Cekmeceler

Samire tmv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
4.501
3.065
133
Slm herkese aslinda konunun yeri burasi olmayabilir fakat sizin fikirlerinizi merak ediyorum 14 aylik kizim var tum cekmeceleri dolapları aciyor iclerinde zararli kirilacak seyler var cekmeceleri bantlasam daha kötü mu olur actirmasam dikkat eksikligi olabiliyormus sizler neler yapiyorsunuz

Alt çekmecelerde tehlikeli hiç birşeyim olmadı kızlarım küçükken.

Deterjanlar hep üst dolaplardaydı mutfakta.

Alt raf ve çekmeceler genelde plastik şeyler. Üsttekiler cam, porselen...

Geçici bir dönem böyle.

Eger mumkunse cekmeceleri birbirine lastik ile baglayabilirsiniz (tutacaklari arasina lastik takarak). Ben yegenlerim icin uyguluyorum. Henuz tekbaslarina acamadilar (23 ve 17 ayliklar)..

aslında kesfetme duygusunu oğrenmelerı ıcın gereklıymıs bu...bende mutfak alt cekmecelerımı bulaşık sungerı,mutfak havlusu gbı urunler koydum ona zarar vermeyecekler seyler....dıgerlerı hep yukarılarda.....
ama yok açılmasın dıyorsanız aparatlar satılıyo çekmecelerı bebeklerın açmamaları ıcın

Kızımda çocuk kilidi kullandım.
O minik parmakları sıkışabilir.
Çocuk kilidi gerçekten kullanışlı oluyor.

Merhaba ,
IKEA ' da çekmece ve dolaplar için çocuk kilidi var. ( adı patrull olarak geçiyor )
Kendileri açamıyor, klipsli .
Bu dönemi atlatana kadar size yardımcı olur.
Bütün arkadaşlarım bunu kullanıyor.

Eklentiler

• 20400070.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 143
  • indir.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 136

http://www.hepsiburada.com/elybaby-mini-cok-amacli-kilit-2-li-krem-p-AILEYO5064

bu tarz çekmece için dolap kapıları için bebek koruyu kilitler var. bir arkadaşımın evinde vardı. bence onları deneyin. en azından bir süre.

Hmm o iyi fikir olabilir bakiyim bi bulabilirsem her cekmeceye ulaşıyor

Merhaba ,
IKEA ' da çekmece ve dolaplar için çocuk kilidi var. ( adı patrull olarak geçiyor )
Kendileri açamıyor, klipsli .
Bu dönemi atlatana kadar size yardımcı olur.
Bütün arkadaşlarım bunu kullanıyor.
Hmm teşekkür ederim bi bakiyim

Bizimki yeni yeni emekliyor, bende çocuk güvenlik kilidi almayı düşünüyorum.
Yürümeye başlayıncaya kadar alırım inşallah

Cocuklar o cekmeceleri cok merak ediyor.oralara cocuga zarar vermeyen seyleri alt cekmecelere koyabilirsin.hem cocuk oynar farklilik olur cocuk icin.
Deterjanlari,cakmaklari, bicaklari ,cam bardaklari filan yukseklere koy.
Birak geri sehleri doksun sacsin oynasin

Bende onu istiyorum ama her tarafta var birseyler simdi hepsini kaldirirsam yukariya evin düzeni bozulacak

Her yere almam tabi mutfakta zaten kıracağı şeyler yok alt kısımda
Ben tv ünitemi iptal ettim , konsolun üstüne tv koyuyorum ( çok eşya sevmem )
Konsolun içine bari bişeyler sığıyo dedim, porselenleri oraya doldurdum
Şimdi çocuk olunca oraya 2 adet güvenlik kilidi takacağım

Çekmece dolap kilitleri var onlardan alın.

ben bantladım ama o bandı anlık söktü. bu defa bandı ağzına almaya başladı.. sonunda kaldırabildiğim çekmeceli dolapları kaldırdım. kaldıramadıklarımın da içine bişey koymadım ve kulplarını söktüm.. bırak açsın zamanla açmaması gerektiğini öğreniyor.. ama içine zarar verecek şeyler koyma.. hatta aparatlar var çekmece dolap için açmasını engelliyor.. gelişimine de zararı olmaz..

Bence kilit filan vursan merakını körüklersin. Benim kızım ilk zamanlar açıp bakıyordu sonra da hiç umursamadı. Misafirlikte de dolapları karıştırmazdı. Size tavsiyem çekmeceleri bir süre boş kullanmanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…