- 12 Eylül 2018
- 156
- 215
- 18
- Konu Sahibi Karmasiktt
-
Kapı kilidini değiştirmek suç.
Bence bunu avukata danışın.
Tazminat bile alabilirsiniz.
Yeni evlisiniz sanırım çocuk yok. Ortada paylaşılamayan büyük.bir mal yoksa anlaşmalı mantikli
okurken şok oldum. olur da pişman olursa sakın affetmeyin o kadar diyorum!!!İki gün sonra eve geldiğimde camda koca bir kiralık yazisi,
Velhasıl az önce mesaj attı kapının kilidini değiştirecekmis. Kalan eşyalarini toplarsin dedi. Bu adamla hiç muhatap olmadan anlaşmalı mı boşanmali yoksa diğer türlü mu yapmalı. O kadar sinirliyim ki nasıl böyle rezil bir insanla evlendim bilmiyorum
Aynı fikirdeyim bir an önce kurtulmak için tüm haklarımdan vazgeçip anlaşmalı boşandım ama şimdiki aklım olsa haklarımı söke söke alır öyle boşanırdım en azından hayatımı mahvetmiş olmasının cezasını almış olurdu. Boşanmak isteyen taraf, anlaşmalı boşanmada diğer tarafın taleplerini kabul etmek zorunda konu sahibi haklarınızı talep ederek anlaşmalı boşanın K KarmasikttAvukata danış bütün haklarını almadan sakın boşanma. Tabi ki anlaşmalı boşanmak senin psikolojik sağlığın açısından daha iyi ama bitsin diye de hiç bir hakkından feragat etme...
hakkini soke soke alKızlar durumumu biliyorsunuz kısaca özet geçiyorum. Eş kişisi anneci. Annesine gik çıkaramıyor beni ezmeye çalışıyor. Nişan döneminde de çok üzdüler beni. Annesi evimde de söz sahibi olmaya çalıştı. En son emrivaki davet etti gitmedim diye telefonda eşime ne dediyse eşyalarini topladı eşim. Bloftu. Barışır gibi olduk meğer anneme tek başına git deyip özür olarak beni yollama niyeti varmış. Her türlü boyun egdirmeye çalıştı. kavga ettik bulduğun çözüm bu mu dedim. İki gün sonra eve geldiğimde camda koca bir kiralık yazisi, degismeni çok bekledim ama degismedin herkes yoluna yazmış. O gece eşyalarımin bir kısmını toplayıp aileme gittim. Dün yine mesaj attı annesiyle iyi gecinecekmisim kv beni seviyormuş (tabi eminim) yoksa avukatla görüşmüş iki taraf da razıysa 2 dk da bitermis bu kafadaki insanla yapamazmis Benim kimseye dusmanligim yok senin şartın dusmanlik beslememekse benimki de şartım var dedim. Fazla ayrintiya girmiyorum uzamasın. Velhasıl az önce mesaj attı kapının kilidini değiştirecekmis. Kalan eşyalarini toplarsin dedi. Bu adamla hiç muhatap olmadan anlaşmalı mı boşanmali yoksa diğer türlü mu yapmalı. O kadar sinirliyim ki nasıl böyle rezil bir insanla evlendim bilmiyorum
Sizin eşiniz de psikotik şizofreni gibi rahatsızlık vardı değil mi avukatınıza sorun aldatıldığınza dair tazminat davası açabilir misniz
Allah yardımcınız olsunYok bu eş kisisi bana sizofren demişti sebep kaynana ile ilgili sotledigim seyler örnek: beni özellikle esimin evde olduğu saatte arıyor. Kaybana bakiyor ki tel u acmiyorum saniyesinde oğlunu arıyor "bak yanında tel çaldıysa açmadığı kisi benim, benim tel umu açmıyor karin"izlenimi vermek. Kaç kere oldu. Bunu söylediğimde, annen nişanı attırmak için bir sürü şey yaptı hiçbirinden haberin yok dedim hepsi senden gizli tabii ki gözüne mi sokacakti dedim Sen şizofrensin dedi her olayda seni seviyor sen ona dusmanlik besliyorsun dedi hatası bile olsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?