• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cektıgınız dertler sızın hayatınızı,görüsünüzü nasıl etkıledı ?

Bağlanmamayı öğretti...
Hiç birşey hiçkimse benle olmayacak sonsuza kadar bu yüzden hiö brişeye bağlanmıyorum benimişçesine.

Ağlamayı öğretii...
Doya doya ağlıyorum uzun gecelerde

Yalnızlığı öğretii...
Korkmuyorum terkedilmekten

Birde ağlarken gülmeyi öğretii...
Şimdi kimse anlamıyor halimden

ben en cok bır seye baglanmamam gerektıgını ogrendım bı erkege mesela her an her sey degısebılıyo her sey orta duzeyde olması gereklı oldugunu cok sevmenın cok da şey getırmedıgını hatta elınden kayıp gıdınce cok sey goturdugunu ,bı de bı ınsanın mutlaka bı bırıkıntısı olmalı basımıza ne gelcegını bılmıyoruz:50:

Kimseye güvenmemeyi..

Kimseyi kendinden fazla düşünmemeyi...

Mantığın ön planda olması gerektiği..

Daha dik durmayı ....

Daha fazla dua dua..

ben kimseye güvenmemek gerektiğini öğrendin. kendi menfaati için insanın kendi babasının bile hayatını mahvedebileceğini ve etrafında senin çevrende olanlara hiç hiç güvenmemen gerektiğini öğrendim. herkes kendi menfaati için elinden gelen kötülüğü yapıyo. vede insanın hayatta hep her zaman yanlız olduğunu öğrendim. ayrıca üzülsede insan üzmemesi gerekiyo kendisi üzüldü diye. çünkü hak yerini buluyo bi şekilde gerçekten.:42::42:

Bağlanmamayı öğretti...
Hiç birşey hiçkimse benle olmayacak sonsuza kadar bu yüzden hiö brişeye bağlanmıyorum benimişçesine.

Ağlamayı öğretii...
Doya doya ağlıyorum uzun gecelerde

Yalnızlığı öğretii...
Korkmuyorum terkedilmekten

Birde ağlarken gülmeyi öğretii...
Şimdi kimse anlamıyor halimden

Ah canim,insanlar senin icini göremiyor ki!!
sadece disini görüyor ve diyor ki,ya niye beni aramiyon,niye gelmiyon,niye etmiyon,,,niye niye niye.
Eee ben niye böyleyim?ama iste kimse bilemiyor.

Ne kadar istesem de vadem dolmadan bu hayattan çekip gidemeyeceğimi öğrendim...
Sabrımın ne kadar kıymetli olduğunu..
Aslında ne kadar güçlü ve akıllı bir kadın olduğumu gördüm!!!

Ne kadar istesem de vadem dolmadan bu hayattan çekip gidemeyeceğimi öğrendim...
Sabrımın ne kadar kıymetli olduğunu..
Aslında ne kadar güçlü ve akıllı bir kadın olduğumu gördüm!!!
yapma Lalem sen çekip gidersen beni kim teselli edecek kim dinleyecek.:19:
dilerim akıllı güçlü olduğun kadar şanslıda olursun ..:71:

yaşadığım her olumsuz olayda aileme daha çok bağlandım.
anladımki yanımda ve destekçim olan sadece onlar..
gerisi boş ve yalan..
yerim ben onları :9:

aşık olmanın aile olmaya yetmediğini öğrendim.
sen verdikçe başkalarının hep daha fazla istediğini, yetinmediklerini...

anladım ki, herkes yalancı, ikiyüzlü ve çıkarcı.... tek gerçek ailemiz.... gerçek güven bulduğumuz tek yer ailemiz..... ve öğrendim ki, hayat şaka gibi. bir gün var olan ertesi gün yok. kaybettiklerine üzülürken senin hayatın da geçiyor ve hata çok kısa. dünya geçici ve sahte..

Son düzenleme:
Geçiyormuş..
İzi kalsa bile eskisi gibi acımıyormuş yaralar...

Geçiyormuş..
İzi kalsa bile eskisi gibi acımıyormuş yaralar...

o izlerde insana geleceginde hep gördükce insan onlari daha dikattli adim atmaya yöneltebiliyor,ama hep böyle degil,hep hatalardan ders alamayabiliyor insan.
ya calismak ne kadar önemliymis ben onuda anliyorum suan.

o izlerde insana geleceginde hep gördükce insan onlari daha dikattli adim atmaya yöneltebiliyor,ama hep böyle degil,hep hatalardan ders alamayabiliyor insan.
ya calismak ne kadar önemliymis ben onuda anliyorum suan.

Çalışmak tabii ki önemli...
En büyük ilaç Yaradan, sonra iş!:nazar:

Son düzenleme:
hiç kimse olmazsa olmaz, vazgeçilmez değilmiş. bugün çok sevdiğin insandan bi kaç saat saat sonra nefret edebiliyosun. sevdiğini ölçülü sev yarın düşmanın olabilir, nefret ettiğinden ölçülü nefret et yarın dostun olabilir hadisi ne kadar da doğru. ilk cümle çok sık yaşanıyor.
kimseye güvenmemek, her zaman herşeyin bizim istediğimiz gibi değil de ters gidebileceğini de hesaba katmak gerekiyomuş. dua ederken de hayırlısını istemek, illaki bişey olsun diye ısrar etmemek gerekiyomuş. ama dua yı da elden bırakmamak..

hiç kimse olmazsa olmaz, vazgeçilmez değilmiş. bugün çok sevdiğin insandan bi kaç saat saat sonra nefret edebiliyosun. sevdiğini ölçülü sev yarın düşmanın olabilir, nefret ettiğinden ölçülü nefret et yarın dostun olabilir hadisi ne kadar da doğru. ilk cümle çok sık yaşanıyor.
kimseye güvenmemek, her zaman herşeyin bizim istediğimiz gibi değil de ters gidebileceğini de hesaba katmak gerekiyomuş. dua ederken de hayırlısını istemek, illaki bişey olsun diye ısrar etmemek gerekiyomuş. ama dua yı da elden bırakmamak..

Sahiden insan dost oldugu biriyle arasi acildiginda,sorunlar oldugunda,neye ugradini sasiriyor.
birde sirini vermiyeceksin cünkü ileride sana karsi kulanilabilir.

Benim esimden ayrildigimi ve üstüne suan issiz oldugumu bazilariniz biliyorsunuz.
ben sunu ögrendim diyebilirim,hayatta daha acik bakabilinmeli olaylara,cünkü her an hersey gelebiliyor basimiza ve insanin hayati 360 derece degisebiliyor.ve huzurun ne kadar güzel ve önemli oldugunu anladim,birde elindekinin kiymetini bilmek.
birde ögrendimki parasini tutumlu harcamali insan.

Ya valla yazmayım dedim de, o kadar çok yerde görüyorum ki bu hatayı, sizin nezdinizde uyarayım dedim.Lütfen ya açıları öğrenin, ya da rakam kullanmayın.360 derece dönmek demek, ilk başladığın yere geri gelmek demek.Yani kendi etrafında bi tur atarsın , sonra hiç bir değişiklk olmaz başladığın yere dönersin. Tam tersine döndü demek istiyorsanız "180 derece döndü" diyin.Ya da tam tersine döndü diyin lütfen.Bu da benim takıntım. Mazur görürsünüz umarım.:71:

Back
X