Vitaminleri örnek olarak verdim ilaçlar da değişir. Gidip görüşmede bunu söylerseniz bence ona göre ayarlayabilir çünkü aşağı yukarı aynı hepsiKocaeli'de yaşıyorum ve öğretmenim. Yeni negatif denemeden çıktım. Ara tatilde ancak gidebilirim ön görüşmeye. İlaçları sorma nedenim bazılarının elimde bulunması maddi durum olarak ayarlıcam kendimi.vitaminleri sormuyorum büyütme iğnelerini merak ediyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Neden memnun kalmadınız pekiBen memnun kalmayanlardanim.. birakip baska yer baska doktorla basladim tedaviye
Neden memnun kalmadınız peki
Cem hoca gerçekten ısını çok iyi yapıyor Keske güvenip tedavi devam etseydiniz olumsuz olduğunda hakkınızı arayabilirsinizFaktor 5 im homozigot oldugu ve kesinlikle dogum kontrol hapi kullanmamam gerektigi halde dogum kontrol hapi verdi. Kullanip tedaviye sonra baslayalim dedi ve cleksan 0.8 verdi ki bu cok yuksek bir doz. Bir suru hoca ile gorustum asla dediler. Sordugum sorulara acillere bile cevap vermedi 1 gun sonra dondu. Sadece soru sormaya klinige gttigimde yine 550 tl para odetti. ...
Cem hoca gerçekten ısını çok iyi yapıyor Keske güvenip tedavi devam etseydiniz olumsuz olduğunda hakkınızı arayabilirsiniz
Olumlu sonucu nerde aldınız pekiarada yakin arkadaslarimiz olmasina ragmen yanlis tedavi uygulamasi icinde kendi arkadaslari meslektaslari bile tedavisine yanlis buldu... baska yerde ilk denememde olumlu sonuc aldim
Olumlu sonucu nerde aldınız peki
Olumsuz olduğunda hakkımızı nasıl arayabiliriz? Bir de size de böyle ilgisiz miydi? Yani kontrol ve muayenelerde hiç yüzünü görmediğiniz oluyor muyduCem hoca gerçekten ısını çok iyi yapıyor Keske güvenip tedavi devam etseydiniz olumsuz olduğunda hakkınızı arayabilirsiniz
Her gittiğimde Cem hoca kendi ilgilendi ne zaman yazsam dönüş yaptı ilk deneme pozitif 2 kere kan vermem gerekti kendisi aradı bilgi verdi 3 kere kan verdim yine bilgi verdim dönüşü Cem hoca kendisi yaptı yumurta 5 güne geldiğinde kendisi aradı nasılsınız adet olduğunuzda bilgi verin dedi birazdan embriyolog arayıp bilgi vereceğini söyledi 5 dk sonra arayıp bilgi verdiler ben çok memnundumOlumsuz olduğunda hakkımızı nasıl arayabiliriz? Bir de size de böyle ilgisiz miydi? Yani kontrol ve muayenelerde hiç yüzünü görmediğiniz oluyor muydu
sizle bayağı ilgilenmiş. herkesle farklı demekki.Her gittiğimde Cem hoca kendi ilgilendi ne zaman yazsam dönüş yaptı ilk deneme pozitif 2 kere kan vermem gerekti kendisi aradı bilgi verdi 3 kere kan verdim yine bilgi verdim dönüşü Cem hoca kendisi yaptı yumurta 5 güne geldiğinde kendisi aradı nasılsınız adet olduğunuzda bilgi verin dedi birazdan embriyolog arayıp bilgi vereceğini söyledi 5 dk sonra arayıp bilgi verdiler ben çok memnundum
Ben hiç bir Dr hastalarına farklı davrandığını düşünmüyorum okadar yoğunlar yorgunlar sabah 6 da operasyon da oluyorlar ve herkesi memnun etmeye çalışıyorlar ve başarılılar bence Dr hastası ile ilgilenmesi degil hastanın Dr güvenmesidir Bahceci zaten gerçekten çok iyi bir yersizle bayağı ilgilenmiş. herkesle farklı demekki.
