- 21 Şubat 2018
- 205
- 43
- 18
- 34
- Konu Sahibi Zara_loves
-
Yaşın genç bence ilk denemede olur gibi geliyo bana yani öyle hissediyprumEŞİM 12 YASINDA SIRT BOLGESİNDE CIKAN BEZE SEBEBİYLE KEMOTERAPİ VE RADYOTERAPİ ALIYOR ONA BAGLI BIR SONUC BU ARADAN 16 YIL GECIYOR AZO SEBEBI OLUYOR TABI BU KEMO VE RAD. TESTLERDE GOZUKUYOR CELODA TEDVIDEYIZZ CIKIS BALDI SUKUR ISTEE BIRAN ONCE TUP BEBEK ICIN SABIRSIZLNAIYORUM BEN GBI OLUP DA TUP BEBEGE YANIT VEREN VAR MI?
Yaşın genç bence ilk denemede olur gibi geliyo bana yani öyle hissediyprum
Olacak olacak ben de böyle hissediyorum ve sizden güç alıyorum :))INANIR MISIN BENDE HEP OYLE HISSEDIYORUM ILKDE OLACAK GIBI GELIYOR AMA TABI RABBIM BILIR NE DESK BOŞ
Biz daha yeni başladık 1.5 ay olducelalettin beye giden arkadaşlar tedaviniz nasıl gidiyor. olumlu gelişmeler var mı
Henüz test yapmadık 3. ay'ın sonunda yaptıracaz1.5 ayda olumlu bir gelismeniz oldumu, yapilan testlerde
anladim tesekkur ederim. fayda gorursunuz ins.Henüz test yapmadık 3. ay'ın sonunda yaptıracaz
Allah razı olsun sağolunanladim tesekkur ederim. fayda gorursunuz ins.
Merhaba o dedikleriniz 1.set ve 5.set oluyor paket değil :) Ayrıca evet anlaşmalı olduğu eczacısı var ilaçları oradan alıyorsunuzKızlar biz de haftaya Celalettin bey ile başlayacağız inşallah. Tedavide olanlara bir şey soracağım, verilen bu bitkisel paketler varmış. 1. paket, 5.paket falan. Bunları nereden alıyorsunuz? Doktor beyin yönlendirdiği bir eczane ya da aktar var mı?
Merhaba o dedikleriniz 1.set ve 5.set oluyor paket değil :) Ayrıca evet anlaşmalı olduğu eczacısı var ilaçları oradan alıyorsunuz
Ewet doğruİşte anca öğreneceğiz inşallah :) İstanbula çok yabancıyız ve eşim yalnız gidecek ben çalıştığım için. sevindim madem öyle direkt oradan alır. Bu setler için 1000-1500 tl arası diyorlar, doğru mu?
Bizde nasipse persembe gidecegiz acaba bu rakamlar aylik mi 3 aylik miEwet doğru
3aylık canımBiz
Bizde nasipse persembe gidecegiz acaba bu rakamlar aylik mi 3 aylik mi
Ay icim ferahladi3aylık canım
Allah razı olsun hepimizin inşallah :)Ay icim ferahladiAllahu teala da sizin icinizi ferahlatsin gonlunuzun hayirli muratlarini nasip etsin cok tesekkur ederim.
Canım merhaba, ben sana kısaca özetleyeyim. Biz ilk tedaviye başladığımız da hoca bizden hormon testleri ve spermiyogram istedi. hormon testini istediğin yerden yapabiliyorsun. Ama spermiyogram yönlendirmiş olduğu bir yer var orada yapılıyor. sonuç aynı gün içerisinde çıkıyor. Mesela doktor randevu saatin 16.00 ise sabah saat 10.00 gibi spermiyogram verecek eşin zaten randevu saatine kadar yetişir sonucun. İstanbulu bilmediğiniz için söylüyorum canım sakın yalnış anlama spermiyogram testi verilen yer ile doktorun bulunduğu hastane arası mesafe 17-18 km bişey. (belki işinize yarar diye söylemek istedim) Hoca sonuçlara göre kullanacağın seti söylüyor. Fatih de anlaştığı bir eczane var oradan alınıyor ilaçlar. Hocadan telefon numarasını alırsınız ilaçları kargo ile de gönderiyorlar. Mesela biz istanbulda olmamıza rağmen ilaçları kargo ile alıyoruz. Oraya gitmek de bi dert çünkü. Sizde öyle yapabilirsiniz.Verdiği setlerin içinde iğne vitamınler bir kaç kutu ilaç ve karışımının kendi hazırladığı macun var. İlaç masrafı hariç spermiyogram için ayrı muayene ücreti ayrı hastane ücreti ayrı ödeme oluyor zaten sekreteri söylemiştir. İşte bu kadar :) umarım yardımım dokunmuştur. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.Kızlar biz de haftaya Celalettin bey ile başlayacağız inşallah. Tedavide olanlara bir şey soracağım, verilen bu bitkisel paketler varmış. 1. paket, 5.paket falan. Bunları nereden alıyorsunuz? Doktor beyin yönlendirdiği bir eczane ya da aktar var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?