4 ay hayata karışmak İçin çok erken ki sorunsuz evliliği olan insanlar bile 4.ayda hayata karışamıyor çok da o yüzden böyle düşünmenizin hamilelik ve doğum süreci ile alakalı olduğunu düşünüyorum zor bir döneme denk gelmiş sıkıntılarınız bebeğiniz büyüdükçe kendiliğinden hayata karıştığınızı göreceksiniz korkmadanMerhaba Sevgili Kadınlar.
Bu defa kendi çemberimin içinden yazıyorum size. Ama nereden baslayacagimi bilemiyorum. Burasi cok daginik cunku..
1 sene önce eşimden ayrıldım, "esim" deyince de bir tuhaf oluyorum. Nitekim attığımız o imzalar bizi "eş" kılmaya yetmemişti.
5 senelik bir birliktelikten sonra evlenmiştik. Evlenmeden önce ciddi bir depresyondaydım belkide. Önceleri bana iyi geldi. Sonrası süreçte beni, içimi mahvetti. Sorun şu ki hayata başlamaya korkuyorum. Aslında bu iyi hallerim. Kapıdan çıkmaya korkuyordum, onsuz nasıl yaşayacağımı bilmemekten mi yoksa genel anlamda yaşama anlam verememekten mi bilmiyorum.
Bebeğimi 4 ay önce kucağıma aldım. Bu her kadın için mucizevi tabi ama benim için çok çok farklıydı. Şimdi bir çok kadın bana kızacak ama ben bu bebeği en başında hiç istemiyordum. Ama şimdi iyiki diyorum iyiki o baskılar bana yapılmış ve ben bir çocuk sahibi olabilmişim bu fani hayatta. Fakat şimdi hayatın neresinden tutacağını bilmiyorum. Lise yıllarımda bile hertatilde iş bulup para kazanan bir kadındım ben ne ara böyle korkar oldum hayattan? Bir nefesle dalsam o sulara belkide, belkide değil kesin ferahlayacağım ama neyi bekliyorum? Bunun boşanmakla alakası yok, verdiğim karardan da hayatımdan da memnunum. Özgürüm ama bu kanatları kullanamıyorum. O evde o adamla yasayan kiz aklıma geldiğinde ona açıyorum hatta ama şu kadını bir türlü hayata karistiramiyorum. Saklanıyorum adeta.
Bana akıl verin sevgili kadınlar, kendimin en iyi versiyonunu önce kendim sonra oğlum için yaratmak istiyorum. Bu çemberden çıkmanın yolu var mı?
Dogrumi anladim , ayrildiginiza 1 sene oldu ve 4 aylik bebeginiz var,yani hamileyken bosandiniz degilmi?
Birde tam anlayamadigim , evliyken mi esiniz olmadan dışarı cikmak istemiyordunuz?
Size önerim psikolojik destektek almaniz.esinizin karekterini bilmiyorum sizde nasıl bir etti bıraktı.
Çünkü bazı iliskilerde Partner in karsiya biraktigi olumsuz durumlar oluyor.
Kendine güvenin kalmayabiliyor.internetten biraz bakınca en iyisi , esinizde narsistik kidilik bozuklugu varsa eğer sizin bu durumda olmaniz çok normal ve kesinlikle Therapie görmeniz gerekiyor
Korkmayin hiç, üstesinden gelemiyeceginiz bir durum degil.zor ama basaricaksiniz .çünkü size güc veren bir bebeginiz var artik.
Kendimi sürece teslim etmeliyim evet ama bu süreci verimli geçirmeliyim telâşındayım. Yapmak istediğim çok şey varken güne dokunamıyorum bile. Çalışan anneler bebek 4. Aydayken çalışmaya dönüyorken ben daha ne yapacağıma karar verme asamasindayim.4 ay hayata karışmak İçin çok erken ki sorunsuz evliliği olan insanlar bile 4.ayda hayata karışamıyor çok da o yüzden böyle düşünmenizin hamilelik ve doğum süreci ile alakalı olduğunu düşünüyorum zor bir döneme denk gelmiş sıkıntılarınız bebeğiniz büyüdükçe kendiliğinden hayata karıştığınızı göreceksiniz korkmadan
bence tüm bunlar çoook çok normal bebeğiniz daha küçük hormonlarınız daha düzelecek
siz hayatta var olmayı savaşmayı da isteyen birisiniz belli ki
bence o çemberi öyle bir yıkacaksınız ki kimse karşınızda duramayacak
vücudunuzun da bu süreye ihtiyacı var demek ki
kendinize yüklenmeyi n
okuduğum kadarıyla siz hayattan kolay kolay kopmazsınız
bu hep böyledir hisleriniz çok insaniHayattan kopmam mümkün değil, ben bir yaprağın rüzgarda ucusmasina bile hayranımumutsuzluga duamus elbette degilim sadece en basindan baslamak ne bileyim birde nereden başlayacağımı bilmemek.. hem korkutuyor beni hem yoruyor bunu düşünmek
Güçlü bir kadınsınız bence hiç kendinizi küçümsemeyin. Çocuktan sonra hayata karışmak zaten biraz zor oluyor zamanla karışırsınız daha çok yeni.. İş arayarak başlayabilirsiniz birşeylere belki.. Kolaylıklar ve hayat boyu güzellikler diliyorumMerhaba Sevgili Kadınlar.
