Cemil tugay burun estetigi olanlardan yorum bekliyorum..

Cok sagol bi deniyeyim tampon cıkmıs gibi hissetmiyorum yani yine aynı sekilde tıkalıyım
Bende tampon kullanmadı, kullanmadığı halde tikaliydi nefes alamiyordum dediğim gibi yap kulak çubuğuyla temizle şöyle 15gün filan olsun baya rahatlarsın

Bende oldum ameliyatı sonunda, birsey sorucam nefesi duzgun almaya ne zaman basladın
ben şu an 1.ayım doldu ve normal nefes alamıyorum ama tabi eskisine göre çok daha iyi sen de endişelenme bence alçın çıktıktan sonra rahatlıyor burnun zaten benim fikrim okyanus suyunu kullan belki sonraları burnuna faydalı olacak

Benim 1ay 2 gün oldu hala eskisi kadar rahat alamıyorsun ama şöyle 15.gününde filan baya rahatlıyorsun
özgee5 merhaba galiba seninle aynı tarihlerde olduk ameliyatı cemil beye yaptırdın anladığım kadarıyla bir şey sormak istiyorum sana , şu an burnunun şeklinden memnun musun herşey yolunda mı dış görünüş olarak :)

özgee5 merhaba galiba seninle aynı tarihlerde olduk ameliyatı cemil beye yaptırdın anladığım kadarıyla bir şey sormak istiyorum sana , şu an burnunun şeklinden memnun musun herşey yolunda mı dış görünüş olarak :)
Ben cok memnunum 20 haziranda oldum ameliyat ama cemil beye degil :)

Oldum memnun degilim..6 . Yılimda burmum cokmus durumda ..Belki benim burnum kalin derili oldugu icin de olmus olbilir ama su an kötü durumda

Back
X