Erkek İnfertilitesi Celalettin Peru'da tedavi olanlar burda dertleselim... Elonge spermatidlerle tup bebek yapanlar???

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım merhaba biz Celalettin Hoca da tedaviye başladık.Bizde Aralık’ta tese olduk.Hormonlar,genetik vs. herşey normaldi ancak bulunamadı.Spermatid vardı sadece..Celalettin hoca ile devam etmeye karar verdik.Şuanlık sana söyleyebileceğim bu kadar çünkü daha dün başladık ilaçları kullanmaya :) Ama hoca umutlu konuştu,bakalım inşallah. 3 ay sonra kontrole gideceğiz.Burayada yazacağım inşallah sonucu:)

Canım cevabın için çok teşekkür ederim Bizde bu ay sonunda gitmeyi düşünüyoruz. Gelişmeleri buradan ileteceğim.

Reactions: Lei
Merhaba arkadaslar bende araniza yeni katildim esimde azosperm var benden once bir evlilik daha gecirmis o evliliginde bundan 11 yil once 6 kez tese olmus sperm bulmuslar ama sanirimnkalitesizmis tek bildigi tutmadi dediler bizede cocugunuz olmaz diyip gonderdiler. Son zamanlarda acaba sansimizi denesek mi dusuncesi olustu ve esim sperm testi yaptirdi tevafuk ya Celalettin Peru hocanin istedigi yerden yaptirmisiz. Bu arada Celalettin Peru hocayi aradim asistaniyla gorustum ay sonunda randevu icin tekrar arayacagim bizden hormon testleri ve inhibin b testi istedi.Bu arada tedavi dusuncesi aslinda bir arkadasim bir aktardan bahsetti doktormys hatta hekimzade Muammer yildiz ona gitmisler sperm sayi ve hareket hiziyla alakali onun verdigi bitkisellerle tedavi olmus bu arada arkadasima normal olmaz ancak tup demisler ama sonuc pozitif hatta 2 yil once oluyor bu olay kizina hamile kaliyor doguruyor ustune tedaviyle gebe kaldim.diyip kizimiz korunmuyor ustune hop ikizlere hamile sdi bide ikizleri var. Aslinda aklimizdaki oraya gitmekti ve hatta halen daha dusunuyorum sizlerede istisare etmis olayim Celelettin Peru hocayi baya bir arastirdim sizlerin gelismelerinizi okudum. Ozellikle hormon tedavisinde once sifirlayip sonra disaridan takviyeyle calisiyor anladigim kadari ile.
1. Sorum sizce oncesinde en azindan 1 3 aylik donem bitkisel uygulasam mi neticede gitmeti dusundugum yerle alakalai ozellikle fsh gibi hormonlarla alakali problemlere tedavi secenekleri varmis hani disaridan hormon takviyesi olmadan belki ilerleme olurmu (bu arada hormon testlerimiz icin devletten randevu aldik carsamba gidecegiz sanirim neticelerini 15 gune ancak aliriz)
2.sorum bundan 11 yil once bahsettigim hikayede esime kanal tikanikligi var demisler ancak o donemde ne hormonlara bakilmis nede detayli doppler transparanmiydi hani varya :)
3.sorum simdi o donemde yikaniklik var demisler ya bizim test sonucunda sperm degerlerinin hepsi sifir immatur germ orani %4 sayisi 8.000 lokosit 100.000 semen miktari cozunurlyk suresi normal ph normal fruktoz normal sonucsa %100 spermatosit bu degerlere gore oncelikle sizce sansimiz ne kadar ayrica tikaniklik olsa immatur germ olur muydu testte

Simdiden cok tesekkur eder cevapsiz birakmayin benide olur mu?

Insallah hepiniz hakkinda guzel gelismeler olur. RABBIM YAR YARDIMCINIZ OLSUN HEPINIZE ACIL SIFALAR VERSIN

Volum oranı 2 den az olursa tıkanıklıktan supheleniyorlar. Tabi hormonlarınız cok onamli. Hormonlar cıkmadan net biseysoylemek yanlıs olur.

Merhaba Celalettin bey sadece azosperm olanlara mı bakıyor bizim en son 17 milyon sperm 10 hareketli morfoloji 1 di bize de yardımcı olurmu Celalettin hoca

Merhaba Celalettin bey sadece azosperm olanlara mı bakıyor bizim en son 17 milyon sperm 10 hareketli morfoloji 1 di bize de yardımcı olurmu Celalettin hoca
Celalettin perunu sitesinden makaleleri okurken bunu gordum sizin ocin kopyala yapistir yaptim. :)
""Sadece 400.000 sperm sayı sıfır hareket ve yüzde 2 motilite ile gelen hastaya verdiğimiz Fitoterapi ürün ile normal yollu 40 gün içinde gebelik gördük""

Ayyy şaka gibi inş bizede bi faydası olur

Ayyy şaka gibi inş bizede bi faydası olur
Insallah :) sanir 10 undan sonra izine cikiyor 13 u gibi bir tarih soyledi sanki asistani 27 sine kadar izinliymis bizde 27 si sonrasina randevu alacagiz nasipse esenlerde ensar hastanesinde 100 tl hastane 250 tl de kendisine muayene ucreti veriliyormus aklinizda olsun. Tez zamanda hayirli guzel sonuclar alirsiniz insallah

EŞİM 12 YASINDA SIRT BOLGESİNDE CIKAN BEZE SEBEBİYLE KEMOTERAPİ VE RADYOTERAPİ ALIYOR ONA BAGLI BIR SONUC BU ARADAN 16 YIL GECIYOR AZO SEBEBI OLUYOR TABI BU KEMO VE RAD. TESTLERDE GOZUKUYOR CELODA TEDVIDEYIZZ CIKIS BALDI SUKUR ISTEE BIRAN ONCE TUP BEBEK ICIN SABIRSIZLNAIYORUM BEN GBI OLUP DA TUP BEBEGE YANIT VEREN VAR MI?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…