- 3 Nisan 2016
- 494
- 1.389
- 28
- Konu Sahibi Latinachica
-
Burada neye şok olduğunuzu anlamadim. Namaz vakti mi değildi? Yataktan mi cikmamaliydi ?Dun bunlari konustuk tekrar. Kamera acikti. Su almaya gitmistim. Geldim baktim ki yataktaki adam cikmis namaz kiliyo. Sok oldum ama bisey de diyemedim.
Benim 3 arkadaşım var annesi açık kendi kapalı18 aylik bir iliskim var. Ikimizin de isi gucu iyi memleketlerimiz ayni teorik olarak cok uygunuz. Ben evlilikten korkan biriyim normalde ama onunla evlenirsem baska seylerden de korkmaktan korkuyorum. Sevgilimin ailesi cok dindar. Acik biri yok ailede 10 yasindaki kardesi bile kapali. Surekli sohbetler, dergahlar vs. Benim de kapali olmami cok isterdi biliorum ama degilim. En cok tartistigimiz konulardan birirdir kiyafet. Sevgilimle yakin zamanda kisa bir sureligine ayri kaldik. Cok uzuldum cok yiprandim bu sure icinde. Onsuz olamayacagimi anladim. O da oyle. Tekrar baristigimizda ben sensiz olamiyorum, hemen evlenelim nolursa olsun, yanimda ol istiorum dedi. Ama bizim sorunlarimiz var. Cozemedigim ne yapicagimi bilmedigim bu muhafazakarlik konusu. Sevgilim evlendigimizde olabildigince dine uygun yasamak istiyormus. Kendini dine verecekmis. Evimizin bir odasi bunun icin olacakmis. Hatta o manevi hazzi almak icin cuppeli sarikli namaz kilmak istiyormus. Cocugumuz oldugunda onlara gereken dersi verecek, ogluyla birlikte namazlar kilacakmis. Kiz cocugu oldugunda bana uyguladigi baskinin katini uygulamasindan korkuyorum. Gunde bir saat din dersi verecegi icin onlar dogrusunu ogreneceklermis zaten.
Bunlar bana asiri kizlar. Benim annem de kapali ama bunlar fazla bana. Cocuk yapmaktan korkarim ben. Tamam annem kapali ben acigim ama annesi acik kizlari kapali bi aile hic gormedim. Bisey demicek de olsam kizim kapali olursa bunun bana garip geldigi gercegini degistirmicek. Beni sevdigini biliyorum ben de onu. Ortak yanlislarimiz var ayrica. Bunca yanlistan sonra da bu kadar asiri dine uygun yasama istekleri garip geliyor.Nereye kadar sevgili kalacagiz. Evlenmekten odum kopsa da olacak bir gun. Birakip gidemiyorum onsuzlugu yasadim, kalsam durum bu napicagimi bilmiyorum.
Alinti yapilmazsa sevinirim
Şunu size belirtmek istiyorum.....Bir tanıdığımız aynı şekilde muhafazakarken evlendiği kıza, nişanlıyken bu tip hayallerinden bahsedermiş,kız da kapalı,ibadetlerine bağlı görünüyormuş....Evlendikten sonra bu ilişkiyi zor götürdüler,erkek namazında,işte bu tür toplatıların içinde,kadında da görüntü var ses yok....Adam bir dönem beni kandırdın,senin böyle olduğunu bilsem, evlenmezdim diye bayağı çıkmaza girdi; beni olduğundan farklı göstererek kandırdın diyordu...Nitekim de öyleydi!Beklentileri var mı?Bunları dile getiriyor mu?..Mesela tanıdığım adam,bu tür toplantılara gider,çevre ediniriz dermiş,kızda tamam...gel görki kız 8 senede bir kez bulunmuş bu toplantılarda,mesela adam sabah namazına beni uyandırırdı derdi,kız namaz kılmazmış evlendikten sonra vs vs......Yani ona olmadığınız bir portre çizmeyin ve olduğunuz gibi kabullenebileceğini düşünüyorsanız evlenin!Dürüstlük de ne kadar fayda eder bilemeyiz ama beklenti varsa bunu dile getiriyorsa,duruşunuz önemli!halbuki herkesin inancı kendine,böyle kabul görmek en doğrusu ama işte!Dun bunlari konustuk tekrar. Kamera acikti. Su almaya gitmistim. Geldim baktim ki yataktaki adam cikmis namaz kiliyo. Sok oldum ama bisey de diyemedim.
