• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çelik alyans kullanan var mı?

yummy yummy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
17
Puanlar
3
Alyansım kırıldı, tamir olmaz diyorlar. Birebir alyans da bulamıyorum, üstüne para ekleyecek maddi durumum da yok. Biraz daha elim bollaşana kadar çelik alyans kullansam nasıl olur?

Çelik yüzük kullanma esnemez elin ödem tutar zorlanırsın normal bijuteri tak

Altın nasıl tamir olmuyormuş ki çok mu ince acaba

Alyansım kırıldı, tamir olmaz diyorlar. Birebir alyans da bulamıyorum, üstüne para ekleyecek maddi durumum da yok. Biraz daha elim bollaşana kadar çelik alyans kullansam nasıl olur?
Sat geç hiçbişi kullanma nolcak

Altın nasıl kırıldı ya?
Elin şişerse sıkışabilir. Birebir bulmayın satın farklı alın, veya takmayın.

Ben zamanında şu meşhur tarihli olanların çakmasından kullandım. Uyurken bile kullandım bi şey olmadı ergenustum. Ama gümüş bir tane almak daha iyi bence. Çelik ağır her türlü.

Eliniz bollaşana kadar hiç takmasanız ne olacak ki?
Çelik küpe bende alerji yapmıştı ama yüzük hk hiç bilgim yok.

Eliniz bollaşana kadar hiç takmasanız ne olacak ki?
Çelik küpe bende alerji yapmıştı ama yüzük hk hiç bilgim yok.
Seviyom ben alyans takmayı, kendimi çıplak hissederim. :DBir de elim Allah bilir ne zaman bollaşır...

Çinki dezenfektanlarken tak çıkar cinnet geliyodu 😌
Bende de o huy kaldı. Altına pislik kaçtı , kaçıyo temizlenmiyo diye yüzüğü yıka elini yıka. Kremlerken çıkart. Hijyenik bir yük oldu bana😂

en başında baget yüzüğümle uyumlu olsun diye gümüş yüzük almıştık gören beyaz altın sanıyor 3 senedir kullanıyorum kararma vs yapmadı

Back
X