Erkek İnfertilitesi Celalettin Peru'da tedavi olanlar burda dertleselim... Elonge spermatidlerle tup bebek yapanlar???

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim ne kadar güzel anlatmışsın. Tüm testler elimizde şimdi, yarın eşim istanbula gidecek, dediğin gibi önce andromedde test yaptıracağız. Yalnız bir de doppler diye bir şey söyledi sekreter hanım, onu da yaptırıp akşam üzeri hocaya geçeceğiz. Dediğin gibi ilaçlar için kargo çok daha mantıklı imiş. Çok sevindim detaylı anlatımına tekrar teşekkür ederim. Allah gönlüne göre versin.

Ne demek canım Allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Yalnız ilaçları kargo ile alırsanız dikkatli olun hafta sonuna denk getirmeyin. Çünkü iğneler soğuk yerde muhafaza edilmesi gerekiyor. Eczacı köpük kutunun içine koyuyor buz kalıbı ile birlikte o yüzden sıkıntı olmuyor ama yine de eczacıyla görüşün derim. Hayırlı güzel sonuçlarla gelin inşallah.

kader arkadaşlarım merhaba 7 ay kaaan aydosta tedavi gördük hiç bir sonuç alamadık ve bize tese dedi üstelikte %15 şans var bulunması spermin dedi.bende celalettin hocayı buldum.3 ay önce celalettin beyde tedaviye başladık. çok az biz gelişme var dedi %3 den %6 ya yükseldi spermatid oranı sizler kaçıncı ayda spermatoza ya ulaştınız.

Merhaba canım bizde tedavideyiz 6. ayımız bitti. Sabır gerektiriyor bu tedavi. 3 ayda da sonuca ulaşan var 1 yılda da yada hiçç. Rabbim den hayırlısını iste. Celalettin hocanın İnstegram sayfasından okudum bir erkek yorum yapmış. 2 yıldır tedavideyim milim ilerleme olmadı yazmış. Sabret ve dua et canım.

Kızlar eşimin hormon tahlillerinde özellikle fsh ve lh aşırı düşmüş üç aylık tedavi sonucu oldu bu akşamındada iğnesini vurmustu özellikle o şekilde istedi doktor tahlil sonucunu sizinde mi bu şekildeydi

Aynen canım düşmesi gerekiyor. Bize de demişti önce bi hormonları düşürmemiz gerekir demişti. bu gün gidecek dimi eşim. ben bile çok heyecanlandım hayırlısı işallah

evet canım bizde de düştü doktor söyledi zaten önce sıfırlara çekicem daha sonra normal seviyeye gelicek diye

Aynen canım düşmesi gerekiyor. Bize de demişti önce bi hormonları düşürmemiz gerekir demişti. bu gün gidecek dimi eşim. ben bile çok heyecanlandım hayırlısı işallah
Aynen canım film istemişti hoca suan onun sırasında eşim Allahım hayırlı sonuçlarla gelmesini nasip etsin dua edin nolur =(

siz ne aşamadasınız sizde çıkış olmustu sanırım dimi

EŞİM KEMOTERAPİ VE RADYOTERAPİ SONUCU BU SEKIDLE OLUYOR COCUKKEN OLDUGU TEDAVI SONUCU İMMOTİL CIKIYORDU HEP TEK TÜK 6 AYLIK TEDAVI SONUCU HAREKETLER ARTTI CANLI ORANI ARTTI DONDURULMAYA BASLANDI TUP BEBEK ICIN HIC TESEMIZ YOKTU BIZIM EN BUYIK SANSIMIZ TESESIZ OLMAMIZ

bir de bugün bişey duydum ozon tedavisi. bi çok hastalığa iyi geliyormuş hücre yeniliyormuş acaba bizlere de fayda sağlarmı

Tüp bebeği nerde yaptırıyorsunuz canım?Bugün içim çok sıkılıyor öyle umutsuz ve mutsuzum ki..Normalde hiç böyle değilimdir ama..Hiç bir şeye keyfim yok.Sizin için çok ama çok sevindim Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda yavrunuza kavuşmayı nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…