Cem Çelik tedavi görenler?

Ben de bursada oturuyprum Cem Bey'in fiyatı nasıl şu anda ilaçlar dahil.
Guncel fiyati nedir bilmiyorum 2020 fiyatlari degismis. Bizim orda calisan bir arkadasimizin da yardimi oldu biraz oyle de iskonto uygulandi. Ilaclar rahim dinlendirme transfer sonrasi kalan embriyolarin saklanmasi derken 15 i buldu sanirim.

bursada kime yaptıracaksın?

15.000 i geçti şu anda yapılan kromozom tahlili ilk verilen muayene ücreti ve ilaçlar dahil.Daha da fazla tutacak ama rahim dinlendirme için ve embriyo dondurma falanda ödendiğinde

Tedavi ilaçlar yapılan tahliller eczane dahil 15 bini geçti şu an yarın yumurta toplamam var sonrasında rahim dinlendirme ve embriyo dondurma olursa dahada artıcak tabi.

Ben de bursada oturuyprum Cem Bey'in fiyatı nasıl şu anda ilaçlar dahil.
Raporlumusunuz ? Size raporlu fiyat söyleyebilirim tedavi 7300 tl ilaçlarım 1900 tl tuttu(ilave ilaçlar olacakmış) rahim dinlendirme 1750 tl muayene ücreti tek seferlik 650 tl

Kizlar bende ingiltere yasiyorum cem hocaya gidiyorum harika bir doctor yogun fakat merkez olarak herkes ilgili ocak 9 da yumurtam toplandi be simdi 3 tane 5.ci gun embiriyom donduruldu adet olunca Ara dediler beklemedeyim ilk kez yaptiriyorum daha oncesinde herhangi bir deneme yapmadim

Ne kadar güzel. Insallah gönlünüzce olur saglikla kucaginiza alirsiniz subatta transfer oyleyse

Perşembe günü opu yapıldı ama sonrası benim için çok kötü geçti iki gün hastanede kaldım.Kan değerlerim çok düşükmüş eve çıktıktan sonra hastanelik oldum çok şükür şu an daha iyiyim.Ultrasonda görünen 10 yumurta civarıydı 12 tane toplanmış 8 i olgun 7 tanesi döllenmiş inşallah 5.güne kadar giderler.Rahim dinlendirme yapılacak var mı şu anda transfer için bekleyen.

Raporlumusunuz ? Size raporlu fiyat söyleyebilirim tedavi 7300 tl ilaçlarım 1900 tl tuttu(ilave ilaçlar olacakmış) rahim dinlendirme 1750 tl muayene ücreti tek seferlik 650 tl
Raporlu değiliz.Evet rahim dinlendirme 1750 dondurma 1900 tl dinlendirme için ödeme yaptık dondurma içinde 5.güne gelirlerse yapıcaz inşallah.

Raporlu değiliz.Evet rahim dinlendirme 1750 dondurma 1900 tl dinlendirme için ödeme yaptık dondurma içinde 5.güne gelirlerse yapıcaz inşallah.
İnşallah hayırlısı olur sizin için dua edeceğim. Ben henüz yumurta büyütme kısmındayım opudan sonra bende rahim dinlendirmeye geçeceğim kısmetse eğer

İnşallah hayırlısı olur sizin için dua edeceğim. Ben henüz yumurta büyütme kısmındayım opudan sonra bende rahim dinlendirmeye geçeceğim kısmetse eğer
Çok teşekkür ederim inşallah sizin içinde hayırlısı olur ilk denemem olmasına rağmen psikolojik olarak yıprandım inşallah tutar emeklerimiz boşa çıkmaz

Çok teşekkür ederim inşallah sizin içinde hayırlısı olur ilk denemem olmasına rağmen psikolojik olarak yıprandım inşallah tutar emeklerimiz boşa çıkmaz
Cok iyi anlıyorum seni inan aynı durumdayız ilk oluşunun verdiği stres var ne nasil olacak herşey normal mi diye düşünmekten günler geçmiyor fakat olumlu düşün motive et kendini inan senin hissiyatın tedavinin yönünü şekillendirir

Aynen öyle sürekli kafam orada inşallah tutar ve her şey yolunda gider diye düşünüp dua ediyorum elimden geldiğince pozitif olmaya çalışıyorum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahTedavinin hangi aşamasındasınız opu yapıldı mı

Aynen böyle devam inşallah biz pozitif olursak tedavimizde bu şekilde ilerler Rabbim ne nasip etmişse o Canım ben daha iğneleri vuruluyorum yumurta büyütüyorum 4. Günüm, tahminime göre herşey yolunda giderse şubat başlarında opu olur

İnşallah her şey çok güzel olur bende tam 9 gün iğne kullandım 11.gün yumurta toplandı.Şimdi bol bol dua edip beklemedeyizSizde Cem Beyin hastasımısınız

İnşallah her şey çok güzel olur bende tam 9 gün iğne kullandım 11.gün yumurta toplandı.Şimdi bol bol dua edip beklemedeyizSizde Cem Beyin hastasımısınız
Rabbim hayırlısını nasip etsin, inşallah herşey gönlünüze göre olur Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah. Bakalım benim opu ne zaman olacak Evet bende Cem beyin hastasıyım

Rabbim hayırlısını nasip etsin, inşallah herşey gönlünüze göre olur Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah. Bakalım benim opu ne zaman olacak Evet bende Cem beyin hastasıyım
Merhaba arkadaşlar .ben de tüp bebek düşünüyorum çikolata kistlerim var ameliyat olmadan tüp Bebek denemek istiyorum .cem beye gidicem inşallah muayene ücreti ne kadar ve her gittiğimiz de tekrar muayene ücreti ödüyor muyuz

Tedaviniz simdiden hayırlı olsun Cem bey prof. Olduğu için 650 tl tl muayene ücreti var fakat tek seferlik veriliyor tedavi sürecinde birdaha muayene ücreti verilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…