gönül ferman dinlemez ile zıt kutuplar birbirini çeker sözlerine şunu da ekleyeyim: davul bile dengi dengine.18 aylik bir iliskim var. Ikimizin de isi gucu iyi memleketlerimiz ayni teorik olarak cok uygunuz. Ben evlilikten korkan biriyim normalde ama onunla evlenirsem baska seylerden de korkmaktan korkuyorum. Sevgilimin ailesi cok dindar. Acik biri yok ailede 10 yasindaki kardesi bile kapali. Surekli sohbetler, dergahlar vs. Benim de kapali olmami cok isterdi biliorum ama degilim. En cok tartistigimiz konulardan birirdir kiyafet. Sevgilimle yakin zamanda kisa bir sureligine ayri kaldik. Cok uzuldum cok yiprandim bu sure icinde. Onsuz olamayacagimi anladim. O da oyle. Tekrar baristigimizda ben sensiz olamiyorum, hemen evlenelim nolursa olsun, yanimda ol istiorum dedi. Ama bizim sorunlarimiz var. Cozemedigim ne yapicagimi bilmedigim bu muhafazakarlik konusu. Sevgilim evlendigimizde olabildigince dine uygun yasamak istiyormus. Kendini dine verecekmis. Evimizin bir odasi bunun icin olacakmis. Hatta o manevi hazzi almak icin cuppeli sarikli namaz kilmak istiyormus. Cocugumuz oldugunda onlara gereken dersi verecek, ogluyla birlikte namazlar kilacakmis. Kiz cocugu oldugunda bana uyguladigi baskinin katini uygulamasindan korkuyorum. Gunde bir saat din dersi verecegi icin onlar dogrusunu ogreneceklermis zaten.
Bunlar bana asiri kizlar. Benim annem de kapali ama bunlar fazla bana. Cocuk yapmaktan korkarim ben. Tamam annem kapali ben acigim ama annesi acik kizlari kapali bi aile hic gormedim. Bisey demicek de olsam kizim kapali olursa bunun bana garip geldigi gercegini degistirmicek. Beni sevdigini biliyorum ben de onu. Ortak yanlislarimiz var ayrica. Bunca yanlistan sonra da bu kadar asiri dine uygun yasama istekleri garip geliyor.Nereye kadar sevgili kalacagiz. Evlenmekten odum kopsa da olacak bir gun. Birakip gidemiyorum onsuzlugu yasadim, kalsam durum bu napicagimi bilmiyorum.
18 aylik bir iliskim var. Ikimizin de isi gucu iyi memleketlerimiz ayni teorik olarak cok uygunuz. Ben evlilikten korkan biriyim normalde ama onunla evlenirsem baska seylerden de korkmaktan korkuyorum. Sevgilimin ailesi cok dindar. Acik biri yok ailede 10 yasindaki kardesi bile kapali. Surekli sohbetler, dergahlar vs. Benim de kapali olmami cok isterdi biliorum ama degilim. En cok tartistigimiz konulardan birirdir kiyafet. Sevgilimle yakin zamanda kisa bir sureligine ayri kaldik. Cok uzuldum cok yiprandim bu sure icinde. Onsuz olamayacagimi anladim. O da oyle. Tekrar baristigimizda ben sensiz olamiyorum, hemen evlenelim nolursa olsun, yanimda ol istiorum dedi. Ama bizim sorunlarimiz var. Cozemedigim ne yapicagimi bilmedigim bu muhafazakarlik konusu. Sevgilim evlendigimizde olabildigince dine uygun yasamak istiyormus. Kendini dine verecekmis. Evimizin bir odasi bunun icin olacakmis. Hatta o manevi hazzi almak icin cuppeli sarikli namaz kilmak istiyormus. Cocugumuz oldugunda onlara gereken dersi verecek, ogluyla birlikte namazlar kilacakmis. Kiz cocugu oldugunda bana uyguladigi baskinin katini uygulamasindan korkuyorum. Gunde bir saat din dersi verecegi icin onlar dogrusunu ogreneceklermis zaten.
