- 6 Eylül 2016
- 229
- 128
- 103
- Konu Sahibi Zara_loves
-
Canım merhaba, ben sana kısaca özetleyeyim. Biz ilk tedaviye başladığımız da hoca bizden hormon testleri ve spermiyogram istedi. hormon testini istediğin yerden yapabiliyorsun. Ama spermiyogram yönlendirmiş olduğu bir yer var orada yapılıyor. sonuç aynı gün içerisinde çıkıyor. Mesela doktor randevu saatin 16.00 ise sabah saat 10.00 gibi spermiyogram verecek eşin zaten randevu saatine kadar yetişir sonucun. İstanbulu bilmediğiniz için söylüyorum canım sakın yalnış anlama spermiyogram testi verilen yer ile doktorun bulunduğu hastane arası mesafe 17-18 km bişey. (belki işinize yarar diye söylemek istedim) Hoca sonuçlara göre kullanacağın seti söylüyor. Fatih de anlaştığı bir eczane var oradan alınıyor ilaçlar. Hocadan telefon numarasını alırsınız ilaçları kargo ile de gönderiyorlar. Mesela biz istanbulda olmamıza rağmen ilaçları kargo ile alıyoruz. Oraya gitmek de bi dert çünkü. Sizde öyle yapabilirsiniz.Verdiği setlerin içinde iğne vitamınler bir kaç kutu ilaç ve karışımının kendi hazırladığı macun var. İlaç masrafı hariç spermiyogram için ayrı muayene ücreti ayrı hastane ücreti ayrı ödeme oluyor zaten sekreteri söylemiştir. İşte bu kadar :) umarım yardımım dokunmuştur. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
Ne demek canım Allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Yalnız ilaçları kargo ile alırsanız dikkatli olun hafta sonuna denk getirmeyin. Çünkü iğneler soğuk yerde muhafaza edilmesi gerekiyor. Eczacı köpük kutunun içine koyuyor buz kalıbı ile birlikte o yüzden sıkıntı olmuyor ama yine de eczacıyla görüşün derim. Hayırlı güzel sonuçlarla gelin inşallah.Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim ne kadar güzel anlatmışsın. Tüm testler elimizde şimdi, yarın eşim istanbula gidecek, dediğin gibi önce andromedde test yaptıracağız. Yalnız bir de doppler diye bir şey söyledi sekreter hanım, onu da yaptırıp akşam üzeri hocaya geçeceğiz. Dediğin gibi ilaçlar için kargo çok daha mantıklı imiş. Çok sevindim detaylı anlatımına tekrar teşekkür ederim. Allah gönlüne göre versin.
Merhaba canım bizde tedavideyiz 6. ayımız bitti. Sabır gerektiriyor bu tedavi. 3 ayda da sonuca ulaşan var 1 yılda da yada hiçç. Rabbim den hayırlısını iste. Celalettin hocanın İnstegram sayfasından okudum bir erkek yorum yapmış. 2 yıldır tedavideyim milim ilerleme olmadı yazmış. Sabret ve dua et canım.kader arkadaşlarım merhaba 7 ay kaaan aydosta tedavi gördük hiç bir sonuç alamadık ve bize tese dedi üstelikte %15 şans var bulunması spermin dedi.bende celalettin hocayı buldum.3 ay önce celalettin beyde tedaviye başladık. çok az biz gelişme var dedi %3 den %6 ya yükseldi spermatid oranı sizler kaçıncı ayda spermatoza ya ulaştınız.
Aynen canım düşmesi gerekiyor. Bize de demişti önce bi hormonları düşürmemiz gerekir demişti. bu gün gidecek dimi eşim. ben bile çok heyecanlandım hayırlısı işallahKızlar eşimin hormon tahlillerinde özellikle fsh ve lh aşırı düşmüş üç aylık tedavi sonucu oldu bu akşamındada iğnesini vurmustu özellikle o şekilde istedi doktor tahlil sonucunu sizinde mi bu şekildeydi
evet canım bizde de düştü doktor söyledi zaten önce sıfırlara çekicem daha sonra normal seviyeye gelicek diyeKızlar eşimin hormon tahlillerinde özellikle fsh ve lh aşırı düşmüş üç aylık tedavi sonucu oldu bu akşamındada iğnesini vurmustu özellikle o şekilde istedi doktor tahlil sonucunu sizinde mi bu şekildeydi
Aynen canım film istemişti hoca suan onun sırasında eşim Allahım hayırlı sonuçlarla gelmesini nasip etsin dua edin nolur =(Aynen canım düşmesi gerekiyor. Bize de demişti önce bi hormonları düşürmemiz gerekir demişti. bu gün gidecek dimi eşim. ben bile çok heyecanlandım hayırlısı işallah
İnşallah artışta olmuştur canım :)sağol cevabın için dua edelim birbirimize
evet canım bizde de düştü doktor söyledi zaten önce sıfırlara çekicem daha sonra normal seviyeye gelicek diye
SEBEBİ VAR MI SİİZN BU DURUMUN CANIM?İnşallah artışta olmuştur canım :)sağol cevabın için dua edelim birbirimize
Sebep bilmiyoruz canım hormonlar genetik felan normal bugün doppler felan yaptırcak bakalım onların sonucunda ne çıkıcakSEBEBİ VAR MI SİİZN BU DURUMUN CANIM?
HMM SEBEBPSİZ DAHA KOTU NE YAPACAGINI HANGI TEDAVIYIYI UYGULAYACAGINI BILMEMEK DAHA KOTU TABI RABBIM ŞİFA VERSİN İNŞALLAHSebep bilmiyoruz canım hormonlar genetik felan normal bugün doppler felan yaptırcak bakalım onların sonucunda ne çıkıcak
Amin canım Allah razı olsunHMM SEBEBPSİZ DAHA KOTU NE YAPACAGINI HANGI TEDAVIYIYI UYGULAYACAGINI BILMEMEK DAHA KOTU TABI RABBIM ŞİFA VERSİN İNŞALLAH
siz ne aşamadasınız sizde çıkış olmustu sanırım dimiHMM SEBEBPSİZ DAHA KOTU NE YAPACAGINI HANGI TEDAVIYIYI UYGULAYACAGINI BILMEMEK DAHA KOTU TABI RABBIM ŞİFA VERSİN İNŞALLAH
siz ne aşamadasınız sizde çıkış olmustu sanırım dimi
siz ne aşamadasınız sizde çıkış olmustu sanırım dimi
EŞİM KEMOTERAPİ VE RADYOTERAPİ SONUCU BU SEKIDLE OLUYOR COCUKKEN OLDUGU TEDAVI SONUCU İMMOTİL CIKIYORDU HEP TEK TÜK 6 AYLIK TEDAVI SONUCU HAREKETLER ARTTI CANLI ORANI ARTTI DONDURULMAYA BASLANDI TUP BEBEK ICIN HIC TESEMIZ YOKTU BIZIM EN BUYIK SANSIMIZ TESESIZ OLMAMIZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?