Cektirdigi krediyi odemiyor

kalbim kirik

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2023
5
4
1
36
Birisiyle sevgiliydik ailesi ile sıkıntısı vardi maddi olarak tek başına savaşmaya çalışıyordu kendisi kredi çekmişti daha önce kredi çekemiyordu diye benden rica etti ben çektim bi iş için trendyolda ortaklık için kredi taksitlerini ölüyordu şimdi ödemiyor hatta o yüzden çok kötü kavga ettik yollarımızı ayırdık maddi olarak sıkıştığıni ödeme yapamadığını söylüyor bugün odeyecem yarın odeyecem diyip duruyor ama ödemiyor 2 taksit oldu ödemeyeli ne yapabilirim kalan kredi tutarını ya da kredi taksitlerini nasıl alabilirim ondan

Ödeyecek biri olsa sevgilisine kredi çektirmezdi maalesef alabileceğinizi sanmıyorum

Hiçbirşey yapamassın.
Kağıt üzerinde hiçbirşeyin yok.

Ya ayrıca neyine güvenip böyle bir işe kalkıştınız bilemedin 3-5 senelik tanıdınız birisidir insanlar 20 yıllık 30 yıllık eşine bile konuda güvenmekte zorlanırken hayır yaşınızada bakmıyorum hani öyle bilinçsiZ olunacak bir yaşta değil enteresan bir durum cidden

Geçmiş olsun. Yapabileceğiniz bir şey yok. Krediyi ödeyip bir daha kimseye kredi çekmemeyi öğreneceksiniz. Ödeyecek adamın kalkıp da sevgilisine kredi cektirmeyecegini de öğrenmiş oldunuz bu sayede. Yeni sevgili peşindedir o şimdi kredi çektirmek için.

Kitlemiş sana nasıl güvenerek çektin ya... Babana bile güvenme demişler. Allah yardımcın olsun çok mu büyük meblağ. Bankalar hiç ilgilenmez bununla yani çeken kimse sorumlu o.
Eşim çek dese gene çekmem millet sevgilisine kredi çekiyor. İnanılır gibi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…