kiz, dayisi annesinin evindenken annesinin evine dahi gitmiyor
o niye ya???
Bunca yanlıştan bir doğru çıkarabilirseniz vallahi tebrik ederim bende sizi.18 aylik bir iliskim var. Ikimizin de isi gucu iyi memleketlerimiz ayni teorik olarak cok uygunuz. Ben evlilikten korkan biriyim normalde ama onunla evlenirsem baska seylerden de korkmaktan korkuyorum. Sevgilimin ailesi cok dindar. Acik biri yok ailede 10 yasindaki kardesi bile kapali. Surekli sohbetler, dergahlar vs. Benim de kapali olmami cok isterdi biliorum ama degilim. En cok tartistigimiz konulardan birirdir kiyafet. Sevgilimle yakin zamanda kisa bir sureligine ayri kaldik. Cok uzuldum cok yiprandim bu sure icinde. Onsuz olamayacagimi anladim. O da oyle. Tekrar baristigimizda ben sensiz olamiyorum, hemen evlenelim nolursa olsun, yanimda ol istiorum dedi. Ama bizim sorunlarimiz var. Cozemedigim ne yapicagimi bilmedigim bu muhafazakarlik konusu. Sevgilim evlendigimizde olabildigince dine uygun yasamak istiyormus. Kendini dine verecekmis. Evimizin bir odasi bunun icin olacakmis. Hatta o manevi hazzi almak icin cuppeli sarikli namaz kilmak istiyormus. Cocugumuz oldugunda onlara gereken dersi verecek, ogluyla birlikte namazlar kilacakmis. Kiz cocugu oldugunda bana uyguladigi baskinin katini uygulamasindan korkuyorum. Gunde bir saat din dersi verecegi icin onlar dogrusunu ogreneceklermis zaten.
bu iş olmasn lütfen.. zaten ileride boşanacaksınız. çünkü baskı veya diretme ile yaptırım kötüdür.18 aylik bir iliskim var. Ikimizin de isi gucu iyi memleketlerimiz ayni teorik olarak cok uygunuz. Ben evlilikten korkan biriyim normalde ama onunla evlenirsem baska seylerden de korkmaktan korkuyorum. Sevgilimin ailesi cok dindar. Acik biri yok ailede 10 yasindaki kardesi bile kapali. Surekli sohbetler, dergahlar vs. Benim de kapali olmami cok isterdi biliorum ama degilim. En cok tartistigimiz konulardan birirdir kiyafet. Sevgilimle yakin zamanda kisa bir sureligine ayri kaldik. Cok uzuldum cok yiprandim bu sure icinde. Onsuz olamayacagimi anladim. O da oyle. Tekrar baristigimizda ben sensiz olamiyorum, hemen evlenelim nolursa olsun, yanimda ol istiorum dedi. Ama bizim sorunlarimiz var. Cozemedigim ne yapicagimi bilmedigim bu muhafazakarlik konusu. Sevgilim evlendigimizde olabildigince dine uygun yasamak istiyormus. Kendini dine verecekmis. Evimizin bir odasi bunun icin olacakmis. Hatta o manevi hazzi almak icin cuppeli sarikli namaz kilmak istiyormus. Cocugumuz oldugunda onlara gereken dersi verecek, ogluyla birlikte namazlar kilacakmis. Kiz cocugu oldugunda bana uyguladigi baskinin katini uygulamasindan korkuyorum. Gunde bir saat din dersi verecegi icin onlar dogrusunu ogreneceklermis zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?