Bu defa kendi çemberimin içinden yazıyorum size. Ama nereden baslayacagimi bilemiyorum. Burasi cok daginik cunku..
1 sene önce eşimden ayrıldım, "esim" deyince de bir tuhaf oluyorum. Nitekim attığımız o imzalar bizi "eş" kılmaya yetmemişti.
5 senelik bir birliktelikten sonra evlenmiştik. Evlenmeden önce ciddi bir depresyondaydım belkide. Önceleri bana iyi geldi. Sonrası süreçte beni, içimi mahvetti. Sorun şu ki hayata başlamaya korkuyorum. Aslında bu iyi hallerim. Kapıdan çıkmaya korkuyordum, onsuz nasıl yaşayacağımı bilmemekten mi yoksa genel anlamda yaşama anlam verememekten mi bilmiyorum.
Bebeğimi 4 ay önce kucağıma aldım. Bu her kadın için mucizevi tabi ama benim için çok çok farklıydı. Şimdi bir çok kadın bana kızacak ama ben bu bebeği en başında hiç istemiyordum. Ama şimdi iyiki diyorum iyiki o baskılar bana yapılmış ve ben bir çocuk sahibi olabilmişim bu fani hayatta. Fakat şimdi hayatın neresinden tutacağını bilmiyorum. Lise yıllarımda bile hertatilde iş bulup para kazanan bir kadındım ben ne ara böyle korkar oldum hayattan? Bir nefesle dalsam o sulara belkide, belkide değil kesin ferahlayacağım ama neyi bekliyorum? Bunun boşanmakla alakası yok, verdiğim karardan da hayatımdan da memnunum. Özgürüm ama bu kanatları kullanamıyorum. O evde o adamla yasayan kiz aklıma geldiğinde ona açıyorum hatta ama şu kadını bir türlü hayata karistiramiyorum. Saklanıyorum adeta.
Bana akıl verin sevgili kadınlar, kendimin en iyi versiyonunu önce kendim sonra oğlum için yaratmak istiyorum. Bu çemberden çıkmanın yolu var mı?
Vala seni anlıyorum bi sure sonra is hayatina döneceğim is ariyacagim ne soy isim değişecek 1 2 yılı bulur.
ne is bulma sürem kolay gececek .
oda yetmezmis gibi annemin söylemleri beni bunaltiyor yok dul oldun is yerinde herkes sana asilacak herkes sana kötü gözle bakacak 10 yildir calisma hayatında olan ben suan acayip tirsiyorum .burda disari cikarken paspal çıkıyorum sanki herkes bana kötü gozle bakacak gibi ben cok bakimli biriydim. degisik bir baski var.kucuk yerde yasamanin sıkıntısı en guzeli istanbul kalabalikta kayboluyorsun kimse seni fakretmiyor
Evet bakıyor gözüyle oda ben foto atarsamyaa şimdi eski konunu okudum bu iğrenç adam çocuğuna hiç bakıyor mu
anasının koynunda uyusun
Bu çoğrafyada hamileyken boşanıp 4 aylık bebekle bırakın çemberi dünya küresini de geçip uzaya fırlamışsınız
Tebrik ederim
Şu mıy mıy kadınlara bakınca bir daha tebrik ederim
Siddet vardi psikolojik ve fiziksel .beni begenmiyordi.en son cocuga bagirmaya başladı ciktim geldimGüzel arkadaşım, neden ayrılık yaşadığını bilmiyorum ama kendim gibi bilerek diyorumki bırak asılsınlar en azından kadın olduğumuzu hissederiz. O kıytırık tariflerin yanında yıllar heba olmuş zaten. Paspal falan da gezme, şuan ben kendimi toplayamadigimdam öyleyim ama ilk iş fazladan 5 kilom var mesela onu vereceğim. Önce kendimize değer vermek zorundayız.
Annene de kızma öyle görmüş. Ve yasadigin yer farketmez kafanın içinde olduğun yerdir bence önemli olan.
Ay nasıl bir insan bu yaEvet bakıyor gözüyle oda ben foto atarsamöyle doğru bir karar vermisimki gün be gün gösterdi Rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?