- 25 Haziran 2014
- 421
- 311
- 73
kesinlikle cemaat yurduna gitme derim... zaten cemaat yurtlarının pkk yetiştirme merkezlerinden farkı yok gözümde yıllarca öğrencilerin hakkını çalan kopya çeken ve ülkemiz eğitim sistemini baltalamış bir yapılanmada kalmayı düşünmeyin zira kalırsanız onlardan farkınız kalmaz korkularınızı yenin sizin cemaatin baskılarına ihtiyacınız yok... maddi durumuzun müsaitse özel yurtlarda kalın... buralar üniversite hayatının yaşandığı yerlerdir... zihni özgür insanlarla iletişiminiz olur ki ancak böyle kendinizi geliştirirsiniz.....  devlet yurtlarıda uygun olabilir. hijyen konusu ise sizin kişisel temizliğinize bağlıdır...sıkıntınız bu olmasın her türlü halledersiniz temizlik konusunu... üniversite çevrenizi zihni temiz insanlardan oluşturun
 korkularınızı yenin sizin cemaatin baskılarına ihtiyacınız yok... maddi durumuzun müsaitse özel yurtlarda kalın... buralar üniversite hayatının yaşandığı yerlerdir... zihni özgür insanlarla iletişiminiz olur ki ancak böyle kendinizi geliştirirsiniz.....  devlet yurtlarıda uygun olabilir. hijyen konusu ise sizin kişisel temizliğinize bağlıdır...sıkıntınız bu olmasın her türlü halledersiniz temizlik konusunu... üniversite çevrenizi zihni temiz insanlardan oluşturun 

korkularınızı yenin sizin cemaatin baskılarına ihtiyacınız yok... maddi durumuzun müsaitse özel yurtlarda kalın... buralar üniversite hayatının yaşandığı yerlerdir... zihni özgür insanlarla iletişiminiz olur ki ancak böyle kendinizi geliştirirsiniz.....  devlet yurtlarıda uygun olabilir. hijyen konusu ise sizin kişisel temizliğinize bağlıdır...sıkıntınız bu olmasın her türlü halledersiniz temizlik konusunu... üniversite çevrenizi zihni temiz insanlardan oluşturun

haklısınız
 haklısınız  
		 ben cemaat yurdunda da kaldım evlerinde de vakit geçirdim. Pişman değilim çünkü farklı bir tecrübe yasadım... Şöyle bir gerçek de var belirli eve giriş çıkış saatleri var ve seni okulda dahi gözetleyen birileri var gerçi şehirden sehire farklılık gösterir ama... Ekonomik durumuna gore ayarla kendini çok sosyal biri değilim derslerim her şeyden önce gelir kurulu bir düzenim olsun diyorsan cemaat evleri diyorum en azından ilk yıl ortamı tanır cevre edinirsin 2. Yıl ya eve ya da yurda çıkarsın. Ben öyle yaptım. En önemlisi gidip ortamı da görüp şartları konuşmak illa biri agir basacaktir...
 ben cemaat yurdunda da kaldım evlerinde de vakit geçirdim. Pişman değilim çünkü farklı bir tecrübe yasadım... Şöyle bir gerçek de var belirli eve giriş çıkış saatleri var ve seni okulda dahi gözetleyen birileri var gerçi şehirden sehire farklılık gösterir ama... Ekonomik durumuna gore ayarla kendini çok sosyal biri değilim derslerim her şeyden önce gelir kurulu bir düzenim olsun diyorsan cemaat evleri diyorum en azından ilk yıl ortamı tanır cevre edinirsin 2. Yıl ya eve ya da yurda çıkarsın. Ben öyle yaptım. En önemlisi gidip ortamı da görüp şartları konuşmak illa biri agir basacaktir... Ben kavga eder pılımı pırtımı toplar, onlara da bi ton laf sayıp çıkar giderim o vakiit
 Ben kavga eder pılımı pırtımı toplar, onlara da bi ton laf sayıp çıkar giderim o vakiit  

Açıkçası ortamı beni korkutuyor,
 Açıkçası ortamı beni korkutuyor, 

O yüzden içim rahat
 O yüzden içim rahat