sürecinde bebegim doğacak ayrıca ona da nafaka verecek. Şahıs bana dosyayı gördüğünü mesaj atmış bunları gördüğü için ve ödememek için kaçacak büyük ihtimal![]()
Var evet benim:)))Merhabalar çekişmeli boşanma davası açıp eşinden ayrılan var mı? Birkaç soru sormak istiyorum.
Evet onları da talep edicezSadece nafaka degil, dogum giderlerinide talep edebilirsiniz. Bunu avukatiniza sorun
1.5 yıldır devam ediyordu, dün son duruşma oldu ve karar verildi şükürler olsun. Boşanma ile talep ettiğim maddi ve manevi tazminat talebimi ve karşı tarafın benden istediği 'manevi tazminat' talebini reddetti hakim.Ne kadar süredir devam ediyor acaba? Bir de sadece boşanma davası mi ziynet veya tazminat davanız da var mı?
İstediği yere kaçsın. Nafaka bağlandığı andan itibaren ödememesi durumunda en geç 3er aylık süreler ile ceza davası açarsınız.Aynen ben de ziynet ve tazminat davası da açtım. Şu an hamileyim büyük ihtimalle mahkeme sürecinde bebegim doğacak ayrıca ona da nafaka verecek. Şahıs bana dosyayı gördüğünü mesaj atmış bunları gördüğü için ve ödememek için kaçacak büyük ihtimal![]()
Çok şükür kurtulmuşsunuz inşallah hakkınız olan her seyi de alırsınız.1.5 yıldır devam ediyordu, dün son duruşma oldu ve karar verildi şükürler olsun. Boşanma ile talep ettiğim maddi ve manevi tazminat talebimi ve karşı tarafın benden istediği 'manevi tazminat' talebini reddetti hakim.
Mal rejimi davası da var, ona henüz başlanamadı. Mal rejiminin içinde düğünde takılan altınlarım ve tazminat talebim var.
AminÇok şükür kurtulmuşsunuz inşallah hakkınız olan her seyi de alırsınız.
avukat tuttumus galiba benim eşim
Avukatım aradi geçenlerde karşı tarafın avukatı aradi dedi. Makul bir orta yol bulabilir miyiz falan demiş.
Benim tek çekincem şu an hamile olmam. Çalışabilsem hiç gereği yok ama bebegim olacak masrafı vs babam ben hallederim diyor ama kimseye yük olmak istemiyorum o yüzden istiyorum nafakayi![]()
Nafaka ziynet ve tazminat vazgeçmek istemiyorum özellikle ziynet ve tazminattan çünkü hepsi hakkım. 1 yılda beni insanlıktan çıkarttılar el birliğiyleAminçok sağolun.
Bebeğiniz için mutlaka isteyin, vazgeçmeyin. Orta yolda mutlaka nafaka olsun. Okuduğu sürece de nafaka ödemek zorunda evladı için.
Şiddet gördüm. evlilik boyunca da çok ağır kusurları oldu bana karşı hep sabretmeye çalıştım düzelir dedim aslında düzeltmeye de çabaladı biraz ama beceremedi. En son hamile halimle şiddet uygulayinca bu kararı aldım.14 haftalık hamileymişsiniz şok bir durum mu öğrendiniz hamilelikte cok yeni çünkü