• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cektirdigi krediyi odemiyor

Burada okuyoruz insanlar eşlerine bile güvenip kredi çekmiyor. İyi cesaret sizinki.

Miktar ne kadar? Kaç ay ödedi ve ne kadar kaldı? Ödeyeceğini hiç sanmıyorum, miktar fazla değildir umarım

Birisiyle sevgiliydik ailesi ile sıkıntısı vardi maddi olarak tek başına savaşmaya çalışıyordu kendisi kredi çekmişti daha önce kredi çekemiyordu diye benden rica etti ben çektim bi iş için trendyolda ortaklık için kredi taksitlerini ölüyordu şimdi ödemiyor hatta o yüzden çok kötü kavga ettik yollarımızı ayırdık maddi olarak sıkıştığıni ödeme yapamadığını söylüyor bugün odeyecem yarın odeyecem diyip duruyor ama ödemiyor 2 taksit oldu ödemeyeli ne yapabilirim kalan kredi tutarını ya da kredi taksitlerini nasıl alabilirim ondan

Niye kredi cekemiyor diye dusunmus olsaydiniz, su an bu sorunu yaşamazdiniz.
Odemez, alamazsinizda, siz o krediye adapte olup odemeye baslasaniz iyi olur.

Birisiyle sevgiliydik ailesi ile sıkıntısı vardi maddi olarak tek başına savaşmaya çalışıyordu kendisi kredi çekmişti daha önce kredi çekemiyordu diye benden rica etti ben çektim bi iş için trendyolda ortaklık için kredi taksitlerini ölüyordu şimdi ödemiyor hatta o yüzden çok kötü kavga ettik yollarımızı ayırdık maddi olarak sıkıştığıni ödeme yapamadığını söylüyor bugün odeyecem yarın odeyecem diyip duruyor ama ödemiyor 2 taksit oldu ödemeyeli ne yapabilirim kalan kredi tutarını ya da kredi taksitlerini nasıl alabilirim ondan
geçmiş olsun. hiçbir şey yapamazsınız

Üzgünüm geçmiş olsun 😕 umarım yüksek bir tutar değildir
Her ölüyorum diyene inanmayın lütfen dolandırıcılıkta numaralar bitmiyor. Maalesef öyle bir devir ki babanın oğluna güvenemiyorsun.

Adam zaten yüksek risk grubunda olduğu için kredi skoru eksilerdeymis muhtemelen.
Siz nasıl bunu gormezden gelip kredi cekersiniz ?
Ya paranız çok ya çok safsiniz.
Sevgiliyle öpüşüp sevişin bı zahmet,ticarete atilmayin,kredi çekmeyin.
Ve adamın insafına kalmis,vermezse alamazsınız.

İnsan ailesine bile kredi çekmiyor bu devirde siz hayırdır yani elin oğluna çekiyorsunuz😣

Malum gündüz kuşağı programına çıkın ciddiyim. Bu şekilde geçinen adamlar var. Muhtemelen siz ilk değilsiniz son da değilsiniz.

Doğru Mügiş çözüyor o işleri ama iyi paylıyor da. Bir kadın çıktı ya hani nasıl erkeksiz kalmışsa ilk buluşma da 60 bin tl vermiş kredi kartından adam demiş ki fabrikatörüm 😂 asgari ucretle çalışan çocuklu boşanmış kadınsın azcik kafanı çalıştır değil mi? Pek acıyamıyorum/
Ah ah ama kahvaltı ısmalamış bak Allah razı olsun onu yapmış dediler. 😂
Adama Allah'tan imza attırdılar şükür yanına kalmadı.

Paşa paşa odeyeceksiniz gibi duruyor hayırlı olsun

Ödemezse siz ödemek zorundasınız. Çeken sizsiniz çünkü. Eşim dese ona çekmem. Sevgiliye kredi çekmek ne demek?
Müge Anlı ya çık yüksekse miktar. O alıyor genelde. Eminim senin gibi bir sürü kıza çektirmiştir şu anda da başka avların peşindedir.

Back
X