Çene Estetiği Cene büyütme Resimleri.......(yeni)

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı
kıkırdakla cene doldurtan varmı zamanla eskı halıne donmuyor degılmı burun+cene olucam

Merhaba Burgaz,

ben burun ve çene ameliyatı oldum. Burun ameliyatı için gitmiştim. Doktorum Abdülkadir Göksel çene ameliyatı olmam gerektiğini de söyleyince aynı ameliyatta çeneme de dolgu yaptırdım. Aynı ameliyatta oldu. Kıkırdak ile nasıl oluyor bilmiyorum ama ben 1 yıl oldu ameliyat olalı. çenemde gerilik vardı. silikon dolgu ile çenemi normal boyutuna getirdi. hissiyatta hiçbir sıkıntı yok. gayet memnunum. Resimlerimi yükledim profilime. bu mesaja da bir tane ekliyorum. hem burnumdan hem çenemden çok memnunum. doktorumu tavsiye ederim :)
Eki Görüntüle 665720
 

resimdeki sizmisiniz? intrnetten bir resimmi yoksa. Eger sizseniz çok güzel olmuş manşallah. Bende çene burun bi arada olmak istiyorum ama dolgu yaptıranlar kalıcı olmuyormuş senin 1yıl olmuş son durum nasıl? resimdeki yakın zamanda çekimse süper. ben medpor yada silikon protez koydurmayı düşünüyorum
 

Resimdeki benim tabiiki. Prifilimde de var resimlerim. Bakabilirsiniz. Ameliyatimi olali 1 yil 2 ay oldu. Sonrasi resim 1. Yil kontrolumde cekildi. Hicbir sorun yasamadim cok sukur :)
 
Resimdeki benim tabiiki. Prifilimde de var resimlerim. Bakabilirsiniz. Ameliyatimi olali 1 yil 2 ay oldu. Sonrasi resim 1. Yil kontrolumde cekildi. Hicbir sorun yasamadim cok sukur :)

ooo o yorumu yapalı kaç gün oldu canım geç kalmıssın :) senle zaten sürekli karsılasıyoruz :)
 
merhaba, ben kısa süre önce çoğunuzun bildiği Türkiye'nin en iyi doktorlarından biri o.e.ye çeneme yağ enjeksiyonu yaptırdım. Aslında çenemden gayet memnundum sadece yıllar öncesinden kalan bir iz vardı onu yaptırmak istemiştim ama kendisine gittiğimde bana çenemin geride olduğunu bu arada tüm çeneme yağ dokusu verebileceğini hem izin geçeceğini hem de çenemin daha da güzel olacağını söyledi. Bir kaç güne tüm morluk ve şişliklerinin geçeceğini söylemişlerdi. Burdan aynı operasyonu yaptıracak olanların bilgilenmesi için söylüyorum. Operasyon çok zor, çıktığımda konuşamıyordum bile. Ameliyattan bir gün sonra neredayse butun yüzüm şişmişti. Haftalarca eski halime dönemeyeceğim diye ağladım artı ben zaten çenemden memnundum, tek derdim küçük bir izdi. 3. haftayı doldurdum hala eski güzelliğimin yanından bile geçmiyorum, çok pişmanım. Psikolojiniz kaldıracaksa bu riski alabilirsiniz ama bence yaptırmayın.
 
sadece çene ucu protezi mi taktırdınız acaba? yan çene protezleri hakkında bilgi aldınız mı hiç. ben nette pek bir şey bulamadım. yan çene protezleri hakkında detaylı bilgi lazım ve şuan herhangi bir uzmana gitme şansım yok işlerimden dolayı. eğer siz doktorla yan çene proteziyle ilgili konuşmuşsanız bilgilerinizi aktarır mısınız..
 

canım çok geçmiş olsun şimdi nasıl oldun? ben de olmayı düşünüyorum ama tam emin değilim acaba resimlrini görmem mümkün mü






















*
 
çene ameliyatı ile ilgili çok bilgi kirliği var anlayamıyorum kafam karıştı.. çene için muayene ücreti nelerdir? kaç para oluyor ortalama? kedi kartı olmadan taksitlendiren doktor var mı?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…