- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Slm herkese aslinda konunun yeri burasi olmayabilir fakat sizin fikirlerinizi merak ediyorum 14 aylik kizim var tum cekmeceleri dolapları aciyor iclerinde zararli kirilacak seyler var cekmeceleri bantlasam daha kötü mu olur actirmasam dikkat eksikligi olabiliyormus sizler neler yapiyorsunuz
O zamanda actirmak icin ağlıyorEger mumkunse cekmeceleri birbirine lastik ile baglayabilirsiniz (tutacaklari arasina lastik takarak). Ben yegenlerim icin uyguluyorum. Henuz tekbaslarina acamadilar (23 ve 17 ayliklar)..
Slm herkese aslinda konunun yeri burasi olmayabilir fakat sizin fikirlerinizi merak ediyorum 14 aylik kizim var tum cekmeceleri dolapları aciyor iclerinde zararli kirilacak seyler var cekmeceleri bantlasam daha kötü mu olur actirmasam dikkat eksikligi olabiliyormus sizler neler yapiyorsunuz
Hmm o iyi fikir olabilir bakiyim bi bulabilirsem her cekmeceye ulaşıyoraslında kesfetme duygusunu oğrenmelerı ıcın gereklıymıs bu...bende mutfak alt cekmecelerımı bulaşık sungerı,mutfak havlusu gbı urunler koydum ona zarar vermeyecekler seyler....dıgerlerı hep yukarılarda.....
ama yok açılmasın dıyorsanız aparatlar satılıyo çekmecelerı bebeklerın açmamaları ıcın
Hmm teşekkür ederim bi bakiyimMerhaba ,
IKEA ' da çekmece ve dolaplar için çocuk kilidi var. ( adı patrull olarak geçiyor )
Kendileri açamıyor, klipsli .
Bu dönemi atlatana kadar size yardımcı olur.
Bütün arkadaşlarım bunu kullanıyor.
Evet ondan haberim yoktu bende aliyim saglikla buyutmeyi nasip etsin hz.AllahBizimki yeni yeni emekliyor, bende çocuk güvenlik kilidi almayı düşünüyorum.
Yürümeye başlayıncaya kadar alırım inşallah
Bende onu istiyorum ama her tarafta var birseyler simdi hepsini kaldirirsam yukariya evin düzeni bozulacakCocuklar o cekmeceleri cok merak ediyor.oralara cocuga zarar vermeyen seyleri alt cekmecelere koyabilirsin.hem cocuk oynar farklilik olur cocuk icin.
Deterjanlari,cakmaklari, bicaklari ,cam bardaklari filan yukseklere koy.
Birak geri sehleri doksun sacsin oynasin
Amin cümlemize inşallah, teşekkürlerEvet ondan haberim yoktu bende aliyim saglikla buyutmeyi nasip etsin hz.Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?