Çekismeli Boşanma

Rapunzelea

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
926
414
53
Kizlar lutfen başina gelen ya da bilgisi olan varsa yazsin....
Ablam 1 yildir evliydi. Universte mezunu ve cocuk lise mezunuydu.Severek evlendiler. Cocuk ufak seylerden asiri sinirlenen ve sinirini kontrol edemeyen bir piskopat. Uzakta olduklari icin ve ablam anlatmadigi icin hic biseyden haberimiz olmadi ablama siddet uyguluyormus.1 yilda 7,8 tokat atmis ve hakaretleri var. Asiri kiskanc normal olmayanindan disariya bile tek cikarmayan ,surekli kiyafetine karisan biri. Ablam aglayarak her seyi anlatti bi gun
Bunlardan bi sekilde haberimiz oldu ve bosanma davasi actik. Karsi taraf herseyi inkar etti ve bosanmak istemedigini soyledi. Delil yetersizliginden mahkeme reddedildi. Simdi ise bakti ablam ikna olmuyor tazminat davasi acmis ve yine herseyi reddederek kendini magdur gostererek .ne yapmamiz lazim boyle bi olay yasayan var mi ??
Magdur olan biziz ve yipratilan taraf ama karsi taraf siddeti ,hakareti her seyi inkar ediyor bu durumda ne yapilir .

Darp raporu hiç almamış mı ?
Bir de çocuk var mı ?
Eğer çok yıpratıcı bir süreç olacaksa ben istemezdim çekişmeli boşanmak.
Allah kahretsin o pisliği.
Darp raporu var ama pek ışe yaramadi delil yetersizliginden makeme reddedildi :( cocuk yok cok sukur bundan sonra ne olacak :(

Ablanıza size ailenize çok üzüldüm. Kötü insanlarla uğraşmak çok zor. Kötülerde her yol var. Madem öfke kontrol sorunun var. böyle birisin evlilik senin neyine. Ama bir de evlenirler . Başkaları yapıyor onlar da evlenir hiç kaçırmazlar . hayatları boyunca hep suçlu başkalarıdır o yüzden kendilerindeki sorunu hiçbirzaman görmezler.
İyi bir Avukat tutun. ( eğer imkanınız varsa )
Size hukuki yardım lazım. Biz sizi yanlış yönlendirmeyelim.
Herzaman en iyi çözüm anlaşmalı boşanma. Karşı tarafı İkna etseniz. Ablanız bir zarar görmesin.

İyi bir avukat bulun karşı mahkeme açsın tekrar ,darp raporu vs varken hakim mi tanıdıktı acaba ?

Birincisi tekrar dava acin. Iyi bir avukat bulun. Darp raporu ve mesajlarla dava red edilemez.
Ikincisi uc yil ayri kalinirsa tek celsede bosaniliyor.
Ilk yapmaniz gereken bir avukat bulun. Ortada yanlis bir seyler var.

Canım geçmiş olsun ablana destek olman çok güzel durum varsa avk tutun yoksa adliye den baro dan avukat talep edin ücretsiz ama bunun şartlar var Durumu olmayacak gbi neyse benm altın herşey erkek taraf daydı bnm şahit yokdu onlar bizde değil altın dediler inkar ettiler ama bn kazandım bunları hakim düşünsün siz avk görüşün ama iyi avk olsun

Canım geçmiş olsun ablana destek olman çok güzel durum varsa avk tutun yoksa adliye den baro dan avukat talep edin ücretsiz ama bunun şartlar var Durumu olmayacak gbi neyse benm altın herşey erkek taraf daydı bnm şahit yokdu onlar bizde değil altın dediler inkar ettiler ama bn kazandım bunları hakim düşünsün siz avk görüşün ama iyi avk olsun
Sizin adınıza çok sevindim benimde şuan davam devam ediyor size özel mesaj atacaktım bir şeyler danışmak için ama atamadım

Mesajlar tabiki işe yarar, ablaniz mesajlarla itiraf ettirmeye çalışsın
Basta ikna etmeye calisti o mesajlar duruyor bi daha yapmicam diyerek ikna olmayinca kendini temize cekmeye calisip tazminat acmis ve isinden dolayi temize cikmaya calisiyor

Biz basta acemilik tutmadik avukatsizda olur diye dusunduk dava actik karsi taraf avukat tutup herseyi inkar etti. Ve seviyorum karimi bosanmak istemiyorum dedi. Biz sadece dilekce verdik delilde yazilmasi lazimmis dilekcede belirtmedik bilmiyoduk mahkemede de delil yetersizligi diye reddedildi

Temiz edilme zamanları var kapıt sonda yazar karara bilmem kaç güne karşı temiz edilebiliyr hemen kapanöaz dava avk görüşmnz lazım
Biz basta acemilik tutmadik avukatsizda olur diye dusunduk dava actik karsi taraf avukat tutup herseyi inkar etti. Ve seviyorum karimi bosanmak istemiyorum dedi. Biz sadece dilekce verdik delilde yazilmasi lazimmis dilekcede belirtmedik bilmiyoduk mahkemede de delil yetersizligi diye reddedildi
[/QUOT

Darp raporu varmış ablanızın neye nazaran mahkeme reddetti bu çok önemli
Allah yardımcınız olsun
Avukat tutmadik avukatsizda olur dedik dilekcede sadece olanlari anlattik ve bosanmak istedigini yazdi. Delillerde yazilmasi gerekiyormus mahkeme sadece dilekceye bakti ve reddetti

Back
X