Cem Çelik tedavi görenler?

Amiin inşallah Rica ederim, siz ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz?
Şuan bakırköy Sadi konuk eğitim ve araştırma hastanesine gidiyorum kistlerim için ne diyecek ona bakıp sonra basliyicam inşallah.tahlillerimi falan devlet Hastanesi'nde yaptiriyim en azından adetin 3. Günü gel dedi doktor

Bende tüm tahlilleri devlette yaptırmıştım 2. Gün kontrole gittim 3. Gün ilaçlara başladım başlayacağım zamanda tabi

Benim de tedavim yarın baslayacak Cem çelik ile. Reglin 2.gunu gel demişti.. yarin sabah başliyoruz. Rahim dinlendirme de yapacakmis. Ne kadar surer bu tup bebek macerasi bilmiyorum.. ilk deneyimim. Pcos um ben.. stres sardi beni ya olmazsa diye.. icimde bir sikinti var sebepsiz. Dokunsalar aglicam sanki

Hayırlı olsun inşallah. Hiç merak etmeyin emin ellerde olduğunuzu düşünün. Cem bey ve klinik sizin için elinden geleni yapıcaktır. En önemlisi rahat olmak

Tedavin hayırlı olsun canım şimdiden. Ya olmazsa stresi hiç bitmiyor ama bitmesede stresini azaltmaya çalışmalısın inan o stres seni bitiriyor süreç boyunca. Tedaviye başlayınca anlarsın söylediğimi her aşamayi gecince bir sonrakinin stresi başlıyor ama bu sana zarar verir Sürecin ne kadar süreceği tamamen senin durumuna bağlı canım bende şuan rahim dinlendirme aşamasındayım kafamı rahatlatmaya çalışıyorum stres altındayken transfer olmak istemem bu olumsuz etkiler.. Martta bir aksilik olmazsa transfer olacağım inşallah

Acaba kaç para istedi bi de hangi sehirde

Acaba kaç para istedi ve hangi şehirde?

Acaba kaç para istedi ve hangi şehirde?
Ücret olayı değişiyor alınan ilaclara göre ve raporlu musun degil misin ona göre farklı oluyor fiyatlar. Ben raporluyum muayene ücreti, tedavi ücreti, ilaçlar ve rahim dinlendirme toplam fiyat 11.600 tuttu bizim ekstra harcamalarımız oldu kullandığımız vitaminler falan tedavi öncesinde ve tedavide kullandığımız. Bu yolda 15.000 tl yi gözden çıkardık öyle diyeyim Rabbim kolaylık versin herkese

Ne raporu ? Sigortası olmayanlara veriliyor mu ? Doktor bey hangi şehirde kalıyor acaba

Ne raporu ? Sigortası olmayanlara veriliyor mu ? Doktor bey hangi şehirde kalıyor acaba
Sgk desteği oluyor heyet raporu alıyorsun bazı şartlar var o şartlar uygunsa rapor veriliyor. Devlet tedaviyi %30 ilaçları %80 karşılıyor. Doktorum İstanbulda bahçeci umut tüp bebek doktorum cem çelik

evet canım ücret raporlı raporsuza göre fark ediyor. 7300 tl raporlu fiyat ilaçların çoğunu devlet karşılıyor rapor alırsan

O Orenishi
Muayene ücreti, tedavi, rahim dinlendirme 9700 + ilaçlar 1900tl. Transfer hazırlığında alacağım ilaçlarda olacak daha

merhaba,

ben de cem bey'e gittim geçen hafta ..ikinci denemem olacak..bana sadece genetik tarama yapılması önerildi çünki embriyom iyiydi ilk denememde ancak tutmadı hiç..(ilk deneme farklı bi yerdi) size genetik tarama yapıldı mı ? bir de analayamadıgım bir şey var : örneğin iki embriyom genetiğe gönderildi ve sağlıksız çıktı ikisi de..o zaman nasıl bir yol izliyorlar bilginiz var mıdır? ya da bilgisi olan ?

genetik taramayla ilgili inanınn hiçbişey bilmyorum. bizden istennmedi.

Genetik testleri sizin için mi istedi yoksa donmuş embriyolar için mi..
donmuş embriyoyu çözüp genetik test yapmaya pek sıcak bakmıyorlar benim bildiğim..
ama genetik sorunlu çıkarsa o iki embriyo kesinlikte transfer etmezler.. önlem alarak yeni bir tedavi başlar oluşan embriyolar bu sefer doldurulmadan genetiğe gider ve sağlıklı çıkan transfer edilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…