Erkek İnfertilitesi Celalettin Peru'da tedavi olanlar burda dertleselim... Elonge spermatidlerle tup bebek yapanlar???

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yaşın genç bence ilk denemede olur gibi geliyo bana yani öyle hissediyprum

Merhaba bizde geçen hafta görüştük dr beyle bizede ayni şekilde üç aylik ilaç ve bitkisel tedavi verdi üc ay sonra geri gidicez tabi biz fransada kaldiğimiz için biraz zor olur ama insallah sonuç aliriz. Bizim tahlillere hizli hizli bakti yani detayina fazla girmedi ilaclari yazdi üc ay sonra yine gelin dedi benim anladiğim kadariyla herkese ayni tedavi veriyor. Insallah hepimiz için hayirli olur

Kızlar biz de haftaya Celalettin bey ile başlayacağız inşallah. Tedavide olanlara bir şey soracağım, verilen bu bitkisel paketler varmış. 1. paket, 5.paket falan. Bunları nereden alıyorsunuz? Doktor beyin yönlendirdiği bir eczane ya da aktar var mı?

Merhaba o dedikleriniz 1.set ve 5.set oluyor paket değil :) Ayrıca evet anlaşmalı olduğu eczacısı var ilaçları oradan alıyorsunuz

Merhaba o dedikleriniz 1.set ve 5.set oluyor paket değil :) Ayrıca evet anlaşmalı olduğu eczacısı var ilaçları oradan alıyorsunuz

İşte anca öğreneceğiz inşallah :) İstanbula çok yabancıyız ve eşim yalnız gidecek ben çalıştığım için. sevindim madem öyle direkt oradan alır. Bu setler için 1000-1500 tl arası diyorlar, doğru mu?

Canım merhaba, ben sana kısaca özetleyeyim. Biz ilk tedaviye başladığımız da hoca bizden hormon testleri ve spermiyogram istedi. hormon testini istediğin yerden yapabiliyorsun. Ama spermiyogram yönlendirmiş olduğu bir yer var orada yapılıyor. sonuç aynı gün içerisinde çıkıyor. Mesela doktor randevu saatin 16.00 ise sabah saat 10.00 gibi spermiyogram verecek eşin zaten randevu saatine kadar yetişir sonucun. İstanbulu bilmediğiniz için söylüyorum canım sakın yalnış anlama spermiyogram testi verilen yer ile doktorun bulunduğu hastane arası mesafe 17-18 km bişey. (belki işinize yarar diye söylemek istedim) Hoca sonuçlara göre kullanacağın seti söylüyor. Fatih de anlaştığı bir eczane var oradan alınıyor ilaçlar. Hocadan telefon numarasını alırsınız ilaçları kargo ile de gönderiyorlar. Mesela biz istanbulda olmamıza rağmen ilaçları kargo ile alıyoruz. Oraya gitmek de bi dert çünkü. Sizde öyle yapabilirsiniz.Verdiği setlerin içinde iğne vitamınler bir kaç kutu ilaç ve karışımının kendi hazırladığı macun var. İlaç masrafı hariç spermiyogram için ayrı muayene ücreti ayrı hastane ücreti ayrı ödeme oluyor zaten sekreteri söylemiştir. İşte bu kadar :) umarım yardımım dokunmuştur. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…