- 1 Şubat 2016
- 1.703
- 2.005
- 48
- Konu Sahibi Latinachica
-
Allah akil fikir versinkocasinin inanc sekline gore, oyle olmasi gerekiyormus. o sebeple ozellikle vurguladim, bir es degil bir hayat sekli secer insan evlenirken.
şu işaretlediğim cümleye dikkat edin. Tam olarak hangi konularda anlaşıyorsunuz? Temelde anlaşmazlık varsa üst üste koyduğunuz diğer anlaşmalarınız en ufak bir sarsıntıda yıkılıverir. Ya ayrılın birbirinizin hayatını tüketmeden yada siz kapanma yoluna girin kabullenin şikayet etmeyin. Başka yol yok.Icim daralio kafayi yemek uzereyim dusunmekten. Biz guzel anlasiyoruz aslinda suan ki haline bile raziyim boyle sevdim onu. Ama boyle garip garip dusunceleri var. Belki diyo evlendikten sonra 10 sene yapamiycam bunlari ama belki de hemen yapicam ben de bilmiyorum dio. Inancli olmasi Allah korkusu guzel seyler ama asiri degil mi bunlar. Bende mi hata var bilmiyorumki. Simdi bile catisiyorum onunla kendimle. Ama arkami donup gidemiyorum. Denedim cok yapamadim
Boyle hayaller de kuruyor. Cok duskundur eve esyaya vs. Ama bu ondan da ote. Fazla garip geliyo bana anlam veremiyorum. Duyduklarim gercek degil gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?