Cem Çelik tedavi görenler?

Kızlar ben Bursa da yaşıyorum istanbul'a Cem beye gitmeyi çok istemiştim ama işten dolayı gidip gelmek bizim için zor olacağı için Bursa da tedavi görüyorum. Yaşım 39 ve 2.denemem hormonlarım normal. Yumurtalarım zayıf. Tedaviye başlamadan omega, koenzim kullanmıştım. Yumurta büyütmeye iğnelere başlayınca da ekstra vitamin takviyesi alan varmı? almam gerekir mi? Neler yapılabilir?

Ben de bilemiyorum bakalım Cem bey devam ettirecek mi yazarım size. Önceki doktorum iğnelere başlayınca bıraktırmıştı vitamini, ozaman İmpryl kullanıyordum. Ama bence bırakmamak lazım. Tabi bilemiyorum Cem beye de sorucam gidince, yakında gidicem.
Kimlere hangi vitamin veriyor ben de bilmek istiyorum ama bana çok yeni hiç duyulmadık bi vitamin verdi. Sanırım tanıtım yapmışlar daha yeni ona

Bende doktoruma omega koenzime devam etsemmi diye sormama rağmen gerek yok bırak dedi. İğnelere bugün başladım. Kafamda soru işaretleri

Bende doktoruma omega koenzime devam etsemmi diye sormama rağmen gerek yok bırak dedi. İğnelere bugün başladım. Kafamda soru işaretleri
Hayırlı olsun inşallah. Öyle olunca da sanki iş işten geçmiş gibi geliyor dimi insan strese giriyor:) Artık gerisi kısmet. Bence en önemlisi stres yapmamak, sağlıklı beslenmek ve yürüyüş yapmak. Ben öyle yapıcam inşallah:/ zira bu sefer tutmasını çok istiyorum umarım hepimiz için son olur

Bursada nerde tedavi görüyorsun canım. Benimde bursada bir negatifim var ikinciye başlamak istiyorum.

Cem beye sordum iğnelere başlayınca da vitaminlere aynen devam etmemi söyledi. Bilgi vereyim dedim ben de

Merhaba bende Bursa acibademde 2 kez denedim artık Bahcciyi düşünüyorum siz devam ediyor musunuz nasıl ilerliyor

Merhaba bende Bursa acibademde 2 kez denedim artık Bahcciyi düşünüyorum siz devam ediyor musunuz nasıl ilerliyor
Bence kesinlikle hiç düşünmeden Bahçeci'ye gitmelisiniz. Ben Cem beye başladım ama sadece Cem bey değil merkez olarak memnun kaldım. Yani herşeyi tam usulüne göre yapıyorlar. İnsan güvenince de vakitmiş beklemekmiş önemsemiyor. Artık tavsiye edebilirim

Evet ben Bursa da öğlen gidip akşam anca eve gelebiliyordum her muayene de bi saat çok rahat sarkma oluyordu ama bu da şehir dışı günü birlik gidip gelicem ondan merak ettim. Sizin sorununuz ne özel değilse bide tedaviniz şu an ne aşamada

Merhaba Bursa da kimde tedavi görüyorsunuz

Keşke ilk seferinde bahçeciye gitseydim. Yine negatif olurdu belki ama kendimi daha güvende hissederdim. O zaman bursaya gidis gelislerim daha rahat olacak diye dusunmustum ama inanin 15 gunluk bir sure. Nedir ki sonu güzel olsun

Keşke ilk seferinde bahçeciye gitseydim. Yine negatif olurdu belki ama kendimi daha güvende hissederdim. O zaman bursaya gidis gelislerim daha rahat olacak diye dusunmustum ama inanin 15 gunluk bir sure. Nedir ki sonu güzel olsun
İlk başta bizde bahçeciyi çok düşündük sonra zor olur diye bursa da başladık ilki kimyasal oldu dondurulmuslarla tekrar denedik o da kimyasal oldu en başında yani bundan bi sene önce bahceciye gitseydim şu an çık farklı bu durumda olurdum diye düşünüyorum

Benimde ilk denemem negatif.
İkinci deneme için gittim görüşemedik bile o kadar yoğun asistan yönlendirme yapacaktı genetik testler istedi verdik bir sonraki aya kaldı.
İlgisizlik ve beklemek sizi sıkmayacaksa doktor gayet konusunda başarılı ben ilk denememde çok takılmıştım özel ilgi beklemiştim ama öyle olmuyor maalesef

Bende tedavi oluyorum şu anda kesinlikle çok yoğun muayenede bir iki dakika görebiliyorum en fazla haliyle çok soru sorma durumuda olmuyor.Ama whatsaptan asistanı yada kendisine soru sorduğumuzda dönüş yapılıyor mutlaka.Özel değilse neden negatif oldu sizinki ve yine cem beyle devam eder misiniz bende pek aradığım ilgiyi bulamadım ama işinde başarılı diye kendimi telkin ediyorum inşallah güzel sonuçlar alırız

İnşallah hepimiz Güzel sonuçlar alırız neden negatif olduğunu doktorda bilmiyor çok şaşırdı benimle aynı gün 10 kişiye transfer etti ve sadece benimki negatif oldu onun için İkincide daha temkinli davranmalıyız dedi genetik test kan pıhtılaşması var mı diye tahliller ve histereskopi yaptı Önümüzdeki ay transferim olacak yine Cem Bey de devam ediyorum Allah korusun yine olmazsa yine onda devam ederim

Ben de bursada oturuyprum Cem Bey'in fiyatı nasıl şu anda ilaçlar dahil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…