Bu şekilde kendisi arayıp bilgi vermesi bence harika bişey sizle bayağı yakından ilgilenmiş keşke herkese öyle olsaHer gittiğimde Cem hoca kendi ilgilendi ne zaman yazsam dönüş yaptı ilk deneme pozitif 2 kere kan vermem gerekti kendisi aradı bilgi verdi 3 kere kan verdim yine bilgi verdim dönüşü Cem hoca kendisi yaptı yumurta 5 güne geldiğinde kendisi aradı nasılsınız adet olduğunuzda bilgi verin dedi birazdan embriyolog arayıp bilgi vereceğini söyledi 5 dk sonra arayıp bilgi verdiler ben çok memnundum
Olumsuz olduğunda hakkımızı nasıl arayabiliriz? Bir de size de böyle ilgisiz miydi? Yani kontrol ve muayenelerde hiç yüzünü görmediğiniz oluyor muydu
Aynen canım katılıyorum sana bence Cem hoca herkese aynı davranıyor çünkü sadece yaptığı iste pozitif olması için elinden geleni yapıyorBen şu an şaşkınım cem hoca kesinlikle bana yaptığı tedavide hem temkinli giderek hemde verdiği tavsiyeler ve izlediği yol daha önce 3 başarısız deneme yaşadığım acıbadem den kat kat müthişti.standart tedavi yapmaz ve her zaman kişiye özel gider benim tedavim 10 ay sürdü sabır dedi herşeyi titizlikle izledi.ne zaman yazdam whatsaptan anında 15 geçmemiştir bile döndü evet yoğunlar katılıyorum çok normal bir sürü umudunu arayan insan var ama cem hocaya güvenim sonsuz
Aynen öyle ilk başta ben acıbademde yaptırdım ünlü bir doktora insan istiyorkş doktor senle konuşsun gülsğn sana espri yapsın halledicez bu işi süpersin harikasın desin itiraf ediyorum ilk başlarda bende bunu istedim ama ağzımın payını çok büyük aldım..biz içimizi ferahlataın istiyoruz..ama cem hıcanın herkesle böyle bir sohbet imkanınyok sonra dedimki işini vicdanlı en iyisini yapsın ama bana gülmese de olur..şu an hamileyim Allah bin kere razı olsun ..ayrıca o kadar da suratsız değil hep destekledi şakalaştı ama onunki de can neticedeAynen canım katılıyorum sana bence Cem hoca herkese aynı davranıyor çünkü sadece yaptığı iste pozitif olması için elinden geleni yapıyor
Transfer icin akşam üzeri arıyorlar çok haklı olabilirsin biz özel insanlar olarak özel ilgi bekliyoruz uzun uzun anlatsın olacağına dair motive etsin istiyoruz bende öyle olacağını düşünmüştüm hatta eşim okadar para ödüyoruz çok hızlı hersey dedi ama çok bekleyen var aynı ilgiyi herkes bekliyor bence bu konuda biz Dr güvenip ona yardımcı olmamız gerektiğini düşünüyorum bende transfere girmeden tek embriyo transfer olacağımı öğrendim ama Bundada hayır vardır dedim biraz sakin ve sabırlı olmak gerekiyor gerçekten cok yoğunlar ama işlerinde iyi olduklarını düşünüyorumevet pozitif olması için elinden geleni yapıyor olabilir ama çok yoğunluktan dolayımı bilemiycem benim transferim pazartesi oldu cst arıycaz dediler ne arayan oldu ne soran ben aradım dönüş yapılcak dendi. pazar kapalılar diye arayamadım. pazar aksam 6.30 da yarın sabah transferiniz olucak tek i dondurulcak 1900 tl ücreti var dediler son gün (biz 2 tane konulcak sanıyorduk mesela bunun bilgisi bana 14 saat önce verildi) başıma bu şekilde bi kaç bişey daha geldiği için gözardı da edemiyorum valla. son gebelik muaynesinde de kayıdı yaptırdık ücreti verdik 3 saati geçti bekledik en son danışmaya dedim unuttunuz heralde bizi diye. 10 dk sonra çağırdılar sizin kayıt açılmamış ondan diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?