- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.812
- 798
- Konu Sahibi Jasmine2020
Bende anlamiyorum, anlamayacagim sanirimGerçekten ben bu kısmı anlayamıyorum. Bu kadar empati yoksunu nasıl olunur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende anlamiyorum, anlamayacagim sanirimGerçekten ben bu kısmı anlayamıyorum. Bu kadar empati yoksunu nasıl olunur
Sanki kendileri hic olmeyecekmis gibi. . .
Babamın cenazesinde pilava karabiber isteyen teyzeyi gördü bu gözler de malesefBende helva çok güzel diye ikinci partı yaptıranları gördüm. Sıfır şaka![]()
Agauhahah kiz guldurdun beniAslinda "seninki daha güzel olur insallah" deyip birakicaksin orda
Ne güzel bir arkadaşınız varmış. Maalesef git gide empati yeteneğimizi kaybediyoruz.Babamın cenazesinde pilava karabiber isteyen teyzeyi gördü bu gözler de malesef
ama bir arkadaşım babamın cenazesine 7 sinde falan gelmişti.helva vardı, ikram ettik. tabağı evirdi,çevirdi "ya kusura bakmayın ben hayatıma bir sekilde dokunan insanların helvasını yiyemiyorum çok acımasızca geliyor" demişti. İşte bu kafaya ulaşınca bitecek bu taziye evindekilere eziyet
O zamandan beri hiç sevmem taziye evine gitmeyi biraz zaman geçince giderim ki yük olmayayım
Allah rahmet eylesin. Teyzeyı unutmayın bizde onun cenazesinde isteyelim. Rahmetli çok severdi derizBabamın cenazesinde pilava karabiber isteyen teyzeyi gördü bu gözler de malesef
ama bir arkadaşım babamın cenazesine 7 sinde falan gelmişti.helva vardı, ikram ettik. tabağı evirdi,çevirdi "ya kusura bakmayın ben hayatıma bir sekilde dokunan insanların helvasını yiyemiyorum çok acımasızca geliyor" demişti. İşte bu kafaya ulaşınca bitecek bu taziye evindekilere eziyet
O zamandan beri hiç sevmem taziye evine gitmeyi biraz zaman geçince giderim ki yük olmayayım
11 yıl geçti belki çoktan gitmiştir bileAllah rahmet eylesin. Teyzeyı unutmayın bizde onun cenazesinde isteyelim. Rahmetli çok severdi deriz
Allah sizden razi olsunYa bırakın Allah aşkına
Neden kendinizi yoruyorsunuz
Çalışmak isteyen çözüm bulur
Benim yardımcım yıllarca çocukla geldi benim evime, 2 çocuğuda benim evimde büyüdü diyim ben size. Benim çocuklarım kreşde okuldayken onlar benim çocuklarımın odasında oyuncaklarla oynuyordu, uykulari gelince yataklarında yatıyorlardı.
Yardımcım çok dürüst, gözü tok kadın. Çocuklarıda kendi gibi. Allah dağına göre veriyor karı, çok akıllı terbiyeli çocuklar ikiside annelerini üzmeden işini yapıp gidiyordu.
Oda oturup elektriğim kesildi suyum yok diye ağlayabilirdi ama hiç yapmadı. Kadın yıllardır temizlik, merdiven evine katkıda bulunuyor, çocuklarını mağdur etmiyor, kimseye muhtaç olmadan yaşayıp gidiyor.
Onun gibi milyonlarca kadın varken. Annem çok uzak, çocuğum küçük gibi cümleler birtek bahanedir.
Alışmış anne babasına bu yaşta yük olmaya.
Ne cenaze evlerinde yemek yerim ne de kapı çalıp helva gelince helvayı yerim. Yemediğimi bilenler “ye ki ölünün hayrı olsun rahat yatsın” falan diyorlar ama ııııh. İçim çekiliyor bogazımdan asla geçmez.Babamın cenazesinde pilava karabiber isteyen teyzeyi gördü bu gözler de malesef
Babası değil mi tabii yapacak
Benim kayinpederim dun rahatsizlandi esim apar topar memleketine gitti yol masrafı 3 bin bu sadece yakıt
Gidecek tabii ki
Bunların lafı mı olur ya ?
Belki bana haber vermedin neden vermedin diyebilirsiniz ama cenaze için 3 bib liranın lafını etmek hos degil cidden
Amin inşallah. Çok teşekkürlerKayinpederinize gecmis olsun. Allah acil sifalar versin insallah
Adam babasına karşı son görevini yerine getirmiş, evet keşke size söyleseymiş ama buna da borcunu hala ödüyoruz denmez. Bence sizi tek sinirlendiren haberinizin olmaması değil. Ne demek madur oluyoruz falan? Sizin babanız ölse ve kardeşleriniz elini taşın altına koymasa öylece bırakacak mısını? Durumum mu yok diyeceksiniz ? Evlat olarak hatalı veya eksikte olsa son görevini yapmak istemiş. Bunun için eşinizle aranızı mı bozuyorsunuz gerçekten?Ben 10 senelik evliyim kv ben daha eşimle tanışmadan vefat etmiş kayinpederim ise yaklaşık 3-4 ay önce vefat etti..Benim eşim Karslı ve 7 kardeşler..4ü erkek 3ü kız..Eşim babası vefat edince çalıştığı yerden 3 milyar kadar bir para çekmiş tabi ben bunu başkalarından duydum ve doğal olarak bir bilgim olmadığı için biraz eşimle huzursuzluk yaşadım..Eşimin babası Allah rahmet eylesin benim düğünüme bile gelmedi ölene kadar iyiliklerim olmuştur olmadı değil hem de hiçbir gelininin yapmadıklarını yaptım.. Kızdığım tek nokta benim haberim olmadan birşeyler yapılmasi..Eşime bunu neden yaptın bizim de durumumuz yok kiradayiz cocugumz var dedigimde hayır yaptığını söyledi bende uzatmamak adına konuyu kapattım..Hala o çekilen parayı ödüyoruz yeri geliyor evladıma istediğim birşeyi alamıyorum ve işin ilginci 7 kardeşten hiçbirisi cenaze için yapılan masraf da elini taşın altına koymadi..Benim anlayamadigim cenaze oluyor millet düşüyor yemek derdine insanlar acıyı yaşayamıyor bile yorgunluktan başka hiçbir şey değil,her gelen yemek varmı diyen bir toplumda yaşıyoruz..Eşimin çektiği parayla pide yaptirildi vs..Ama sonunda biz mağdur olduk..
Ne cenaze evlerinde yemek yerim ne de kapı çalıp helva gelince helvayı yerim. Yemediğimi bilenler “ye ki ölünün hayrı olsun rahat yatsın” falan diyorlar ama ııııh. İçim çekiliyor bogazımdan asla geçmez.